Пълен профил на мъжа, според неговата зодия – Козирог, Водолей и Риби

  • Сподели:
Пълен профил на мъжа, според неговата зодия – Козирог, Водолей и Риби

Ще разгледаме отличителните черти на всеки мъж, според неговата зодия и как той възприема любовните връзки, както и каква жена търси за своя спътница в живота.

Мъжът Козирог

Този мъж е изключително упорит и целеустремен, неговите стремежи са свързани с възможността да постигне повече в живота. Той винаги се стреми към върха, а неговите съвършени качества му помагат по пътя към успеха.

Традиционалист е и обича да спазва поставените закони и норми. Козирогът никак не обича да губи, независимо в каква сфера от живота му става на дума, той трудно приема, че е победен и играта за него е свършила.

Трудолюбив, консервативен, дисциплиниран, прекрасен организатор, този мъж държи истински на своята дума и когато каже нещо, то директно се превръща в закон за него.

Мъжът Козирог знае, че сигурният успеех идва единствено, когато човек влага всичките си сили в своята работа и спазва тази своя логика плътно, дори може да се каже, че на моменти изглежда като работохолик, който няма свой личен живот и не се интересува от нищо друго, освен да напредне в службата.

Той знае, че нищо даром не пада от небето, именно затова е готов да надскочи своите възможности, за да получи желаното. Често пъти има склонността да се натоварва прекалено много, дори и да прегрява психически.

Няма задача, която Козирогът не може да довърши, той е от хората, които нямат навика да оставят днешната работа за утре.

Козирогът обича всичко да е съвършено изпипано, дори и вкъщи държи на правилната подредба, както и всичко да е изпънато под конец – на моменти  да изглежда и малко тираничен и дори наподобява Хитлер, но той просто държи на реда във всичките му форми.

Мъжът Козирог търси жена, която е също толкова интелигентна, педантична и дисциплинирана като него. Тази жена трябва да бъде напълно естествена, но и със секси излъчване. Когато намери организирана, умна и забавна партньорка, той е готов да се обвърже с оковите на брака. 

Мъжът Водолей

Този мъж е коренно различен от останалите единадесет мъжки екземпляра. Мъжът Водолей има нестандартно виждане за живота, в което е включено, разбира се, и познанието за извънземните и животът след смъртта.

Той е хуманен, артистичен, непокорен  и авангарден. Мъжът Водолей сякаш е изпаднал от някаква друга близка планета до Земята, тъй като значително много се отличава от останалите представители на зодиака – има различни интереси, както и форми на мислене, той вярва в силата на доброто, както и в честността.

Добър приятел е и лоялен партньор, обича своята независимост и свобода, Водолеят търси именно такъв човек, с когото може да се разбира без думи и с който биха си дали нужното пространство, за да се чувстват и двамата добре в една връзка.

Водолеят е необикновен, интересен и харизматичен, а жената, която търси за спътница също трябва да бъде различна и да носи някаква магия в себе си.

На първо място трябва да приема факта, че той има нужда от време, в което иска да бъде сам със своите мисли, да не бъде притискан по никакъв начин, както и тази жена, трябва да не го съди сурово за неговите странности, които не са никак малко.

Когато се чувства свободен, той е истински щастлив и ако партньорката няма проблем с това, той ще е готов да полети на високо с нея и да и разкрие едни наистина вълшебни светове. Когато се влюби, мъжът Водолей е романтичен, лоялен и открит в своите чувства.

Мъжът Риби

Този мъж може да се каже, че е на първо място в класацията за най-чувствителни мъже. Мъжът Риби има способността да попива настроенията на другите, както и техните болки, след което лично да ги преживява, защото той е емоционален, състрадателен и обича да помага на по-слабите.

Този мъж разполага със свръх способности, които му позволяват само с един поглед да разбере - какво мисли и какво чувства човекът срещу него, след което той попива и закодира всичко в себе си и това е едно от нещата, от които иска наистина да се отърве, тъй като често пъти е успял да се напълни с отрицателни емоции, които са му били предадени от другите и с които трябва да се справя сам.

Този мъж може да се каже, че е мъж мечта, тъй като е изключително грижовен, романтичен и мил към своята половинка и един от мъжете, които наистина вярва в споделената любов.

Единственият недостатък на мъжът Риби е, че се оставя да бъде контролиран и манипулиран от другите хора, тъй като е податлив на внушения.

За него животът е изключително сложен и оплетен от куп спирали, които той трябва задължително да разплете – когато някой от близкото му обкръжение има някакъв проблем мъжът Риби е готов да му покаже, че нещата не са толкова зле, колкото изглеждат в действителност.  

Рибите обичат да окуражават другите и да им помагат в трудни моменти. Мъжът представител на тази зодия е наистина добър и верен приятел, на когото безрезервно човек може да разчита при нужда.

Жената, която би пленила сърцето на този мил романтик, определено трябва да бъде вълшебна и различна – мила, силна и голяма мечтателка, разбира се.