Пълен профил на мъжа, според неговата зодия – Везни, Скорпион и Стрелец

  • Сподели:
Пълен профил на мъжа, според неговата зодия – Везни, Скорпион и Стрелец

Ще разгледаме главни характеристики и отличителните черти на мъжа, според неговата зодия.

Мъжът Везни

Този мъж е интелигентен, харизматичен и общителен. Той е изключително артистичен и остроумен, а когато попадне в някакъв спор или конфликтна ситуация, обича да влиза в ролята на арбитър, който се опитва да изслуша и двете гледни точки, без да взима страна, след което се опитва да прекрати създалото се напрежение, като усмири противниците и ги накара да се замислят над делата си.

Този мъж определено може да влезе под кожата на човек и винаги, когато стане напечено, той решава да прекрати словесните нападки, вкарвайки ред в залата.

Мъжът Везни има силно чувство за справедливост и никога няма да подмине някой, който се нуждае от помощ. Много често се случва, той да бъде по-загрижен за благото на другите, отколкото за личните си нужди и потребности.

Везните си мечтаят за свят, изпълнен с хармония и смирение – този мъж не обича никой да нарушава равновесието и баланса на спокойния диалог. Мъжът Везни е добър, грижовен и лесно завързва нови контакти.

Колеблив е в избора си за жени, защото иска на всяка цена да открие възможно най-подходяща дама, с която да бъде истински щастлив.

За жена би избрал нежна, стилна, красива и общителна личност, която се доближава до профила му на интелектуалец.

Когато е влюбен, той не е подвластен на чувствата, а по-скоро се опитва да намери общ език с половинката си и него, разговорите са от особено значение за един наистина хармоничен и щастлив любовен живот.

Мъжът Скорпион

Този мъж е истински ураган, но превъплътен в човешко тяло. Енергичен, импулсивен, припрян, бърз и изключително експанзивен, той е директен и прекалено отровен с хората, около себе си.

Той не е способен да прикрива своите чувства и често пъти реагира бурно и остро, казвайки всичко, което му преминава през главата в момента, с което може дълбоко да нарани останалите дори и без да иска.

През целия си живот, той се опитва да държи пълен контрол на своите чувства и рядко разкрива пред някой, истинската си същност, просто защото знае, че в живота човек трябва да бъде умерен, прикрит и на всяка цена да пази своя личен живот в тайна, ако иска да бъде щастлив и хората около него, да не го съдят прекомерно за действията му.

Скорпионът често пъти обича да залита по свръх нестандартни, опасни и тъмни сделки, които всъщност го изкарват от зоната му на комфорт, но всичко това го прави единствено и само да покачи своя адреналин и да си достави някаква тръпка.

Той трябва да се научи на дисциплина, както и на самоконтрол, ако иска да живее по-спокойно и да не навлиза до гуша в проблеми. Този мъж е див, сексапилен, необуздан, интересен, мистичен, енергичен и на моменти особено потаен, но въпреки това, притежава нещо, което силно привлича женския пол -  Скорпионът е като магнит върху, който се залепват бързо всички жени, намиращи се в близост до него.

Той не винаги приема нещата сериозно, дори и проблемите – защото знае, че всичко е временно и всяка криза ще премине бързо, след което отново ще изгрее слънцето.

Скорпионът предпочита да не си слага нищо на сърцето, както и да не се обременява излишно с неща, над които няма никакъв контрол. Мъжът Скорпион е хипер-сексуален, а жената която би грабнала неговото сърце, определено трябва да обича крайностите, да е палава, секси, но от друга страна, когато е нужно да показва сила и бърз ум. 

Мъжът Стрелец

Този мъж е свободолюбив, припрян и енергичен – Стрелецът не обича да тъпче на едно място и всичко, в което не вижда някакво развитие за него се превръща набързо в скучна страница, която задължително трябва да прелисти.

Той знае, как да живее на бързи обороти и как да си създава забавления. Обича природата и да пътува – всички нови култури, традиции и храни го привличат силно и го карат да се почувства жив.

Стрелецът винаги казва това, което мисли, независимо дали ще обиди или нарани някой, той предпочита да бъде директен и искрен, без да спестява нищо. Обича да рискува и да изпреварва събитията.

Енергичен, чувствителен и много забавен – често пъти, той бързо се превръща в душата на компанията, благодарение на своите остроумни шеги и закачки.

Той е добродушен и верен, както на своите принципи, така и на хората около себе си – на този мъж може винаги да се разчита, защото е добър приятел и прекрасен партньор.

Мъжът Стрелец не си пада по моногамията, но когато срещне своята спътница в живота е готов да стопира търсенето си и да се отдаде на своето семейство, но затова се нуждае от красива, силна, интересна и забавна партньорка, която не се страхува да експериментира, която е готова и накрай света да отиде заедно с него, и с която да може да общува надълго и на широко на всякакви теми.