Как можем да разпознаем добрия партньор

  • Сподели:
Как можем да разпознаем добрия партньор

Сега ще ви изброим няколко неща, които прави добрият партньор, както и няколко начина да разберете, че сте срещнали съвършения любим в чиято обич не би трябвало да се съмнявате.

Ако искате да бъдете сигурни, че човекът до вас държи на връзката и ви обича, просто прочетете следващите няколко реда.

Добрият партньор остава верен на своите чувства и на връзката 

Това значи, че той не е човек, който ще ви смени на бързо, просто защото е почувствал скука.

Този човек не се страхува да показва своите чувства, както пред вас така и пред останалите хора и вие не се съмнявате в искрената и чиста любов, която той изпитва към вас.

Досега не сте имали никакви съмнения в неговата вярност, защото той е от типа хора, които не могат да крият важни събития от своето ежедневие, както и да водят двойнствен живот зад гърба ви, просто неговата чест и достойнство, не му позволяват да подходи зле към вас и да ви нарани умишлено.

Добрият партньор е добър приятел

С него животът е значително по-добър, защото той ви познава прекалено добре и знае кои са нещата, които ви карат да се чувствате щастливи – разсмива ви и с него може да споделите всичко, защото освен партньор, той се е превърнал и във вашия най-добър приятел.

Добрият партньор никога не бяга, когато усети трудности в отношенията 

Каквото и да се случва, той остава винаги до вас и вие сте напълно сигурни в неговата почтеност, а намеренията му са да посрещате, както хубавите, така и трудните моменти от своя живот, винаги заедно.

Той не се страхува да се изправи пред неприятностите лице в лице и да ви защити, а когато усети, че леда се пропуква под краката ви е готов да ви вдигне на гръб и да ви пренесе до по-твърда земя, където да се чувствате сигурни и обичани.

Добрият партньор показва своите чувства и не се страхува от интимност

За него всеки един допир е важен елемент от взаимното щастие – той държи на вас и го показва, чрез малки изненади, жестове, докосвания и дори флирт. Интимността, както и сексът са особено важни компоненти за съхранението на романтиката и чувствата.

Той ви обича и това си личи от километри – грижовен е, отдаден,, а в очите му свети едно пламъче винаги когато ви погледне, това пламъче изгрява още по-силно. 

Добрият партньор ви разбира само с един поглед

Той знае вашите мисли, още преди да са преминали, дори и през вашата глава. Познава ви и е наясно във всеки един даден момент, какво изпитвате и за какво мислите.

Вие сте като прочетена книга за него, която той съхранява в сърцето си и прелиства ежедневно с много внимание и любов. Добрият партньор ви познава и ви разбира, само с един единствен поглед.

Добрият партньор ви кара да се чувствате щастливи

Той е готов да намери всевъзможни варианти, за да ви направи щастливи, дори и да влезе в ролята на клоун, само и единствено, за да ви накара да се почувствате по-добре.

Той е инициатор на всички забавни дейности, които предизвикват във вас истинско умиление и ви карат отново да се почувствате като дете.