Пълен профил на мъжа, според неговата зодия – Овен, Телец и Близнаци

  • Сподели:
Пълен профил на мъжа, според неговата зодия – Овен, Телец и Близнаци

Ще разгледаме 12-те зодии и ще разкрием важни черти от характера на всеки мъж, според това какъв астрологичен знак е той.

Мъж Овен

Тази зодия е изключително мъжествена, грубовата и твърдоглава - винаги се стреми да атакува директно. Мъжът Овен не се плаши от битките, защото в кръвта му е да се съревновава с останалите мъже в зодиака.

Този мъж обича живота и знае как да си доставя удоволствия. Овенът носи голямо и добро сърце, въпреки че привидно е бунтар по душа, но въпреки това знае как да побеждава с разум и силна воля.

Той е изключително упорит и ефективен, не може да стои на едно място, без да извършва някакво действие. Към останалите хора е честен и открит, дори успява да ги зареди с положителна енергия и доза оптимизъм.

Амбициозен е и се стреми да покори всяка своя цел в живота, независимо каква цена ще се наложи да плати, той е готов да го направи. Припрян и експлозивен Овенът лесно се пали, но и бързо му минава, след което успява да се осмее на нещата, които наистина са успели да го изкарат извън кожата.

Често пъти действа прибързано, след което успява да осмисли своите постъпки и да си вземе поуки от действията. Мъжът Овен е на принципа – ''Който не рискува, няма как да спечели!'' – именно затова се вмята през глава, без страх в предизвикателствата и се стреми да граби с пълни шепи от живота.

В любовта, той търси жена, която се доближава до неговия профил – жена, която притежава приключенски дух и не се страхува да се впуска в поредните битки, заедно с него. Тази жена трябва да е силна, упорита и издръжлива, почти колкото него.

Мъж Телец

Този мъж е спокоен и стабилен, но определено не си пада по промените, както и по предизвикателствата. За него са важни нещата, които притежават някаква стойност.

Мъжът Телец дълго мисли, докато предприеме някоя по-сериозна стъпка в своя живот – обича простият начин на живот. Това, което го мотивира силно, определено са парите, но има и други неща, които са способни да му доставят удоволствие – природата, вкусната храна и здравите човешки отношения.

По природа мъжът Телец е супер инатлив и често пъти дори вътрешно в себе си да усеща, че не е прав - няма да се огъне, просто ще продължава да спори. Издръжлив е и успява да се справя с живота и предизвикателствата, които му изпраща той.

В любовта този мъж е обсебващ, първичен и досаден, но въпреки това той умее да обича истински. Жената, която търси, определено трябва да му доставя визуална наслада, но пък и да е земна и естествена.

Той е способен да подържа дадена любовна връзка, дори когато всичко е приключило - само, за да не настъпи някаква промяна в неговия живот, която да го разконцентрира и накара да се почувства безсилен.

Единственият правилен подход към този мъж е изчакването, докато му дойде музата, защото ако по някакъв начин, усети че е притиснат, той просто ще избяга. Когато е намерил подходящата жена, Телецът е готов да сподели живота си с нея, като и предостави нужните чувства, спокойствие и семеен уют.

Мъж Близнаци

Този мъж наистина е всестранна личност – забавен, усмихнат, бърз, интелигентен и безгрижен. Той е роден професор – обича разговорите, а още повече му харесват, когато са на едно по-недостъпно за останалите обикновени хора ниво.

Мъжът Близнаци е любопитен и изобретателен - непрекъснато се стреми да попива нови знания, които още повече го обогатяват и го правят наистина различен от останалите мъжете.

Когато има някакъв настъпил проблем, той е готов да погледне и премисли ситуацията от всеки един ъгъл, след което да анализира детайлите и да вземе възможно най-правилното решение.

За него животът е свързан с упражняване на умствения потенциал на индивидите и именно така той успява да се съревновава с останалите мъже и да им натрива носа.

Докрая на живота си, той не спира да носи детското в себе си и не се плаши от промяната. Този мъж е в едно постоянно движение и никога не спира да експериментира, както със своите собствени сили, така и с търпението на останалите хора.

Той е свръх интелигентен и е наясно, че в живота всичко се променя и ако днес съдбата му е предоставила прекрасен шанс за успех, той трябва да го грабне на момента, защото утрешният ден едва ли ще бъде толкова щедър.

Близнакът е енергичен, забавен, мултифункционален, с бърз ум и още по-бързи действия. Той наистина е много интересен и от него има какво човек да научи. Жената, която би избрал за своя спътница в живота, задължително трябва да достига неговото интелектуално равнище, както и да не му се сърди за по-искреното чувство за хумор, което притежава той.

Единствено когато мъжът Близнаци е напълно убеден в своите чувства, както и във верността на своята любима жена, той може да се смири и да бъде постоянен в една връзка, иначе ще продължи да търси своята сродна душа, която му дава достатъчно свобода, да се развива и същевременно е пленена от неговия интелект и силна сексуална енергия.