Kои са най-големите каръци сред зодиите

  • Сподели:
Kои са най-големите каръци сред зодиите

Това са зодиите, на които е минала не само една черна котка по пътя им, а цели сто. Изключителни каръци, които често биват преследвани от своята карма и каквито и усилия да полагат, тези знаци не успяват да обърнат късмета на своя страна. Понякога нещастията и каръщината са просто плод на тяхната разсеяност и наивност, но в други случаи, липсата на късмет е вроден код, който тези знаци са добили по рождение. 

Ето и кои зодии в Астрологията се смятат за пълни каръци без липса на късмет и предизвикващи поредица от неприятни моменти към себе си.

Овен
Овенът е царят на каръщината, който просто е роден с късмет, но за жалост при него е лош. Каквото и да прави, този знак не успява да прогони каръщината и да предизвиква късмета в живота си. Обикновено при този знак нещата се движат наопаки и всичко трябва първо добре да се обърка за да може да се подреди отново, но не за дълго. Известният със своя бурен нрав Овен не успява да хване късмета си в ръце и да повярва в силата на приятните изненади, тъй като над главата му е надвиснал буреносен облак, който целогодишно му изпраща каръщини. И дори когато за момент успее да изиграе слънце и на неговата улица и Овенът да се порадва на намерената монета на улицата, навеждайки се да я вземе - задължително през него ще премине някоя кола, която да го изпръска с кал от главата до петите, защото първият знак в Астрологията заема главно място в класацията по каръщина.

Стрелец
При Стрелеца нещата определено изглеждат малко по-различно, тъй като в повечето случаи каръщината бива привлечена от дадени негови постъпки, а не е плод на съдбата. Този знак много обича да изпитва волята си и да се вкарва в различни схеми, чрез които да изпита духа и издръжливостта си, но когато не обмисли добре действията си, каръшките моменти задължително идват към него и го прегръщат. На пръв поглед Стрелецът изглежда късметлия, който без проблем успява да сбъдне огромен процент от мечтите си, но на втори идва и цената, изпратена под формата на лош късмет, която този знак трябва да заплати на Вселената.

Риби
Ако трябва да се случва нещо лошо, то Рибите няма как да го пропуснат. Обикновено те са първата жертва на каръщината, която не само, че ги прегръща, но и от самото им раждане ги държи и никога не ги пуска. Този знак сякаш е като магнит за неприятни случки и от където и да мине, каквото и да направи, ще предизвика нещастието към себе си и междувременно ще се появи онази велика мощна сила и ще му покаже, че винаги може да стане и по-зле. Роден карък, който може да спечели милион от лотарията, след което да изгуби два милиона по непредпазливост.

Гледайте най-новия ни подкаст ''Красивата част от живота''.