Най-мълчаливите и потайни зодии

  • Сподели:
Най-мълчаливите и потайни зодии

Това са зодиите, които трудно комуникират с останалите хора. Повечето от тях не успяват да намерят общ език с почти никого, но въпреки това, те са преуспели, отговорни и сериозни личности, като пропуснем тяхната от дръпнатост и това, че предпочитат да се изолират от останалите хора. Те носят много положителни черти в себе си.

Козирог

Това е една от зодиите, за която трябва човек да положи огромни усилия, ако иска да проведе истински и сърдечен разговор, просто защото за тази зодия е изключително трудно да споделя подробности, както от своето ежедневие, така и от личния си свят, за когото човек трябва да бъде напълно привилегирован и да мине няколко теста, преди тази зодия да му позволи да навлезе в нейния свят.

По природа Козирогът е отдръпнат, прикрит и студен, трудно се пречупва пред останалите хора и още по-трудно, намира начин да се отпусне и да споделя с тях. Той предпочита своя личен и професионален живот, да запазва за себе си, а за другите хора е изключително трудно да навлязат в света на Козирога и да го опознаят, такъв какъвто е и наистина да разберат, що за човек е той. 

Това за повечето хора е мисия невъзможна. Тази зодия ревностно пази личното си пространство и трудно допуска другите хора в собствения си свят, тъй като е напълно убеден, че останалите хора не биха успели да разберат правилно неговите стремежи, цели и мечти, именно за това предпочита да държи под ключ своя личен живот и сам да пише своята съдба.

Телец

За Телеца е особено трудно да се отпусне и да бъде себе си, когато е в компанията на други хора. Той е усмихнат, забавен, но трудно се пречупва и споделя факти от своя личен живот. Комуникацията с представителите на тази зодия преминава изключително трудно и докато говорите, може да забележите, как те не спират да поклащат главата си в знак на съгласие, както и не спират да жестикулират особено, когато общуват с непознат човек.

Телецът е една от зодиите, които успява да общува, но с определен кръг от хора и това са хората, които познава дълго време и на които има голямо доверие, иначе е способен да се облече в една много твърда черупка, украсена с много усмивки, но трудно би могъл да протече истински и открит разговор с представител от тази зодия.

Водолей

Водолеят е прикрит по свой собствен начин, той трудно може за сподели своите ежедневни премеждия и проблеми пред всеки, дори и за личния си живот, той предпочита да бъде оскъден от към факти, а когато стане въпрос за детайли, той определено успява да се заключи, за каквито и да е било подробности свързани с неговия свят и житейски събития.

Единствените хора, с които успява да бъде честен и открит, не само, че се броят на пръстите му, но те не прескачат и повече от трима човека. Колкото по-малко знаят хората за неговият личен живот, толкова по-малко оръжия имат срещу него – това е и неговото мото.

Водолеят е възпитан и любезен към другите, но никак не обича да говори за себе си, както и да споделя за своите чувства и емоции. Той по-скоро е като една твърда скала, а въпросите на другите, просто се бутат в нея, след което потъват дълбоко в морето.

Риби

С Рибите човек трудно би могъл да проведе дълъг, откровен и положителен разговор, тъй като те също, като Водолея, предпочитат да бъдат достатъчно потайни и така да привлекат вниманието върху себе си.

Рибите са една от зодиите, която предпочита да остави в тайна своя личен живот, както и пикантните подробности от него. И дори представителите на тази зодия да са заобиколени от свои близки приятели, те никога не успяват да бъдат напълно откровени и честни с тях, тъй като смятат, че няма друг човек в света, който да е способен да разбере техните болежки и странности.

Именно затова предпочитат да бъдат по-изолирани и откъснати от останалите хора.