Как сексуалното желание да остане силно във връзката ни

  • Сподели:
Как сексуалното желание да остане силно във връзката ни

В началото страстта завладява нашия свят и едно от най-силните и страстни усещания между партньорите е именно огромното желание за секс. Това желание ни изпълва с емоции и силни вълнения, които от своя страна ни карат да се чувстваме харесвани, желани и обичани.

Сексът е най-важната частица от семейния живот, чрез него ние показваме своите чувства към любимия човек и се наслаждаваме на взаимното удовлетворение от половия акт. С времето желанието изчезва, а едни от най-честите причини поради, които се изпарява сексът са - много работа, малко време, различни приоритети, нежелание за близост или отдръпване от половинката.

Ако искаме да възродим силните усещания, които сме изпитвали в началото на връзката, е нужно да запретнем ръкави и да не оставаме всичко на времето, защото единствено ние ръководим както своята връзка, така и сексуалния си живот.

Вижте на какво е необходимо да наблегнете, ако искате сексуалната близост, желание и отдаденост, да не изчезват от връзката ви.

Сексуалното желание ще остане силно 

Ако въпреки изминалото време, жената усеща подкрепа и любов от своя партньор.
Ако мъжът не се притеснява да покани своята партньорка на така нужното им усамотение.
Ако и двамата партньори успяват да се откъснат от ежедневните задачи, деца и проблеми, и обръщат повече внимание на своите сексуални нужди.

Ако мъжът възвърне романтиката и даде на жената необходимата нежност.
Ако мъжът не спира да получава сигнали от своята любима – това го кара да се чувства, че неговата партньорка оценява сексуалните му заложби и желанието ѝ за любов във времето се е увеличило, което от своя страна кара мъжа да изпита също страстно и силно чувство да прави секс с партньорката си.

Ако жената директно симулира своя партньор и не се страхува да експериментира с него, за да възвърне силните и страстни усещания, които са имали преди.
Ако мъжът се постарае да даде емоционална подкрепа на жената, тя ще може да се зареди със сексуално желание.

Ако и двамата не спират да се докосват, дори и когато вниманието им не е насочено специално към секса. Докосването е начин да изразим чувства и отдаденост в тези отношения, затова никога не трябва да го пренебрегваме в нашата връзка.

Ако и двамата партньори имат желанието да подобрят своя сексуален живот, те могат да наблегнат на нови пози, нови усещания и нестандартни игри.
Докато жените се нуждаят от романтика, емоционална привързаност и много говорене, за да достигнат своята сексуална възбудимост, на мъжете са им нужни няколко сигнала и малко желание, за да поискат секс.

Въпреки забързания живот, ние трябва да се научим да не оставяме чувствата, връзката и сексуалните си желания на времето, а да вървим заедно с тях. Да се отдаваме на прекрасните мигове, които произлизат от секса с любим човек и просто да се наслаждаваме на тези отношения, но за да го постигнем трябва да сме готови да намираме варианти да бъдем близки със своя партньор, да експериментираме и да се наслаждаваме на любовта, която имаме.