Любовен седмичен хороскоп на High View Art: 12 – 18 септември 2022

  • Сподели:
Любовен седмичен хороскоп на High View Art: 12 – 18 септември 2022

Разберете какво са ви подготвили звездите през цялата седмица и какви развития и промени може да очаквате в своя любовен живот.

Част от зодиите ще преживеят непредвидени конфликти, именно поради силното влияние на Ретроградния Меркурий, който ще успее да разруши напълно добрата комуникация между партньорите и ще създаде един дисбаланс в отношенията им.

По-голямата част от зодиакалните знаци ще усетят силното му влияние, а любовният им живот, ще се върти около неизказани думи, ревност и противоречия. Може да разберете какво предстои да се случи на всеки зодиакален знак през тази седмица.

Овен 

През цялата седмица ще сте особено чувствителни и изпълнени с много въпроси, за които не успявате да намерите точния отговор. Още в началото на тази седмица ви предстои среща с много интересна и харизматична личност, която ще успее да насочи погледа ви към любовните връзки, но това ще ви накара да се чувствате някак притиснати, просто защото не чувствате, че точно сега е най-подходящият момент за създаване на нови връзки.

Обвързаните Овни трудно ще изразяват своите чувства и желания, но въпреки това ще усещат подкрепата на своя любим човек.

Към края на седмицата ще усетите как това напрежение, което до скоро ви демотивираше и потискаше, просто се изпарява, а пред вас се отваря един нов хоризонт, в който можете смело да мечтаете, планирате и да се радвате на любовните си отношения.

Телец

Може би е време необвързаните Телци да свалят своите защитни средства – брони, шлемове и щитове, след което да се погрижат за любовния си живот. Няма нищо страшно в това човек да разкрие своите чувства и да се наслади на времето, прекарано с любимия човек.

Още в самото начало на седмицата, ще усетите как в стомаха ви бушуват пеперуди, а любовта очаква да направите първата крачка и да и се отдадете. Обвързаните представители на тази зодия могат да очакват една сърдечна и искрена подкрепа от своя любим човек.

Близнаци

Звездите ви съветват да направите някаква промяна в своя интимен живот, да се разтворите за нови изживявания, защото животът е така кратък, а безкрайните ви колебания, определено не ви помагат никак, за да направите първата крачка и да бъдете щастливи.

Действайте директно и споделете, какво изпитвате на обекта на своите желания, дори и да бъдете отхвърлени, все пак ще сте наясно с неговите чувства, а ако те не съвпадат с вашите, значи е време да затворите тази страница и да потърсите любовта някъде другаде.

Предстои ви една прекрасна седмица изпълнена с интересни срещи, изненади и много забавление.

Рак

През тази седмица ще бъдете като подвижен ураган от емоции, ще обичате дълбоко, ще страдате дълбоко и въобще, ще преминете през всякакви усещания. Към края на седмицата нещата ще се стабилизират, вие ще успеете да се отърсите от бушуващите страсти и ще забележите колко прекрасен човек имате до себе си.

Любовта ви предизвиква да бъдете себе си и да се борите за това, за което силно мечтаете.

Лъв

През тази седмица ще бъдете изпълнени със съмнения и не след дълго те ще прераснат в страхове дали вашият любим човек е напълно искрен с вас и дали наистина споделя същите чувства като вашите.

В главата ви ще се преплитат най-различни видове сценки, които всъщност нямат да имат нищо общо с действителността. Към средата на тази седмица, нещата ще тръгнат в друга посока и бързо ще усетите, че не е имало никакъв повод за вашите притеснения относно искреността на партньорът ви. Очаква ви романтичен уикенд изпълнен с много изненади.

Дева 

Вие отново продължавате да се ръководите от своя разум, като напълно пренебрегвате своите чувства и гласът на сърцето ви, който всъщност иска да ви каже, че сте срещнали сродната си душа.

Докато прекалено много мислите и оглеждате детайлите има огромна възможност, тя да ви помине без дори да разберете, че сте пропуснали един наистина достоен и съвършен човек.

Не оставяйте нещата на съдбата, а бъдете категорични в своите чувства, поемете инициативата и не след дълго ще усетите как сърцата ви туптят в синхрон.

Везни 

Ще имате големи противоречия свързани с почтеността и намеренията на вашата половинка, но още към средата на седмицата, ще успеете да изчистите тези разногласия и ще се радвате на приятни моменти със своя любим човек.

Хороскопът ви предупреждава да не се отдавате на мимолетни забежки, които могат да съсипят дълго изгражданите отношения с партньора ви.

През тази седмицата ще усетите, как отвсякъде ви дебнат неприятности, не се забърквайте с хора от близкото си обкръжение, просто изчакайте този неспокоен етап да премине.

Включете на дневен ред - разума и оставете за секунда чувствата на страни, само така ще успеете да избегнете ненужни конфликти с половинката си.

Скорпион 

През тази седмица ще успеете да излеете своите чувства, дори малко повече отколкото е нужно.

Под влиянието на емоционалните страсти е възможно да попаднете в ситуация, която ще запали допълнителен огън във вас.

Действате прибързано и хаотично, вместо да поспрете за миг и да се полюбувате на всичко това, което сте изградили във времето - на близките и на семейството си, защото именно те ви носят истинската мотивация да се борите и да продължавате с пълни сили напред.

В края на седмицата ще усетите как една тежест се смъква от плещите ви и колко всъщност е могъща силата на любовта.  

Стрелец

През тази седмицата ще почувствате една силна липса, която истински ще ви натъжава и обезкуражава, но имайте предвид, че и тези дни успяват да ни донесат някаква поука и да ни направят още по-силни.

Още към края на седмицата ще усетите силните и искрени чувства на своя любим човек, който ще успее да ви изненада с едно прекрасно бягство извън шумотевицата на града.

Козирог

През тази седмица е важно да помислите преди да говорите, защото в бързината си можете сериозно да нараните чувствата на своя любим човек. Бъдете по-търпеливи и не се вглъбявайте в дребните детайли, защото до себе си имате открит, верен и любящ партньор, който изпитва дълбоки романтични чувства към вас.

Необвързаните Козирози ще се радват на много внимание от срещуположния пол и още към средата на седмицата ги очаква една особено забавна и интересна среща.

Водолей

Проблемът при вас е, че от известно време оставяте своята любовна връзка на заден план, което в даден момент може да ви изиграе много лоша шега и докато си мислите, че до себе си имате човек, на когото може да разчитате винаги и по всяко време на денонощието, без да забележите, докато сте игнорирали напълно неговото присъствие и чувства, той през това време вече ще е поел по нов и различен път от вашия.

Затова се постарайте да отделяте повече време на половинката си, като планирате романтичен уикенд или просто му демонстрирате своите искрени чувства.

Любовта е ръководещата сила в живота, затова не пропускайте възможността да се движите целеустремено напред, докато се наслаждавате на взаимните си чувства.

Необвързаните Водолеи ще преживеят едно любовно разочарование през тази седмица, което ще ги накара да направят пълен разчет на своите чувства и доверчивост както и да разберат, че не трябва никога да слагат тигана, преди да са уловили рибата.

Риби

Дайте шанс на своя избраник да ви демонстрира чувствата си, защото през тази седмица от вас се изисква да не бъдете толкова пасивни, а да поемете нещата в свои ръце.

Понякога любовта изисква своите жертви, при вас това би могло да бъде свързано с време и внимание към нуждите на партньора ви.

Бъдете по-умерени в думите си и изслушайте какво има да ви сподели половинката, защото само така ще можете отново да намерите пътя един към друг.