Кога мъжете се отдръпват и прекратяват една връзка

  • Сподели:
Кога мъжете се отдръпват и прекратяват една връзка

Не винаги всичко в любовта преминава според нашите очаквания, има моменти в които партньорите рязко се отдръпват един от друг и ще разгледаме кои са основните причини, поради които мъжете правят крачка назад.

Когато усетят, че чувствата са несподелени
Дори мъжете усещат кога една връзка е непълноценна и не носи наслада и на двамата партньори. Един мъж трудно би останал във връзка с жена, която не изпитва същите чувства като неговите. 

Когато се изгуби любовната магия 
Когато всичко свърши и двамата партньори се намразят до такава степен, че не искат да споделят своето ежедневие, нито пък виждат бъдеще - мъжът е готов да поеме в друга посока и да потърси щастието си някъде другаде.

За него наистина е огромна загуба на време да тъпче на едно и също място с човек, към който не изпитва чувства и няма общи цели и мечти.

Когато страстта и сексът просто се изпарят безследно 
Няма мъж на Земята, който сам да си причини това страдание и да остане с жена просто, защото готви прекрасно – и това да му е напълно достатъчно, дори и да направи този избор, вътрешно в себе си винаги ще търси жена, която му дава нужното разнообразие в леглото и с нея е напълно удовлетворен сексуално.

Връзка без секс, не е истинска връзка – за всеки един мъж, интимността е жизненоважна, а когато целогодишно усеща липсата ѝ, той я търси някъде другаде.

Когато усеща огромна пропаст и различия помежду им 
Да, и за мъжете е от значение това да намират общ език със своите половинки, както и да имат общи интереси, защото не винаги противоположностите могат да се разберат и да говорят на един и същи език.

Когато един мъж не намира допирни точки с жената до себе си, не я чувства близка и не вижда приятел в нейно лице, той ще се отдръпне.

Когато жената се промени напълно
Повечето мъже се сблъскват с този проблем и споделят, как в началото са се обвързали с една скромна, красива, секси и мила жена, която в последствие се е превърнала в истински демон.

Ежедневните проблеми и грижи за семейството са успели да променят до основи тази жена, а събраният гняв в нея е една от причините поради, които 80 % от мъжете прекратяват тези отношения, защото не се чувстват, както преди и вече не са щастливи.

Когато очакванията им за любов се разминават 
Когато тя иска едно, той нещо коренно различно, а нормален диалог не присъства, мъжете предпочитат да направят крачка назад.

Често пъти двойки, които се обичат с цялото си сърце се разделят, защото са загубили пътя един към друг и не успяват да общуват нормално.

Когато се влюбят в друга жена 
Част от мъжете прекратяват връзките си, защото в живота им се е появила нова любов. За добро или лошо, това са нещата от живота, които ние не можем да контролираме напълно, колкото и да не ни се иска, тези моменти се случват.

Никой не може да ръководи поривите на любовта, а когато сърцето избира - никой друг няма думата. 

Когато се почувстват недооценени изхабени и употребени 
Голям процент от мъжете попадат на неподходящи жени, след което навлизат в още по-неподходящи връзки, които ги изхабяват напълно и започват по някакъв начин да се чувстват излъгани от жената до себе си, употребени и манипулирани.

За един мъж всички тези неща са напълно красноречиви факти, които му дават пълната сила да прекрати връзката и да се насочи към по-пълноценен живот с жена, която го разбира, подкрепя и определено не се облагодетелства по никакъв начин от него.