Какъв е мъжът Дева в любовта

  • Сподели:
Какъв е мъжът Дева в любовта

Всяка зодия в астрологията разполага със свои собствени характеристики и личностни черти, по които се отличава от останалите знаци. Разберете как 12-те типа мъже подхождат в любовта и какво да очаквате в една връзка с представител на даден тип зодиакален знак.

Мъжът Дева е земен, практичен и моногамен. Този мъж е особено педантичен, както към подредбата на всеки детайл в домa му, така и към външния си вид, за който е способен да прекара часове пред огледалото и да се маже със всякакви помади и маски, за да изглежда още по млад и красив.

Мъжът Дева е маниак на тема чистота и особено много държи на реда и всеки един предмет да бъде на точното си място. Когато се влюби този мъж директно започва да сияе и човек може спокойно да разпознае единствено по външния му вид, че е хлътнал до уши по някоя мадама. Ще забележите как става значително по-остроумен, шеговит и забавен, а очите му започват да блестят, когато говори за своята избраница.

огато наистина е хлътнал до уши по дадена жена, той за секунди е способен да се промени и да стане още по вманиачен по своята визия, като може да прекара часове в това да изглади всеки детайл и да изглежда повече от перфектно в нейните очи. Влюбеният мъж Дева се старае да осигури един спокоен живот за себе си и своята любима, в който на преден план стоят емоционалните и сексуални отношения, а на заден е материалното благосъстояние, защото за него по-ценно от всичко в този свят са сърдечните и чисти човешки отношения, пред каквито и да е било други придобивки. 

Мъжът представител на тази зодия може да бъде много  досаден, особено, когато любовната връзка е навлязла в по-сложен етап. Тогава той се вкопчва в жената до себе си и дори е способен да търси някаква причина, нещо нередно в нейното поведение, което да го провокира да изкара на показ и другото си лице, което всъщност е на сприхав ревнивец. Но въпреки всичко това, мъжът Дева е благороден и щедър, особено към тези хора, на които държи и чувства скъпи, за тях е готов да даде всичко, което притежава.
Девата е грижовна и сърдечна зодия, която веднага би се отзовала когато разбере, че някой на когато държи истински има някакъв проблем. С този мъж е лесно общуването, защото той подхожда винаги с усмивка и шега към всичко, като пропуснем онези тънки моменти, в които просто са го хванали лудите и докато обикаля в кръг си мърмори, вкопчен дълго време в една тема, която по някакъв начин го е жегнала.

Мъжът Дева е надарен с интелигентност, почтеност, искреност, мания за чистота и шеговита закачлива усмивка, която директно е способна да грабне женското сърце и въпреки неговите маниакални нужди да контролира всичко около себе си и да се стреми да подържа свой собствен уникален стил, той е човек, който притежава огромно сърце, в което може да побере всички и на когото може винаги да разчитат, както неговите приятели, така и любимата му жена.