Към какво е пристрастена всяка зодия

  • Сподели:
Към какво е пристрастена всяка зодия

Има зодии, които са привлечени силно към добрата храна, други към безразборния секс, а пък трети са пристрастени към пътувания, хазарт, екстремни спортове или пари.

Разберете какво е влечението на всяка една зодия.

Овен
Овенът е пристрастен към силните емоции и пътуванията. За Овена е важно да разнообразява живота си, а какво по-подходящо занимание от една вълнуваща екскурзия до далечна дестинация. Овенът обича изживяванията, които носят силен адреналин, като скачането от скали, парашутизъм, екстремно катерене и въобще всичко, което е пряко свързано с ново приключение.

Телец
Телецът по природа си е чревоугодник, който силно се изкушава от добрата храна и напитки. Дайте му вкусна гозба, добро питие и той наистина ще остане доволен от преживяното. Тази зодия е традиционалист, който харесва родното, чистото и разбира се – всичко, което му носи физическа наслада.

Другото пристрастяване на тази зодия е изкарването на повече и повече пари, защото за Телеца - никога няма как да бъдат достатъчни, с колкото и средства да разполага, те пак няма да му стигнат и това се е превърнало в една негова мания, че никога нищо не е напълно достатъчно и затова трябва да впрегне всичките си сили, за да може да го промени.

Близнаци
Близнакът е пристрастен към разговорите – всички, които го познават са наясно, с този очевиден факт и тъй като едно от най-любимите изживявания за тази зодия е именно да говори без да спира, независимо дали ще е пред един човек или голяма аудитория.

Близнакът е пристрастен също към всички наслади, които предлага животът – хубавата храна, напитки, страстния секс, пътешествията, опознаването на нови територии и хора.

Рак
Ракът харесва хазартните игри, търкането на билетчета и всичко, което може да му донесе бързи пари, без да е нужно да влага, каквито и да е било усилия за това. Има ли някаква игра, бас или облог, той без притеснение ще се включи в тях, защото обича винаги да изпробва своя късмет.

Лъв
Лъвът е силно пристрастен към лукса, скъпото и оригинално. Неговото пристрастяване е свързано в това бързо да изгради един красив и луксозен живот, за който всички останали само могат да мечтаят. Лъвът харесва скъпите вещи и има афинитет към тях.

Още едно негово пристрастяване е свързано с пътуването до далечни и красиви места, които всъщност му носят истинска духовна наслада. Лъвът знае, че за да се почувства човек истински богат, трябва да пътува и да изживява нови моменти, защото животът е кратък, а пътуването само по себе си носи усещането, че човек притежава всичко нужно, за да бъде истински щастлив.

Дева
Девата е силно пристрастена към чистенето и реда. Едно от най-големите и пристрастявания е свързано именно с подредбата на дома и изпипването на всеки детайл. Тя толкова е обладана от тази своя мания, че държи всичко около нея просто да блести. Девата лесно се пристрастява към хубави питиета, както и към хазартни игри.

Везни
Везните са пристрастени към бързите свалки и авантюрите, които не продължават дълго. За Везната е важно да почеше егото си, именно поради тази причина и лесно се впуска в бързите флиртове, които от своя страна и дават усещането за превъзходство. Везните лесно могат да се пристрастят и към алкохола, ако не внимават достатъчно.

Скорпион
Пристрастяванията на тази зодия, никак не са малко и сега ще изредим само една част от тях. Скорпионът е пристрастен към нестандартния секс, лукса, хазартните игри и добрите питиета. Тази зодия е силно привлечена от всичко, което само по себе си носи наслада и покачване на адреналина, това може да бъде някой екстремен скок от скала, залагане на сляпо, безразборен секс и всякакъв вид шашми и залагания.

Скорпионът е особено порочен и всичко, което е способно да го доближи до усещането, че е прекрачил тънката линия между нормалното и свръх опасното, той би го направил, дори без да се замисли, защото е пристрастен към усещанията, които са способни да го изкарат извън комфортната му среда.

Стрелец
Стрелецът е пристрастен към пътуването и най-вече към екскурзиите, които предлагат красиви гледки сред природата, там той се чувства защитен и в свои води. Той също си пада по хубавите питиета и флирта, без нищо сериозно в него.

Стрелецът е пристрастен към всичко ново, въпреки че много бързо му омръзва, тази зодия е силно привлечена към нещата, които още не е опитвала в живота си, но пък задължително трябва да изпробва.

Козирог
Козирогът е силно пристрастен към работата. В нея той открива единственият вариант, който би му позволил да направи живота си малко по-добър и подреден. Козирогът е пристрастен към спорта, както също и към хубавите филми и книги.

Водолей
Водолеят е пристрастен към неизвестното и свръх естественото. Той може да отдели хиляди часове, в които просто да мисли за това което съществува, но още не сме го видели с очите си.

Водолеят е пристрастен към отвъдния живот, прераждането, астрологията, както и към гадаенето. Всичко окултно и извънземно привлича силно представителите на тази зодия.

Водолеят сякаш е от друга планета и именно затова неговите залитания са насочени в по-различна посока, която го кара да опознава мистични култури, светове и територии, които носят малко по-различна история.

Риби
Рибите също си падат по варианта, в който биха могли да изкарат едни бързи пари, но без особени усилия, а именно хазартни игри, търкането на билетчета и всичко, което е пряко свързано с лесна печалба. Голяма част от Рибите могат лесно да се пристрастят към алкохол, лекарства и опиати.