Любовните връзки на зодия Дева с Овен, Телец, Близнаци и Рак

  • Сподели:
Любовните връзки на зодия Дева с Овен, Телец, Близнаци и Рак

Разберете какво е съчетанието между Дева и всички останали зодиакални знаци.

Дева и Овен

Тези два зодиакални знака имат безкрайно много различия помежду си. Въпреки това се усеща едно наистина силно привличане между тях.

Ще е нужно много време, докато успеят да се напаснат и ако успеят да се приспособят към недостатъците на другия, ще могат да съхранят своите отношения. Овенът е конфликтен, припрян и обича своята свобода повече от всичко друго на света.

Когато се почувства неразбран, той има склонността да се затваря в себе си и да показва една студенина, която е способна да смрази хората, които са около него.

Девата е плаха и просто устроена, което коренно се разминава с буйния нрав на Овена. Ако в самото начало на връзката и двата знака успеят да проявят нужното търпение и уважение един към друг, ще успеят да изградят основите на бъдещата връзка.

Дева и Телец

Това съчетание наистина е добро, тъй като двата знака имат сходни черти, както и начин на живот. И двамата са естествени, спокойни, одухотворени и стабилни, а близостта им към природата ги събира още повече.

Тези две зодии са изключително чувствителни, прагматични и земни - когато са заедно могат да почувстват това допълване и топлина, от което силно се нуждаят.

Освен мечтатели двата знака обичат материалното и простото – издръжливи са и предпазливи, а приликите между тях са толкова много, че сякаш са се превъплътили в един и същи човек.

Един от друг те могат да си предават опита, който им е нужен и да научат много, все пак и двамата стъпват здраво на Земята.

Дева и Близнаци

И двата знака са ръководени от една и съща планета, а именно Меркурий – и затова се усеща силно привличане между тях.

Тази планета е свързана с умствения потенциал, информацията и силата на мисълта – което означава че и двата знака разполагат с големи запаси мъдрост, които успяват да си предадат взаимно.

И Девата също като Близнаците е така увлекателна и остроумна в своите разкази, че при тази връзка няма варианти, в които някой да изпита скука.

Те наистина разговарят на един и същи език, нещо повече способни са да се разберат, дори и без думи.

Изключително интелигентни са и възприемат спора, като средство за изчистване на настъпилите недоразумения. Тяхната връзка е наистина силна и е както на духовно, така и на физическо ниво. 

Дева и Рак

В Рака Девата може да открие много допирни точки, както и да почувства домашен уют и топлина.

Едно прекрасно съчетание подплатено от чувства, емоции и красота. Когато са заедно те се чувстват спокойни и успяват да се разберат с прости думи.

Има моменти, в които наяве излизат и по-острите им черти и двата знака могат да станат заядливи, неудовлетворени и капризни, но въпреки това успяват бързо да преминат през бурите, след което започват да се радват на взаимно израстване.