От кои зодии са най–ревнивите мъже

  • Сподели:
От кои зодии са най–ревнивите мъже

Това са мъжете, които обичат да контролират жената до себе си и често пъти оставят на тяхното въображение да доразвива историята им, така си намират и повод да потърсят сметка за неща, които са единствено и изцяло в главата им.

Често пъти тези мъже до такава степен са обладани от мисълта, че любимата им изневерява, че прибягват до следене, както и до по-крайни методи.

Разберете от кои зодии са мъжете преследвачи, които не могат да се доверят напълно на половинките си.

Скорпион 

Този мъж наистина може да стане параноичен и като нищо да направи от мухата слон, тъй като въображението му не познава граници, той често пъти си украсява ситуацията, за да може след това да потърси някаква сметка от своята любима. Този мъж е безконтролен, вманиачен и когато си е наумил нещо, е готов да стигне до самият край.

Докато не разбере какво същност се случва, той ще влезе в  няколко роли - на луд детектив, след което ще бъде разярен бик и накрая наранения рогоносец – ще го обхване такава параноя и за секунди ще излезе извън контрол.

Скорпионът не би се спрял само до преследването и натякването, защото тази зодия е зодията на крайностите и колкото повече драматизъм и емоции бушуват, толкова по-силна става и неговата възбуда – може би психопатско и извратено, но такава е природата на Скорпиона.

Близнаци

Това е още един мъж, който допуска неговите фантазии да ръководят живота му, особено когато става на дума за доверие.

Близнакът трудно се би се доверил на някого на 100 %. Неговата ревност може да се простира до параноични мисли, но може и да стигне до крайности. Когато е гневен, той е способен да вземе бързи решения, от които на по-късен етап да съжалява наистина, за действията и думите си.

Когато ревнува Близнакът се превръща в ходеща бомба, която е готова да изпепели всичко около себе си до основи.

Този мъж не е от търпеливите мъже нито пък от тези, които ще дадат шанс на жената до себе си да им представи своята гледна точка, а дори да я чуят, едва ли ще повярват на каквото и да е било, защото веднъж Близнакът навил ли си е нещо на пръста, няма как това да се оспорва.

Мъжът Близнак е способен да ревнува партньорката си от нова работа, среща с приятелки, колеги, дори когато тя е отишла на шопинг – в мътната глава на тази зодия се въртят, какви ли не фантазии граничещи с пълна лудост – все пак от тази зодия, винаги може да се очаква и неочакваното.

Лъв

Когато става на въпрос за връзката на Лъва, той става изключително внимателен съсредоточен и насочва изцяло мислите си към действията на своята партньорка, просто защото чака момента, в който ще може директно да я хване в крачка.

Мъжът Лъв, дори и да не си го признава, е способен да ревнува своята любима, и дори да няма основателна причина затова, след което да вкара доза драматизъм и ирония.

Цар Лъв умело прикрива своята яростна ревност, но започне ли да се чувства застрашен по някакъв начин, той е готов да изкара най-яростните си черти  от характера и да действа хищнически, особено, когато някой е решил да навлезе в неговото лично пространство.

Когато царят на животните се почувства застрашен е способен на всичко.

Често пъти той провокира умело своята спътница, за да може да изкопчи някаква информация, но когато не постигне видим резултат е способен да прибегне и до по-драстични средства.

Ревнивият Лъв е наистина е готов да разкъса жертвите си, без дори да му мигне окото.

Когато един представител на тази царствена зодия има някакви съмнения в своята любима, той е готов да покаже и тъмната си страна.