Отрицателните черти на Девата, с които подлудява останалите хора

  • Сподели:
Отрицателните черти на Девата, с които подлудява останалите хора

Както всички останали зодиакални знака в Астрологията, така и Девата си има своите трески за дялане и сега ще разберем кои нейни недостатъци са способни да подлудят околните.

Емоционално несигурна
Девата винаги се лута в търсене на най-правилното решение, но за жалост почти никога не успява сама да го вземе, без някой да я е подтикнал да го направи.

Тя е от зодиите, които често пъти се вслушват в недоброжелателни съвети и вярват сляпо в своите приятели които обикновено само я объркват допълнително.

Девата почти никога не успява да се ръководи от своята вътрешна интуиция, а залага на чуждите доводи. Тя е несигурна в избора си, в своя потенциал и възможности. 

Превзета
Девата може наистина да направи от мухата слон и дори съвсем леко да се издраскала да изкара раната, толкова голяма сякаш се е борила с мечки. Но тя си е такава, обича вниманието и съпричастността на другите.

Често пъти се прави на човек, който в действителност не е, но тайно иска да бъде, което всъщност много се доближава и до личността на Близнака - не забравяйте все пак, че и двата знака са управлявани от една и съща планета и имат сходни черти.

Дребнава
Девата не се свени да поиска повече, отколкото е заслужила, в това отношение тя не изпитва никакъв свян, нито пък срам.

Тази зодия обича да пресмята, както и да получава повече отколкото реално е дала, защото в главата ѝ нейният труд, трябва да бъде значително по-платен отколкото е този на колегите ѝ, въпреки че извършват един тип дейности, но това не я интересува особено.

Девата е дребнава, що се отнася до всичко материално в този свят – обича да взима, но мрази да дава. 

Скептична
Първата реакция на тази зодия, дори и към нещо хубаво е скептична – тя не вярва в красивите неща, които би могъл да предложи животът и непрекъснато се съмнява във всеки и във всичко.

Винаги подхожда със скептицизъм и недоверие, може да се каже, че в повечето дни тя е песимист, който трудно би могъл да бъде убеден в доброто.

Объркана
И докато днес иска едно, то утре ще пожелае нещо коренно различно – тя е променлива, инатлива и често променя своето мнение, досущ като Близнака. В по-голямата част от живата си, тя не знае по кой път да поеме, защото в мисълта ѝ са впити огромни количества съмнения и страх, да не сбърка, а в главата ѝ е истински хаос.

Трудно взима решения, а когато го направи обикновено започва на секундата да се съмнява в собствения си избор. Девата е непредсказуема и докато мисли едно, върши съвсем различно, а това се дължи на грандиозната каша, която сама е успяла да забърка в главата си.

Маниачка на тема чистота
Това наистина е вбесяващо нейно качество, което може бързо да изкара извън контрол останалите хора. Дори и често пъти когато остане насаме, тя да не се придържа стриктно към това нейно маниашко поведение – го изисква от останалите, дори може да стане саркастична, нападателна и заядлива, когато забележи, че другите не уважават нейната мания за чистота.

Няма нищо лошо в това да бъде всичко изпънато под конец, но в нейния случай нещата не стоят точно така, тъй като Девата често го прави показно и просто за да си създаде подобен имидж, но когато остане сама се превръща в най-разхвърляния и немарлив човек на света.