Най-нетърпеливите зодии в любовта

  • Сподели:
Най-нетърпеливите зодии в любовта

Това са зодиите, които искат всичко да се случва бързо, ако може тук и сега. Зодиите, които не обичат да си губят времето в дълги свалки и продължителни обяснения.

Скорпион

Скорпионът определено не е от зодиите, които дълго време биха могли да бъдат насочени към една единствена цел и човек. Когато Скорпионът усети колебание и несигурност в човека до себе си, той бързо преминава на вариант Б.

За него наистина е загуба навреме да се обяснява надълго и нашироко, особено когато става на въпрос за чувства, защото в една връзка или го има привличането или не, това е и точка.

Дори, когато е обвързан, той си остава нетърпелив да преживее възможно най-много емоции със своята половинка, затова и често пъти обича сам да изпреварва събитията.

Когато е влюбен и се е решил на следващата стъпка, той действа бързо, без много да му мисли. Иска нов дом, деца и брак – всичко трябва да стане на мига, защото иначе има вариант, в който Скорпионът може да изгуби интерес към всички тези неща и да се насочи в коренно различна посока.

Целият живот на тази зодия протича в едно непрестанно бързане и неспокойствие, а неговото желание да изпреварва събитията често пъти го довежда до задънени улици.

Овен 

И Овенът, като Скорпиона е рязък и напорист, а когато си е наумил нещо, то трябва да се случи на секундата, защото иначе има опасност да промени своята посока и настроение.

Овенът мрази бавните неща, както и бавните хора, той обича действието, дори често пъти предпочита първо да предприеме дадена стъпка, след което да помисли над това, което е направил.

В любовта често пъти той е способен да стресира своята половинка, именно защото иска нещата да се случват възможно най-бързо без никакви протакания и чакане.

Овенът е готов, дори сам да вземе важно решение, от което зависи бъдещето на връзката му и да действа. Неговата припряност кара половинката му да се чувства на моменти пренебрегната, но Овенът си е такъв – бърз, решителен и нетърпелив. 

Стрелец

Чувствен и напорист, той мисли бързо, но още по-бързо действа в любовта. Когато е влюбен, той няма търпение да изпита всички наслади, които може да му предложи тази връзка, тогава Стрелецът става особено напорист, способен е на всичко за да получи желаното, но не винаги има търпението да го дочака.

Често пъти Стрелецът избухва, просто защото за него нещата се случват твърде бавно или не помръдват. Тези неща са готови наистина да го изкарат извън равновесие.

Стрелецът е нетърпелив и никак не обича да чака, за него животът е тук и сега, и от него задължително трябва да се граби с пълни шепи, както и човек никога не бива да губи времето си в чакане на нещо, без значение какво ще е то.