Какъв е мъжът Скорпион в любовта

  • Сподели:
Какъв е мъжът Скорпион в любовта

Мъжът Скорпион обича да играе главната роля във всичко, както в своята работа, така и у дома, сред приятелите и роднините, защото този мъж иска да има контрол над всичко около себе си. Страстен, харизматичен, обаятелен, силен и много ревнив, но тази своя черта показва единствено, когато се интересува от своята партньорка и изпитва силни чувства към нея. Tогава той се стреми да я обгради с цялото внимание и да я запази единствено за себе си.

Този мъж влага изключително много усилия в това да създаде комфортна среда на своята любима, особено тогава, когато е лудо влюбен в жената до себе си. Около този мъж има много силна вибрация, която бързо поглъща вниманието на дамите и ги кара безпаметно да се влюбят в него. За мъжa, роден под този знак, съществуват два принципа, които той плътно следва. Единият гласи – ‘’Ако си добър с мен аз няма да го забравя никога и ще върна жеста!’’. А вторият е: ‘’Ако си лош към мен, аз ще направя всичко възможно, за да ти покажа колко зъл мога да бъда в действителност!’’.

За него в живота съществуват само две крайности и нищо друго по средата, дори и в любовта, Скорпионът би направил всичко за жената до себе си, но единствено когато е напълно убеден, че в замяна и той ще получи същото. Когато обича мъжът Скорпион го прави наистина от сърце, като насочва цялото си внимание върху своята любима и се стреми да и осигури един наистина вълшебен и изпълнен с приключения живот, защото този мъж обича адреналина.

Скорпионът трудно се задържа на едно място и почти винаги търси нещо опасно, с което да задоволи своята силна нужда от емоции и тръпка, а това е и причината почти винаги да избира за своя спътница в живота най-опърничавата, свободолюбива и палава дама, която се доближава до неговите разбирания за хубав живот.

В секса и във връзките той обича да доминира и определено му харесва да бъде плътно следван от своята партньорка, докато той самият предварително е начертал план карта на техния живот. Изключително магнетичен и страстен, този мъж успява да завладее женското съзнание, само с един поглед и намигване, след което магията е завладяла нейното сърце. Толкова магнетичен и страстен Скорпионът е лошото момче в Зодиака, което не се притеснява да сподели това, което мисли и да вземе това, което иска.

Чаровен и сексуален той внася цвят в женското ежедневие, а в секса е експериментатор, който  се опитва да открие нова поза и усещане всеки път, когато легне под чаршафите. Зашеметяващо привлекателен и стилен, този мъж определено знае, как да свали всяка дама, след което да я накара никога да не може да го забрави.

Когато е влюбен той става значително по отговорен като се стреми да съхрани тези свещени отношения занапред във времето. Щом един мъж Скорпион не иска да се обвърже сериозно с някоя дама означава че все още не е намерил правилната жена за себе си с която да пътува да се забавлява и да граби с пълни шепи от живота. Живота с този мъж е тайнствен интересен и наистина си заслужава всеки миг в неговата компания.