Най-нарцистичните представители на Зодиака

  • Сподели:
Най-нарцистичните представители на Зодиака

Това са зодиите, които са влюбени в себе си до такава степен, че им е трудно да забележат желанията и стремежите на останалите хора. Тези зодии са напълно обладани от собствената си особа и за тях, светът се върти единствено около представата им за собствено величие, щастие и желания.

Сега ще разберем кои са тези зодии и как успяват да се адаптират в реалния живот.

Лъв
Лъвът наистина обича вниманието и твърдо държи да бъде харесван от всички. До такава степен е вглъбен в своя външен вид, стил и имидж, че успява да прекара стотици часове, за да изглади неизправностите.

Тази царствена зодия наистина вярва, че всичко в този живот се върти около него и зависи от неговото мнение, точно поради тази причина, той е и изключително компетентен и запознат с всякакви теми, които биха му помогнали да създава по-добро впечатление пред останалите хора.

Лъвът трудно би останал в сянка и без да изкара на показ своя умствен потенциал, природна сила и разбира се, изящен стил. Всичко това го превръща в нарцистичен човек, който обича себе си и държи на своите принципи, както и на перфектния си външен вид.

Неговият поглед е съсредоточен в нещата, които ще направят имиджа му по-добър в нещата чрез, които би могъл да изпъкне пред останалите и да покаже своите способности. Този царствен знак наистина притежава нарцистични черти, но те не го превръщат в човек, който е готов на първо място да постави себе си, пред нуждите на останалите, нито пък в егоист - за Лъвът тези недостатъци са черти на слабите хора, а той определено не е нито слаб, нито глупав. 

Везни
Везните също са обладани от своята личност до такава степен, че обичат разговорът да се върти около тяхната особа. Те също обичат комплиментите, похвалите и обожанието на другите, харесва им да бъдат център на внимание и да са под светлините на прожекторите, но техният нарцисизъм  е по-различен, тъй като те влагат време, както да запълват умствения си багаж, така и да наблегнат на изтънчения и изпипан до съвършенство стил.

Тази зодия може да прекара много часове, докато изпипа детайлите по себе си и се преведе в съвършен вид. Везните държат на своята външност и се стремят да получат комплименти за стотиците часове прекарани пред огледалото.

Този нарцисизъм не е свързан по никакъв начин със смачкване на самочувствието на другите или омаловажаване на желанията им, за да направят себе си щастливи. Те по-скоро биха помогнали и подкрепили потърпевшия, отколкото да го унижават и да изтъкват себе си в дадената ситуация.

Скорпион
Скорпионът обожава своята външност, характер и тази любов към самият себе си не успява да я прикрие от хората, напротив, може да забележите как той успява да говори за себе си от трето лице, като сам изтъква своите качества, способности и разбира се, перфектен стил.

Всички тези неща не можем да ги отречем, когато става на дума за Скорпиона, тъй като той наистина притежава силен магнетизъм, нюх към красивото и естетичното и безупречен стил.

Тази зодия обича комплиментите, нещо повече той, освен че успява за секунди да застане под прожекторите, но още по-бързо събира всички погледи в себе си. Неговият нарцисизъм на моменти го кара да смята, че е по-възвишен, по-добър и много по-перфектен от всички останали хора.

Дева
Девата обожава да говори за себе си. Може да прекара купища часове и да се вглъбява във всеки детайл от собствената си особа, тя наистина е погълната от себе си и трудно би започнала тема, в която самата тя не присъства.

Тази зодия не само, че обича да се подържа, но е способна и да влага много часове, в които да изпипа всеки маловажен и невидим от другите детайл във външният си вид.

Всичко дребно и незначително свързано с визията, стилът и чувствата ѝ задължително, трябва да се разкаже пред възможно по-голяма аудитория, защото Девата обича разговорите да бъдат свързани пряко с нея, с нейните болежки, капризи, проблеми, чувства, мечти, планове и какво ли още не. Нарцис от класа, вглъбен в детайлите и влюбен в себе си до полуда.

Водолей
Тази зодия е добронамерена и мила, но склонността и да се откъсва от реалния свят я прави вглъбена в собствената си личност и стремежи. Водолеят държи на своята независимост и категорично се разграничава от очакванията на останалите хора.

Той наистина витае в друг свят и е обладан изцяло от себе си - държи на собствената си свобода и се стреми да се обогатява духовно и физически без дори да му е нужно да се сравнява с останалите.

Самият Водолей е наясно, че неговите желания и принципи коренно се разминават с тези на другите хора и в света, който той е създал единствено за себе си, съществуват само неговите разбирания за добър живот. Нарцистичното си поведение, той разкрива, чрез своето отдръпване от другите и желанието си да докаже, че е по-добър във всичко от тях самите.

Той е вглъбен в себе си, държи на своя външен вид и ексцентричен стил, неговата любов към самия себе си е в пъти по-голяма от тази към останалите хора, в това може да бъдете на 100 % сигурни.