Лечебната сила на вашето подсъзнание

  • Сподели:
Лечебната сила на вашето подсъзнание

Когато се научите да познавате силата на вашите мисли и да работите в синхрон с вашето подсъзнание, ще успеете да постигнете истинска хармония със себе си, с чувствата си и ще контролирате емоциите си. Мисълта е важна част от процеса на изпълнение, както на вашите желания, така и на вашия поглед към реалния свят.

Умението да променяме своята нагласа към околния живот, ни позволява да възприемаме по-лесно тежките ситуации, болестите и проблемите. Настройката на съзнанието е важна за получаване на стабилност, богатство и здраве.

Повечето хора подценяват силата на нашите мисли, но именно те изграждат нашите нагласа и представа към доброто и така колкото повече положителни мисли привлечем в нашето съзнание, толкова по-хубави неща, ще ни се случват.

Искате да сте богати, здрави и щастливи – работете в екип с вашите мисли и настройте съзнанието си на положителна честота. Ако се чудите как може да постигнете пълното съвършенство, сега ще ви разкрием няколко лесни метода, чрез които може да го постигнете.

Научете се да владеете своите мисли в критични ситуации – Когато сте навлезли в тежък период и се чувствате обезкуражени, променете своите нагласи, чрез вярата и силата на вашия ум, защото това за което мислите, това предизвиквате да се случи в живота ви. Създайте си правилна стратегия, чрез която да неутрализирате негативните мисли от вашето съзнание – може да го постигнете, чрез заместване например, когато мислите за нещо неприятно, веднага променете своите мисли с нещо, което ви кара да се чувствате добре.

Вярата е изключително важна за постигането на вашите мечти – затова ако силно вярвате, че ви е нужно здраве или богатство, вашето съзнание ще намери най-прекият път към него. Когато искате да бъдете здрави, е нужно да съсредоточите мислите си именно към него, като си повтаряте, че всичко е наред и здравето е във вашите ръце. Вие контролирате своя живот, а здравето е важният детайл от пъзела наречен щастие. Обичайте това, което имате и благодарете, за това, което все още нямате.

Чрез спокойствие и любов се разграничавайте от негативните събития и мисли, които завладяват живота ви - Научете се, че не е нужно винаги да реагирате първосигнално и не е нужно да изкарвате на показ негативните си чувства. Умът носи контрола към здравето и щастието. Чистият ум се адаптира по-лесно към положителните чувства, затова се постарайте всекидневно да го прочиствате от нещата, които ви натоварват, разстройват и натъжават. Единствено тогава ще успеете да контролирате своето щастие. 

Ако искате изобилие от здраве, щастие и кариерно развитие, трябва да можете да контролирате своите мисли, своите емоции и подсъзнание. Когато подсъзнателно вие сте убедени в своя успех, той неимоверно ще дойде в живота ви, а чрез силата на вярата, ще успеете да привлечете всичко, за което си мечтаете. 

Вашето желание, независимо дали ще е свързано с богатство, здраве или кариерни успехи никога, не трябва да бъде за сметка на чуждото нещастие. Какво значи това ли - че когато ясно обрисувате в мислите си, това за което мечтаете, то никога, ама никога, не трябва да бъде във вреда за другите. Когато пожелаете чуждото нещастие, вие директно ще го предизвикате в своя собствен живот, затова е нужно да се пречистите от всякаква злоба и тъмни мисли, които могат да попречат на вашето собствено здраве и щастие.

Когато се събудите си помислите за това, което силно желаете да се случи в живота ви – повторете го няколко пъти и го запечатайте в съзнанието си. Може в продължение на няколко дни да правите това упражнение и успехът неимоверно ще дойде при вас.
Мислите определят нашия живот и ако си мислим колко зле се чувстваме и колко сме болни, ние инстинктивно ще попречим на нашето оздравяване и по-скоро ще задълбочим създалия се проблем.

Затова трябва да пречистим съзнанието си от това, което ни се е случило и да го запълним с нещата, които искаме за в бъдеще да дойдат в живота ни. Искаме здраве - просто е нужно да го пожелаем силно, да го привикаме, чрез силата на своето подсъзнание, като си повтаряме, че сме здрави, силни и можем наистина да се радваме на малките неща.

Вие сте това, което мислите и ако умът ви е изпълнен с болка и обида, в реалния свят вие ще сте именно такъв човек – нервиран, обиден на всички и носещ в себе си болка, но ако успеете да запълните съзнанието си с обич, здравословни мисли, вяра и чисти чувства - нещата ще се случват повече от перфектно. Научете се да контролирате своите мисли.

Само така ще успеете да постигате желанията си и да ръководите чувствата си.
Човек е изграден от чувства и емоции, които се преплитат с реалността и илюзията, а контролът над съзнанието успява да разграничи, това, което е тук и сега, и това, което просто никога не се е случвало. Именно затова трябва да изградим ясна представа какво искаме и за методите, чрез които можем да го постигнем и ако това е здраве – единственото, което е нужно да направим, е просто да го привлечем към себе си.