Как да възвърнем сексуалното желание чрез романтично бягство

  • Сподели:
Как да възвърнем сексуалното желание чрез романтично бягство

Повечето двойки успяват да се отпуснат, когато са на различно, ново и нестандартно място, а семейната среда по-скоро потиска тяхното сексуално желание и ги вкарва в една рутина. Извън дома си те се чувстват по-освободени и желанието за секс се възражда в този момент. Когато сме влязли в етап, в който сексът с партньора ни е останал на заден план, става по-трудно да възвърнем баланса и желанието, което преди това сме имали. Дори и да смятаме, че всичко е изгубено в сексуално отношение и че страстта е изчезнала от нашата връзка, можем да предприемем няколко лесни стъпки, чрез които да я възродим отново.

Смяна на обстановката – Можем да изберем романтично кътче, хотел, хижа или къща за гости. Когато сменим обстановката, ние  по-лесно ще можем да се възбудим. И за мъжете и за жените е важна промяната – и двата пола са способни да влязат в рутина и еднообразното ежедневие моментално да заличи желанието им за секс. Затова едно романтично бягство е изключително подходяща терапия, ако сме влезли в сух период.

Освобождаване от натоварващото ежедневие и мисли – Едно бягство от ежедневието, дори и веднъж седмично, би ни позволило да се опознаем отново с половинката, да се влюбим отново и да възвърнем взаимното желание за секс. Мъжът също страда от натоварващи мисли, които пречат на желанието му за интимни отношения с партньорката. Промените при мъжа, действат положително на тонуса и самочувствието му, а при жената промяната е способна да смъкне напрежението от ежедневните задължения, с които е постоянно натоварена почти всяка домакиня.

Независимо каква промяна или пътуване ще изберем е важно поне веднъж месечно да се откъснем от всичко и да се насладим на компанията на любимия човек, далече от ежедневните проблеми, натоварващата работа и постоянния стрес, на който сме изложени всички. Единствено така ще може да възродим желанието си за секс и ще изпитаме нови емоции с партньора си.

Романтичното бягство можем да осъществим с помощта на нашите фантазии и когато си позволим да избягаме далече от стреса и напрежението, ще можем да погледнем по друг начин на партньора – за нас той ще стане значително по-привлекателен и секси, затова е важно да намерим начин просто за миг да се откъснем от всичко заобикалящо ни и познато, да разнообразим връзката и брака си, като се насладим на любовта.

Романтичното бягство е начин да възродим изгубената страст. Начин, чрез който можем да се порадваме на спокойствие и романтика – да се освободим от всичко негативно, което сме натрупвали с времето. Начин да се опознаем и обикнем наново с любимия човек.

За да възвърнем желанието си за секс, просто е нужно да сменим обстановката. Едно пътуване или двудневна почивка са способни значително да подобрят нашия сексуален живот.