Най–ревнивите мъже в Зодиака

  • Сподели:
Най–ревнивите мъже в Зодиака

Сега ще разгледаме кои представители на силния пол не умеят да въздържат своето чувство за притежание и наистина излизат извън контрол, подложени на силното си чувство за недоверие и ревност.

Това са зодиите, които могат да изпаднат в болестно състояние, благодарение на своята неудържима ревност.

Овен
Той наистина болезнено държи на своята партньорка и до такава степен е обсебен от нея, че е готов да я защитава ревностно, дори и от невидимите претенденти за нейното сърце.

Ревността на Овена граничи с безрасъдство и агресия, когато той си е наумил, че има нещо странно и различно в поведението на своята партньорка, няма сила в света, която да го убеди в обратното.

Веднъж навие ли си на пръста, че жената до него го мами, той влага цялата си сила и енергия в това да съсипе живота ѝ. Неговата ревност няма граници и той е готов да нахлуе в личното ѝ пространство и да потърси сметка, за всяка секунда, в която тя не е пред очите му.  

Овенът е твърдоглав и упорит,  веднъж решил ли е, че има нещо нередно, той ловко започва да следи жената до себе си и да търси грешни ходове от нейна страна, за които на по-късен етап да и поиска сметка. Този мъж е на принципа, че това което е негово, трябва да бъде добре пазено, даже ако е нужно, е готов и да използва по-нестандартни средства, за да съхрани, това което има, във времето.

Близнаци
Този мъж наистина е пълен психар, който сам в главата си създава нужните ситуации, за които на по-късен етап да поиска сметка от своята партньорка. Когато ревнува, Близнакът губи ясна преценка за това, което ще каже и това което ще направи в дадения момент, поради простата причина, че пердето вече му е паднало, преди напълно да се е убедил в достоверността на своите доказателства и в това дали жената до него наистина му изневерява.

Неговата импулсивност го кара бързо да взима важни решения, от които зависят съвместното му бъдеще с любимия човек. Още преди да е уловил рибата, той поставя тигана и още преди да е убеден в неверността на жената до себе си, той вече и е посочил вратата.

Неговата ревност го кара да бъде изключително мнителен и да се съмнява във всяка една дума и действие на своята половинка. Ревността разяжда ясната му представа за случващото се в момента и дори една безобидна дума, може да превърне в цял сценарий, в който той е ощетеният и естествено нараненият, затова се стреми да действа бързо, още преди всичко това да се е случило.

Дева
Мъжът Дева не успява да види по-далеч от себе си, именно затова има склонността да се предоверява на неподходящите съветници и приятели, които от своя страна лесно му разбъркват мислите, тъй като той е податлив на манипулация.

Този мъж е готов да повярва на всичко казано и чуто от недобронамерени дружки, след което чрез своята неоправдана и напълно неуместна ревност, да разкрие своята агресия пред половинката. Дори и привидно мъжът Дева да изглежда търпелив, мил и забавен - не така стоят нещата, когато става на въпрос за партньорката му и най-вече за разяждащото чувство, че тя не му е особено вярна.

Ревността е способна да замъгли ясната му преценка и на показ да излезе един наистина яростен звяр, който да опустоши всичко около себе си, защото тихите води са най-опасни, всички знаем този факт.

Скорпион
Ревността на мъжа Скорпион е обсебваща, параноична и наистина задушаваща. Когато е истински влюбен и до болка опиянен от своята половинка, този мъж е готов на всичко, дори и да се вкара във филм на ужасите, ако е нужно, за да съхрани тези чувства.

Безконтролен, яростен и вманиачен, той наистина може да направи от мухата слон и дори без да е напълно убеден, че жената до него му кръшка, той е готов да изкара тежката артилерия и да размаже всичко живо по пътя си.

Когато ревнува, Скорпионът е способен да зададе стотици въпроси в минута към своята набелязаната жертва, след което поетапно да анализира казаното от нея и да го сравни с видимите детайли от ситуацията. 

Като истински психиатър, той ще накара своята партньорка да се постави на психологически тест,  чрез който ще разбере достоверността на казаното от нея, след което ще предприеме нужните мерки и ако това, което жената до него му е споделила, не му е харесало, ще включи своята защитна реакция, а именно нападателност, безпочвени обвинения и отмъщение, разбира се.

Риби
Чувствителни и сантиментални - Рибите държат на своя любим човек до такава степен, че дори без да осъзнават са способни да го обсебят и задушат от внимание и любов.

Желанието на тази зодия е да получава всичко в любовта – внимание, грижа, нежност, разбиране, съпричастност, отдаденост и вярност, и ако само едно от нещата липсва, Рибите започват да чувстват едно недоверие към половинката си, след което започват в главата си да пресъздават различни сценки, в които техният партньор се забавлява с други хора.

Макар и това да изглежда мазохистично, те не спират до тук. Постепенно започват да се самонавиват и да виждат нереални събития. Тяхната ревност е задушаваща и обсебваща, а постоянното им фантазиране за нереални събития ги кара да отключат своето болезнено чувство за ревност, което от своя страна е способно да съсипе дълго изгражданите отношения и връзки.