Осем неща, които всяка жена иска от мъжа до себе си

  • Сподели:
Осем неща, които всяка жена иска от мъжа до себе си

Голям процент от мъжете смятат, че в днешно време жените имат прекалено големи очаквания към мъжете и в повечето случаи те са пряко обвързани с материалното подпомагане от страна на по-силния пол, но дори и да има доза истина в казаното дотук има и една част от дамите, които не са привлечени от материалните блага и за тях на първо място са духовните преживявания и чувствата.

Съвременната жена е силна, борбена и понякога дори самодостатъчна сама за себе си, но между тези силни жени съществуват и такива, които търсят истинската и чиста любов неподплатена от материалното.

Ще разберем как мъжът може да съхрани любовта на жена, която умее да обича и вярва истински в споделената любов.

1. Внимание – Ако искате жената до вас да бъде спокойна и щастлива, когато е във вашата компания, е нужно да и отдавате нужно внимание или най-малкото, просто да я изслушвате, когато тя има нужда именно от това в момента.

2. Комплименти – Те никога не са излишни особено, когато става на дума за представителките на нежния пол. Жените обожават да чуват хубави неща по свой адрес, това повдига тяхното самочувствие и ги кара да вярват, че са специални и незаменими за мъжа до тях.

3. Романтика – Ухажването, малките жестове и вниманието са в основата на добрата връзка и повярвайте ни - не съществува жена в света, която да не бъде наистина възхитена от романтичните жестове на своя любим. 

4. Подкрепа – Независимо, дали става на въпрос за домакинските задължения или възникнали конфликти с роднините, един истински мъж винаги трябва да застава зад гърба на своята любима и да я подкрепя, когато тя се нуждае именно от това. 

5. Откровеност – Голям процент от мъжете са по-склонни да запазват много любопитни пикантни и интересни събития от своето ежедневие за себе си, с цел да не наранят своята половинка, но именно така се пораждат недоверието и постоянните съмнения в човека до нас.

В много случаи е по-добре човек да бъде откровен и да си признае грешки, залитания, неприятни случки и да споделя със своя партньор, защото доверието е една безценна нишка, на която се крепят отношенията и когато тази нишка започне да се къса, тогава и всичко останало постепенно започва да се разпада.

Искреността е черта на силния мъж, на мъжа, който държи на жената до себе си, дотолкова, че да не е нужно да си помага и да замазва положението, прикривайки важни факти и събития от своя живот или директно лъже своята любима, за да си спести последващите въпроси и обвинения.

И когато е избрал да споделя живота си с една жена и да бъде – честен, верен и истински пред нея, той е избрал да съхрани любовта между тях, през времето, в което им е писано да бъдат заедно.

6. Спонтанност – Защо пък не? Никой не си пада по скучните и застояли хора, които цял живот тъпчат на едно място, хранят се с едни и същи ястия, излизат с едни и същи хора и в живота им липсва както разнообразие, така и импулсивността да изпробват нещо различно.  

7. Настроение – Чувството за хумор е особен приоритет за жените, когато избират своя партньор повечето от тях предпочитат до себе си да имат човек, който е способен да гледа по-позитивно на нещата, който умее да ги забавлява, дори и в най-тъжните и негативни моменти от живота им.

Всички жени се нуждаят от партньор, който да може да ги обгражда с щастие, да ги кара да мечтаят и да се забавляват от сърце.

8. Жертвоготовност – Да, колкото и странно да ви звучи, повечето жени търсят мъж, който има силата да ги защитава с цената на неговото собствено щастие. Колкото и егоистично и странно да звучи, мъжът е силата във връзката и той е човекът, който трябва да може да съхранява спокойствието и благополучието на своето семейство.