Лудостта и зодиите 

  • Сподели:
Лудостта и зодиите 

Всеки човек малко или много в себе си носи доза лудост, но някои зодии даже не се стремят и да я прикрият. Ще разберем кои зодии се отличават именно с нея. Ще разберем какво е различното, дори смешното, което носят в себе си.

Луд човек може да значи не само човек страдащ от психични проблеми, но и човек, който изпреварва събитията, радва се на странни неща или просто неговата оригиналност и артистичност превъзхождат останалите зодии. 

Близнаци

За тази зодия няма да ни стигнат редовете, за да можем да изброим всички лудости, от които е обладан Близнакът. Него определено главата не го слуша и винаги прави това, което си е наумил. Животът на тази зодия е свързан винаги с хаоса – връзки, дом, близки, бъдеще, всичко около него е в пълен безпорядък, а за мислите му просто да не говорим, защото най-голямата бъркотия е именно в главата му.

Неговата лудост избива в желанието му да прави хиляда неща едновременно, да мисли за хиляда неща едновременно, както и да общува с хиляда души едновременно. И той, като всички други хора, си има своите странности и въпреки факта, че е особено надарен интелектуално в много други отношения може да се каже, че е истински психар, който лесно избухва, захваща се за незначителни събития, говори врели некипели и разбира се, прави неща, които другите не биха и посмели да си помислят.

Нестандартен е и прекалено енергичен и в повечето случаи тази енергия я вкарва в безполезни действия, които хем не му носят нужното удовлетворение, хем успяват да объркат и близкото му обкръжение.

В Близнака има няколко хиляди личности, които разбира се, винаги са на различно мнение, именно това го прави наистина голям психар, който си мени мнението хиляда пъти в минута, захваща се с нещо и по средата го оставя, тъй като някой от вътрешните му гласове му е нашепнал, че няма особен смисъл да го прави.

Лудостта на Близнака избива по различни направления, но въпреки това, той си остава широкоскроен, забавен и приятна компания за останалите хора.

Овен

Темпераментен, динамичен и особено избухлив, Овенът трудно може да запази нервите си особено, когато е навлязъл в бурен спор. Неговата лудост може да се свърже със склонността да се пали от раз и да изстреля триста обидни думи в минута, още преди напълно да е разбрал целта и темата на разговора.

Неговата импулсивност и динамика определено го правят различен, настъпателен и вироглав. Е, все пак говорим за Овена, който винаги първо тръгва с рогата напред, пък после каквото сабя покаже.

Лудостта на Овена, може да бъде свързана и с вглъбяването му в хора или работа, когато веднъж хване нещо, той трудно би го пуснал. Това се случва с почти всяко нещо, което навлезе в живота му. Често пъти лудостта го кара да действа бързо и рязко, само защото е послушал силните си пориви, а нетърпението не му е позволило да помисли адекватно, той често пъти прави най-големите грешки в живота си благодарение на тази своя внезапност и прибързаност.

Телец

На Телеца лудостта избива, чрез неговото прекалено вглъбяване в материалното, той до такава степен е завладян от всичко това, че дори на моменти сам себе си не може да познае. Телецът е обладан от чувството за печелене и именно, заради това влага всичките си усилия в тази посока – той е инатлив, но и упорит.

Телецът показва своята лудост, чрез всички методи, които разбира се, сам е измислил за спестяване на средства – той е готов да се лиши от много неща, само и само да има заделени пари на страни.

Тази негова мания да трупа и спестява наистина го отличава от останалите зодии. Може да се каже, че на моменти е прекалено особен и вглъбен в собствените си желания и нужди, което от своя страна го прави някак различен и странен. Манията му да спестява и да се лишава по някой път наистина граничи с лудост. 

Скорпион 

И Скорпионът е известен със своите лудости, например болезнената ревност, чувството за съвършенство, което той никога не спира да гони, желанието му да изпита неща, които биха могли да имат наистина фатални последствия, тъй като той е човек, обичащ силния адреналин и готов да се метне в огъня, само и само да усети нещо по-силно от еднообразието, което предлага деня.

Скорпионът е фатален, краен и изключително непредвидлив, от него може да се очаква, ама наистина всичко. Хубавото при тази зодия е че стремглаво преследва целите си, но именно там му избива и лудостта, тъй като той не е свикнал да се съобразява с никого и нищо в този свят.

Винаги крои злокобни планове, чрез които да унищожи своите неприятели и конкуренция. В много случаи Скорпионът е човек, от когото наистина могат да ти настръхнат косите, тъй като няма друг, който да може да разкодира, какво точно му се върти в главата, а там наистина се въртят психарски планове как да унищожи противниците си.

Когато той е обсебен от дадена цел или човек е способен да се превърне в наистина страшен фанатик, от когото могат тръпките да те побият.

Повечето Скорпиони се впускат в изключително опасни игри, както и в незаконни дейности или правят нечовешки поразии - точно поради факта, че са се вслушали в своя вътрешен психарски глас.