Най-чувствителни и раними зодии

  • Сподели:
Най-чувствителни и раними зодии

Част от зодиите приемат нещата присърце. Те са чувствителни и всеки проблем преживяват изключително сериозно. Това са зодиите с романтични души - техният свят е чувствен и приказен, свят в който не съществува злоба, свят на мечтите, спомените и чувствата.

Разберете кои зодии са изключително чувствителни и са склонни да се разчувстват, дори и от тъжна песен.

Риби
Рибите са знакът на всеопрощаващата вяра и мира, която се крепи на сила, търпение и чувствителност. Те определено не харесват действителността, в която са принудени да живеят и се опитват да я заменят с нещо, по-приказно и съвършено. Рибите никога не разделят хората и са готови да посрещнат и приемат всеки човек заедно с неговите недостатъци.

Те успяват винаги да приемат и двете страни на проблема, а тяхната чувствена природа не им позволява да навлизат по-дълбоко в спора. Чувствени и романтични, създадени от друга вселена. Възвишени и сантиментални, те са способни да се разстроят от най-малкото и да го преживеят изключително сериозно.

Те наистина са извън реалността, днес са тук, но утре съзнанието и мислите им са прехвърчали в друго измерение. Рибите са нежни и изпълнени с много любов и чувства, с които се стремят да заразят и хората около тях. Този воден знак, символизира освобождаването от болката, чрез нежност, обич, вяра и топлина.

Рак
Ракът е пряко свързан с дома и семейния уют. Неговата най-възвишена цел е да поддържа хармонията вкъщи и да се грижи за семейния комфорт. Той е чувствителен и привързан към своите близки същества, а неговата нежност е способна да разчупи и най-замръзналото сърце. Той притежава наистина живи чувства, свързани с духовното и мистичното.

Ракът предпочита тихото задоволството от топлината на дома, пред земните изкушения и надпреварата за власт. Той е възход на душата – романтичен, чувствен и сантиментален. Жалостив е към всички и когато види безпомощен човек или неправда, той е способен да се разчувства и да се натъжи. Напрежението и скандалите го изтощават, защото Ракът се стреми към духовен мир и хармония, както в своето семейство, така и в близкото си обкръжение, той внимава, кой допуска в живота си.

Има моменти, когато носталгията го завладява, а спомените от миналото са способни истински да го разчувстват. Той е нежен и закрилнически настроен. Когато член на семейството има проблем, Ракът директно се втурва да го разреши. 

Водолей
И този знак, като Рибите, витае в облаците и мечтае да бъде в своята приказна планета, в която няма болка и страдание. Водолеят всячески се стреми към мирно разбирателство и душевен мир. Качествата, които притежава този знак са – добронамереност, приятелство, уважение и братска любов към останалите.

Водолеят мечтае за свят, изпълнен с разбирателство и сътрудничество между хората. Той излива водата на живота, която е изпълнена с нежност, топлина и любов, за да могат възможно най-много хора да отпият от нея.

Вярата в доброто го кара да затваря очите си за негативните събития и злобата, която разяжда човешкия живот. Той стои над нещата, затворен в своя приказен остров, далеч от интригите, злобата и лицемерието.

Водолеят е изпълнен с нежност и всяка неправда и болка е способна да съсипе така съвършеният свят, който той сам си е изградил. Чувствителен е и лесно раним. Този знак може да се натъжи, когато усети омразата и алчността на хората.