Пълен профил на мъжа, според неговата зодия – Рак, Лъв и Дева

  • Сподели:
Пълен профил на мъжа, според неговата зодия – Рак, Лъв и Дева

Ще разгледаме важни характеристики от мъжкото поведение, основаващи се на зодиакалния знак, под който е ръководен всеки един мъж. Ще разберем малко повече за положителните и отрицателните страни, които притежават мъжете и как всъщност се справят те в любовта. 

Мъжът Рак

Мъжът Рак е различен, сантиментален, старомоден – човек, който държи на традициите и обичаите. Този мъж всячески се стреми да прикрива своята чувствителна природа от останалите мъже - за да не бъде подигран, а от жените - за да не бъде наранен. 

Той е всеотдаен, грижовен и мил  - обича да помага на другите хора и да бъде полезен с нещо. Домошар е и може да прекара хиляди часове в ремонти и преобразяване на своя собствен дом, защото за него, той е единствената крепост, в която се чувства защитен и спокоен.

За Рака, домът и семейството са основната причина, да не спира да се бори в живота и неговите най-скъпи същества са поставени на пиедестал, а всичките му сили и грижи са насочени единствено към тях.

Този мъж е изключително несигурен в собствените си способности, именно заради това предпочита да залага на сигурното и трудно би се превърнал в лидер, тъй като самият той не вярва, че е способен да постигне нещо по-голямо и значително в живота си.

Често пъти този мъж замества своята тревожност с храна и така успява да успокои своето черногледство и потискащи мисли. Той определено е от типа мъже, които си угаждат и не се стискат, когато става на въпрос за вкусна гозба и добро питие.

В любовта, той наистина е постоянен и когато някоя жена успее да плени сърцето му, Ракът ще ѝ остане верен до гроб. Той е постоянен, както в своите чувства, така и в мислите си, а когато вярва на един човек, Ракът трудно би се отказал доброволно от тази връзка.

Жената до него просто не трябва да се отклонява от това, което е дала, като обещание към него. Тя трябва да го подкрепя и да обича дома и да умее да приготвя вкусна храна, с която да гали сетивата му. 

Мъжът Лъв

Лъвът е благороден, щедър, елегантен, интелигентен, силен и упорит. Той наистина е царят, който създава правилата в тази вълшебна приказка, наречена живот. Като истински лидер Лъвът притежава властен характер и силни амбиции, които го завеждат директно до успеха.

Неговите стремежи са да вземе най-доброто от живота, а за това е готов да положи нужните усилия. Той е изключително отговорен, честен и добронамерен – винаги казва това, което мисли, без недомлъвки, без излишни натяквания и без манипулативни техники, защото той има смелостта и силата да бъде себе си, без излишен фалш и маски.

Лъвът изключително много презира безотговорните, подмолни и мазни хора, които предпочитат да се качат на гърба на някой, само и само да се доближат до върха, без да поемат отговорност, без да полагат усилия и които не спират да се възползват от слабостите на другите.

На моменти този мъж може да изглежда особено драматичен, но въпреки това, той си остава истински, неподправен, сърдечен и напълно открит. Лъвът е директен и не се страхува да каже, какво мисли пред останалите хора.

Цар Лъв обича властта, както и да бъде в центъра на събитията, ако може на червения килим и евентуално да дава автографи на своите фенове. За него добрият стандарт на живот е изключително важен приоритет за щастливо бъдеще, точно поради тази причина, той насочва всичките си сили в тази посока – инвестира в собственото си развитие и в едно наистина прекрасно бъдеще, което може да му осигури всички необходими луксове и блясък, за да го накарат да се почувства у дома си.

Когато Лъвът не е в настроение, това може да помрачи настроението и на хората, които са в близкото му обкръжение, тъй като е способен да се превърне в бомба със закъснител.

Той би се влюбил в истинска принцеса - жена от приказките, която притежава свой собствен стил, блясък и разбира се, сила да се справя с предизвикателствата заедно с него.

Той е готов да започне сериозни отношения с жена, в която вижда непринуденост и амбиция, да се изкачи до върха заедно с него, както и да отстоява своите принципи. Обикновена жена не би привлякла вниманието на Лъва, защото той търси наистина нещо различно, което да го мотивира и от време на време да му покачва адреналина.

Жената на мечтите му, трябва да се доближава до неговия собствен профил. Когато все пак намери своята спътница в живота си, мъжът Лъв става романтичен, грижовен, забавен и започва да я ухажва и затрупва с подаръци.

Той наистина умее да се раздава в любовта и когато една стилна и красива дама е грабнала сърцето му, за него няма връщане назад, готов е на всичко за нея, както за семейния уют и взаимно щастие.

Мъжът Дева

Мъжът Дева е трудолюбив, грижовен, интелигентен и скромен. Той определено не обича да бъде в центъра на вниманието, както и под светлините на прожекторите. 

Този мъж предпочита да не да не се набива много на очи, докато извършва някое полезно действие. Той винаги се стреми да изпипа детайлите докрай и да свърши работата, която му е възложена повече от перфектно.

Той е перфекционист и държи на своя външен вид – винаги се стреми да бъде в добра форма и да подържа чист и спретнат външен вид. Девата държи на чистотата и реда, както в човешките взаимоотношения, така и в дома си, той залага на правилната подредба.

На моменти този мъж може да изглежда, дори и малко маниакален и обладан от зли демони, които го карат да извършва едни и същи действия милион пъти. Мъжът Дева е лесно раним и чувствителен, дори в очите на останалите често, той се представя за жертва, но това просто е в неговата природа, както и инстинкта за самосъхранение, който му помага в трудните моменти .

Този мъж мрази мързеливците и хората, които обичат да се скатават, това определено може да го изкара извън кожата и да избухне. Съвършената жена за него определено трябва да бъде спокойна, работлива, практична, вярна и да има поглед над дребните детайли - така двамата ще имат някакви допирни точки.