Най–властните и успешни зодии

  • Сподели:
Най–властните и успешни зодии

Тези зодии притежават силен характер и още по-силен дух. За тях не съществуват препятствия и всеки проблем приемат като нова възможност. Тези зодии са добри стратези, които отговорно планират своите стъпки, точно поради тази причина успехът бързо навлиза в живота им. Борбени, упорити и знаещи какво точно искат от живота и разбира се, как по-бързо да го получат.

Те наистина са успешни във всички сфери от своя живот, тъй като влагат много сили, борбен дух, упоритост и мисъл във всяко свое действие.

Лъв

Той наистина е Царят сред останалите зодии, тъй като притежава всички качества, за да бъде успешен и просто перфектен във всичко, с което се захване. Той има нужните сили и упорито преследва мечтите си. Лъвът подхожда стратегически към своите цели и с малко ходове успява да спечели играта. Докато другите хора още се чудят каква е правилната стратегия в дадена ситуация, той освен че се е справил бързо с възникналия проблем, но е взел и най-доброто решение за всички страни.

Бърз ум, смелост и дипломатичност, отличават Цар Лъв, сред всички останали зодии. Той е смел в решенията си и никога не поглежда назад, защото е напълно убеден, че неговият подход е най-правилният. Отровен, дисциплиниран и изключително добър в комуникацията, той не само, че успява да спечели симпатиите на хората около него, но повечето от тях се стремят да му подражават. Когато изреве Царят сред зодиите, нещата започват да се подреждат по правилните им места, защото Лъвът не обича хаоса и безхаберието.

Той е отговорен и самостоятелен човек, който не подлежи на манипулация и промиване на съзнанието. Неговата сила изумява всички, както конкуренцията му така и близкото му обкръжение. Той никога не би се отказал от своята мечта и каквото е нужно да даде от себе си, за да я сбъдне - той ще го направи и колкото и да е труден пътят до нея - той ще го извърви, защото тази зодия никога не се предава и няма как да развее бялото знаме. Лъвът е абсолютен перфекционист, който използва своята интелигентност и сръчност, за да изпълни задачите си повече от идеално.

Скорпион

Хората родени под този воден знак са интелигентни, силни и амбициозни. Те наистина знаят как да се борят със зъби и нокти, и да постигат своите цели. Скорпионът е властен и държи неговата дума да бъде чута на всяка цена.

Тази зодия набелязва своята цел и директно размазва всеки изправил се по пътя му към нея. Скорпионът е безмилостен към своята конкуренция и неговата сила изумява всички. Той не е от хората, които ще се огъне. Дори и нещата да не се случват по начина, по който той иска, той няма да се предаде и да покаже пред останалите хора своята слабост.

Най-интересното при тази зодия е, че когато обстоятелствата са способни да смачкат Скорпиона, той пуска своята силна отрова и става още по-настървен, безкомпромисен, силен и целеустремен. Умът на Скорпиона работи много бързо, а силната му интуиция, никога не го подвежда. Тази зодия бързо се докопава до властта, тъй като не се огъва пред обстоятелствата, безкомпромисна е и има способността да сваля бързо своите противници .

Козирог

Козирогът е в непрестанно движение – борбен, упорит и целеустремен. Той винаги подхожда сериозно към нещата, които трябва да свърши и когато става на дума за работа, е безкомпромисен в преценката си. Козирогът притежава неизчерпаемо количество от сили, които му позволяват да извършва своите задачи повече от перфектно - истински перфекционист е, и е склонен да се претоварва в името на своето кариерно развитие. Козирогът винаги се цели директно към високите върхове, които биха му осигурили така мечтаната власт и успех.

Неговите постижения са плод на много усърден труд и прекарани стотици часове в планове за развитие. Той не може просто да стои на едно място и да чака, директно действа и безмилостно преследва своите цели. Жилав е и безкрайно упорит, трудно би се предал по пътя към своята мечта. Готов е да пожертва много време, енергия и сили в сбъдването ѝ, точно поради тази причина е смел борец, който не се отказва никога.

Овен

Овенът има смелостта да каже това, което мисли и да се бори упорито за своето развитие. Дори и когато вижда, че в тунела няма светлина, той не се отказва, а го преминава тичешком, защото всъщност спънките, които му предлага животът, го правят още по-силен и могъщ. Тази зодия разполага със солидно дар слово, прекрасен организатор, амбициозен, сериозен и властен.

Неговата интелигентност му помага да развие плановете си докрай и да покаже на останалите хора, на какво всъщност е способен. Борбеният му дух не му позволява да клекне пред препятствията, а упоритостта го засилва директно да ги прескача. Той е истински инициатор, който е готов да поеме управлението в свои ръце и да покаже на другите способностите си.