Най–безпардонните зодии, които не се влияят от чуждо мнение

  • Сподели:
Най–безпардонните зодии, които не се влияят от чуждо мнение

Ще разгледаме зодиите, които не се вслушват в общественото мнение. Те са трудни за манипулиране, тъй като обикновено не се допитват за съвет до другите хора.

Това са най-безпардонните зодиите, които винаги казват това, което мислят - без страх и без предразсъдъци.

Близнаци 
Каквото им е на душата, това е и на устата им. Близнакът не умее да крие това, което се върти в главата му, нито пък умее да се ръководи от заповедите и желанията на другите. Като цяло, той си е самодостатъчен и твърдо вярва в своята правота, затова не му е нужно и да се допитва до когото и да е било за съвет.

Неговият интелектуален капацитет е огромен, което му позволява да бъде компетентен почти по всички въпроси, от които се интересуват останалите хора, именно затова се чувства и длъжен да сподели своето мнение пред останалите.

Той наистина е безпардонен и дори, когато наранява, чрез своето слово или използва черния си хумор, той пак няма усет да се спре за момент и да помисли колко врагове си печели по този начин.

Стрелец
Открит и откровен до болка и той, като Близнака, не умее да пести, своите коментари и компетентен по всички въпроси. Стрелецът владее таланта с доза учтивост и мила усмивка да изкаже и най-болезнената истина за всеки, който стои пред него, без това директно да го превръща в истински злодей.

Той е безпардонен и дори без да го питат, той пак ще е готов да сподели това, което мисли. Стрелецът е особено твърдоглав и когато си е наумил поредната щуротия е готов да заложи всичко, за да се вметне в това приключение, както и да се сблъска с мнението и възражението на близкото си обкръжение.

Той е любопитен, упорит и безкомпромисен, когато преследва това, което настина желае и дори търпеливо да изслуша какво мислят другите по въпроса, той пак ще направи, това което си е наумил, без да  се съобрази с мнението им.

Неговата безпардонност често пъти го вкарва и в конфликтни ситуации, тъй като повечето хора не винаги обичат да чуват истината такава, каквато е, а Стрелецът просто не умее да им я спестява.

Скорпион
Скорпионът е безпардонен и твърдоглав, трудно се вслушва в мнението на другите, да не говорим пък за съветите им, те по-скоро преминават през него, както преминава бърз влак. Той винаги следва своите собствени принципи и вярва, че неговата сила е именно във възможността му сам да се справя с живота, без да се опира до мнението и помощта на останалите.

Скорпионът изказва своето мнение по наистина груб и безпардонен начин, който със сигурност оставя след себе си много наранени чувства и хора, но това не му пречи да бъде себе си и директно да сподели това което мисли.

Тази зодия е директна и може да се каже на моменти и прекалено откровена, без чувство за такт, както и милост към другите.

Овен
Това е най–твърдоглавата зодия сред всички останали и докато в съгласие поклаща глава, в следващия момент Овенът яростно се втурва към това, което е решил да направи, без да се съобразява с никого. За него хорското мнение не е от особено значение, тъй като притежава силата сам да гради своето бъдеще и да разчита единствено на собствените си сили.

Той трудно би се вслушал, дори и в най-близките си хора за съвет. Изключително упорит е и както се казва - първо тръгва яростно с рогата напред, след което му мисли.

Неговата искреност го кара да си каже всичко, което преминава през акъла му. Без значение, че има неща, които по принцип не е редно да споделя, той ще го направи въпреки това и с усмивка на уста. Неговата безпардонност на моменти граничи и с грубост, но именно това го прави изключителен и различен от другите.