Мъжете и сексът – разберете на какъв тип мъж сте попаднали в леглото

  • Сподели:
Мъжете и сексът – разберете на какъв тип мъж сте попаднали в леглото

Всеки мъж има различен подход за свалки, както и за показване на своите чувства. Част от мъжете се стремят да бъдат истински джентълмени, докато другата част от мъжкия пол се стреми да задоволи личните си потребности и да премине към следваща си плячка.

Мъжете и в леглото коренно се различават, докато едни се опитват да задоволят жената до себе си и да я накарат да остане удовлетворена от секса, другите се изпаряват след половия акт. Разберете от кой тип е вашият партньор.

Егоист  в леглото
Този тип мъже обичат да вземат, но не и да дават в леглото.  Всяка жена поне веднъж в живота си е срещала представител от този тип. Този мъж иска жената до него да направи нещо, което да задоволи сексуалните му нужди, но от своя страна, той никога не връща жеста.

Обикновено навиците на мъжа в леглото, съвпадат с навиците му и в живота. Когато мъжът е без дрехи и подхожда егоистично в леглото, шансовете да бъде различен и в ежедневието са наистина минимални. 

Бързият сваляч
На този тип мъже са нужни няколко минути секс, след което просто се обръщат на другата страна и заспиват. Когато попаднете на този тип мъже, ще започнете да изпитвате чувства на незадоволство, празнота и липсва на интимност. Те, освен че не се интересуват от потребностите на жената, но и не успяват да и отделят нужната нежност и внимание.

След като са правили секс, те са получили всичко, от което имат необходимост и не смятат за нужно, да удовлетворят желанията и на жената, защото тя за тях е просто начин, чрез който да изпитат удоволствие и нищо сериозно.

Искащ, но не можещ
Този мъж е нежен, възпитан и наистина се опитва да се раздава в леглото, но за жалост е неопитен в секса. Прекрасно е наистина да срещнете мъж, който да ви харесва до полуда и да желае вашето тяло, но когато се стигне до сюблимния момент, той всъщност да не знае точно какво прави.

Този мъж няма ни най-малка представа как да задоволи една жена – има желанието, но няма възможностите да го направи. Сексът с този тип мъже е скучен и отегчителен. Партньорката на този мъж освен, че е умира от скука, когато е в неговата компания, но започва и да търси по-интересни, неща с които да запълни мислите си.

Грубият мъжкар
Той наистина прави животински секс – страстен, груб и задоволителен, но грубият мъжкар е неспособен да изпита нежност и да действа малко по-романтично. За него не е проблем да яхне своята партньорка и на обществени места и докато е заспала. Просто неговият животински инстинкт му подсказва, че в секса няма нищо забранено, но способността му да се затваря от към чувства натъжава неговата партньорка.

Този мъж изпитва любов само и единствено към себе си, за него сексът е начин да задоволи своя нагон, но не и начин, чрез който да покаже своите чувства. С грубия мъжкар, трудно една жена би била щастлива, защото той е вглъбен в себе си и в собствените си нужди.  Този мъж е способен да превърне грубостта в леглото във физическо насилие над своята партньорка.

Секс и чао
Този мъж харесва секса за една нощ - без чувства, обвързвания и нищо сериозно. След като сте били в неговата компания, вие се чувствате употребени и започвате да се самообвинявате за своя избор. Този мъж изглежда изключително ентусиазиран през първите срещи, но не така стоят нещата след време, тогава чувствата му започват да охладняват.

Този тип мъже винаги дават някакви преждевременни сигнали, чрез които може да разберете, че са точно от този тип. Мъжът секс и чао обикновено има навика да говори и за други жени, когато е във вашата компания. Той никога не се съобразява с вашите чувства и прави това, което си поиска.

Дървеният философ
Когато попаднете на него, вие наистина ще бъдете заинтригувани и впечатлени от неговата интелигентност, от това, че изглежда скромен и мил, но във времето нещата ще се променят. Този мъж всичко знае и всичко може, но не така стоят нещата когато стане на дума за секс. В леглото е бавен и не знае точно какво прави, и никога не си прави труда да задоволи нуждите на жената.

Този тип мъже обичат да дават мнение по всички въпроси, тъй като смятат, че разбират от абсолютно всичко, но всъщност те не обичат да получават съвет и още по-малко, когато те са свързани с креватните им изпълнения. Сексуалният опит, който имат, се дължи обикновено на куп прочетени книги, но не и на лична практика. 

Страстният любовник
С този мъж наистина може да останете напълно задоволени, тъй като притежава голям опит в секса и е наясно, че ако иска да получи максимално удоволствие от него е нужно, първо добре да задоволи своята партньорка.

Този мъж обича да експериментира в леглото и е изключително страстен. Интересното е, че и в живота този тип мъже кипят от енергия и са жадни за приключения, притежават интересни виждания за живота и когато сте в компанията на този тип мъже, няма как да скучаете, защото освен добри любовници те притежават и добро чувство за хумор. 

Мърлячът
Той е разсеян, разпилян и всичко, около него е пълна бъркотия. Както в живота, така и в секса, той подхожда с огромна доза мързел и докато се е изтегнал в леглото, очаква жената да свърши цялата работа. Не е нужно да ви казваме, че той е неспособен да задоволи жената до себе си, тъй като го мързи да прави излишни упражнения.

Сексът с този мъж, освен че е скучен и  незадоволителен, но и напрягащ, тъй като той иска повече от това, което може да даде в замяна и ако не го получи, най-обикновено променя тактиката и става агресивен. 

Напереният шегаджия
Този мъж обича да се шегува и да изтъква сексуалните си умения, но на практика е пълно дърво в леглото, тъй като не е успял да придобие нужния сексуален опит. Той се стреми да научи нещо ново от близкото си обкръжение и приятели.

Но не винаги това, което чува, трябва да бъде използвано на практика, защото излъчените сексуални филмчета, от които черпи опит, са добре монтирани, режисирани и украсени, а в секса нещата стоят по-различно.

Докато прилага наученото от приятели и порно, той хем не успява да задоволи себе си, хем изумява своята партньорка с непохватността и бързината, с които действа. Наперен на думи и говорещ предимно за своите сексуални подвизи, този мъж в действителност е пълна нула в леглото.