Необвързаните жени трябва да се срещат с по-възрастни мъже

  • Сподели:
Необвързаните жени трябва да се срещат с по-възрастни мъже

Необвързаните жени трябва да се срещат с мъже, които са 10 години по-възрастни от тях, казва противоречивият треньор по връзките Джейк Мадок, който твърди, че има идеалната рецепта за подходящ партньор.

Австралийският треньор по връзките, който се самоопределя като "трудна любов", разкрива най-добрите съвети.

Джейк Мадок е известен с традиционния си стил, когато става въпрос за връзки. Според него, жените трябва да прегърнат женската си енергия и да следват примера на мъжа.

Докато мъжете трябва да влязат в мъжкото начало и да поемат отговорността за връзката.
Той очерта защо жените трябва да се срещат с по-възрастни мъже.

Джейк, който сега е женен, казва, от неговия опит в обучението на хиляди хора, че когато една жена излиза с по-млад от нея мъж, това рядко води до добър резултат.

Той също така отбелязва, че има биологични причини, поради които жените трябва да се срещат с по-възрастни мъже, а не обратното. И не, не е задължително да има разлика от двадесет години. Пет до десет години е идеалното положение.

"Мъжете и жените съзряват емоционално по различно време. Според експертите на мъжете им трябват около десет години повече, за да станат емоционално зрели, отколкото на жените. Един по-възрастен мъж е вероятно да бъде по-малко фобичен от обвързване и по-решителен относно това накъде иска да поеме връзката. Той също така ще има по-зряла гледна точка, когато става въпрос за разрешаване на проблеми във взаимоотношенията", заяви Мадок пред FEMAIL.

Джейк посочи, че срещата с по-възрастен мъж ще му помогне да стъпи в своята "мъжка енергия" и да бъде лидер във връзката, което ще засили неговата привлекателност. 

"Той ще е направил своите грешки и е малко вероятно да ги повтори. Мъжът няма да играе глупави игри, той те избира по добри причини и ще те цени повече."

Голяма част от доказателствата почиват на това, което работи в Холивуд, според гуруто на запознанствата. 

"Джордж Клуни очевидно е бил много внимателен по отношение на жените, с които е избирал да излиза. Той все още бе ерген на 52 години, когато срещна Амал Аламудин през 2013 г. Клуни е със седемнадесет години по-възрастен от нея, което не смути нито един от двамата. Джери Зайнфелд се ожени за Джесика Склар през 1999 г., когато той беше на 45, а тя на 28. Те все още са заедно. Алек Болдуин започва да се среща с Хилария Томас през 2011 г., когато той е на 53, а тя на 27. Те все още са заедно. Харисън Форд започна да се среща с Калиста Флокхарт през 2002 г., когато той беше на 60, а тя на 38. Те все още са заедно", каза Джейк.

 

Говорейки с FEMAIL, популярният треньор по взаимоотношения разкри, че да се научиш как да управляваш ефикасно една връзка е най-голямото постижение в живота му.

"Имаше десетгодишен период в живота ми, който бе истински ад, защото изобщо не разбирах връзките. И така, реших, че е по-добре да се науча и да стана майстор в тях. След години на обучение при ментори, четене на книги и прилагане на информацията на практика, постигнах връзка 10/10", каза Мадок.

Джейк вярва, че мъжете се борят във връзките, защото "не са добри в изразяването на желанията и нуждите си или дори в разбирането им".

"Най-големите грешки, които хората правят, са, да не са достатъчно интимни, да не общуват ефективно, да игнорират мъжката и женската енергия, да не ходят на достатъчно срещи и да не се уважават един друг", каза той.

Джейк споделя своите десет стълба за сериозна връзка

1. Повишете привличането. Лесно е да изпаднете в мързеливи навици, когато се чувствате добре с другата си половина. 

2. Мъжка и женска енергия. Не всички сме еднакви. Уважавайте различията помежду си. Мъжете и жените не мислят и не действат еднакво. Разбирайте и оценявайте различията и ги използвайте, за да изградите по-богата връзка, вместо да ги използвате, за да разрушите връзката си.

3. Ухажване. Спомнете си тръпката от срещите. Не спирайте тази тръпка. Връзката ще изчезне, тя ще се превърне в монотонна рутина. Скуката кара хората да търсят вълнение. Това е едно нещо, което всички сме устроени да правим.

4. Интимност. Продължавайте да правите любов. Поддържайте тези опияняващи любовни хормони. Поддържайте връзката между вас силна.

5. Комуникация. Мъжете и жените често общуват по различен начин. Позволете на честността да дойде, без да сте отбранителни. Обратно, бъдете мили, а не жестоки. Най-вече говорете. Не затваряйте нещата, особено обидите и гнева. Можете да бъдете уязвими. Разговорът може да бъде прощаващ и да накара разбирателството и заедността да растат.

6. Жените трябва да се преместят при своя мъж или двойката трябва да си намери ново място за живеене заедно. Мъжете никога не трябва да се местят при партньорката си.

7. Двойките нямат извинения да не са интимни три пъти седмично. 

8. Взаимоотношенията не са свързани с равенство - те са свързани с любов и щастие, поради което не трябва да изисквате нещата да бъдат 50/50.

9. Мъжете трябва да планират, платят и изпълнят цялата среща, а жените никога не бива да канят първи на среща.

10. Във връзките не бива да има война и вражда. Без караници в идеалната връзка, защото и двамата го искате. 

Мадок предлага на жените да търсят червени флагчета по отношение на ангажираността, обяснявайки, че мъжете ще ви уведомят, ако искат нещо дългосрочно. 

"Ако мъжът каже "да се пуснем по течението", това означава, че той не знае как да се среща ефективно.
Ако каже, че в крайна сметка иска нещо с теб, но той не прави никакъв напредък, държейки те настрани, тогава ти си план Б."