Осем неща, които никога не би направил влюбеният мъж

  • Сподели:
Осем неща, които никога не би направил влюбеният мъж

Влюбването е едно наистина съвършено чувство, което напълно променя нашия поглед към живота и към бъдещото.

Когато сме влюбени, ние всъщност виждаме всичко около себе си някак по-различно и по-красиво – животът се превръща в една вълшебна приказка, която искаме да прочетем на един дъх.

Влюбеният мъж наистина се различава от този, който не изпитва сериозни чувства и сега ще разберем кои са нещата, които обичащият силно мъж не би направил.

1. Той никога не би наранил умишлено жената до себе си
Влюбеният мъж е неспособен да нарани своята жена, както физически, така и емоционално, защото за него - нейното здраве и щастие, е на първо място по важност.

2. Той никога не би споделил интимни подробности свързани с тази жена, пред своите приятели 
Влюбеният мъж не би си позволил жената на живота му да бъде център на подигравки, както и раздумки, именно затова би спестил всички подробности от интимния си живот с нея.

3. Той не би флиртувал открито с други жени пред очите на своята любима  
Всеки мъж по света флиртува, все пак това е начин мъжкарят да начеше своето его и нагон, и отново да се почувства мачо, но влюбеният мъж не би бил, толкова освободен, че да си позволи видим флирт, който евентуално би съсипал връзката му с жената, на която държи истински.

4. Той не би си позволил да си играе с нейните чувства
Влюбеният мъж е разбрал, че любовта е свързана с приятелството и доброто отношение към любимия човек, той никога не би си позволил да съсипе това, което има, както и да си играе с чувствата на своята любима. 

5. Той не би говорил постоянно за бившите си гаджета, пред настоящата си партньорка
Повечето мъже не осъзнават, че тази тема определено води след себе си много въпроси и чувство за несигурност в техните партньорки, но влюбеният мъж е наясно, че би наранил своята любима, когато се връща към миналото и споделя пикантни детайли от него.

6. Той не би си правил планове, които да не включват жената, на която държи
Този мъж вече мисли по друг начин и неговият приоритет в живота е да изгради едно прекрасно бъдеще с неговата любима, за това във всички планове за екскурзии, гости, почивки и забавления - той винаги включва и жената до себе си.

7. Той не би я държал далече от своите роднини и приятели
Когато един мъж обича, той иска да го изкрещи на целия свят и да покаже своята избраница пред всички.

Една от първите стъпки още в началото на връзката на влюбеният мъж е да запознае своята любима с всички други хора, които са му на сърце – така ще може да разбере и тяхното мнение, за избора си на партньорка.

8. Той не би си тръгнал когато усети, че нещата загрубяват
Когато един мъж обича е готов на всичко за своята любима, той не би се изплашил, нито от трудностите, нито от сериозните проблеми, които ще настъпят в тази връзка – защото именно това е един от начините, чрез които да покаже своите чувства и уважение към любимата жена, когато я закриля и тя може безрезервно да разчита на него, винаги при нужда.