Подобрете интимността, за да се радвате на щастлива връзка

  • Сподели:
Подобрете интимността, за да се радвате на щастлива връзка

Интимността е свързана както със секса, така и с милите моменти прекарани насаме с любимия човек.

Ние можем да бъдем интимни по няколко различни начина, както и да покажем своите чувства, докато се стараем да бъдем близки със своя партньор. Има няколко начина, чрез които можем да разрием намеренията си, пред любимия и те се състоят, именно в моментите, които ни събират и ставаме едно цяло със своя партньор.

Масаж на краката
Това може да бъде сигурен сигнал, че жената до вас търси интимност. Масажите са начин, чрез който можем да усетим максимална близост от своята половинка, както и да се отпуснем и да си създадем взаимно удоволствие.

Добрият масаж е способен да провокира нашата фантазия, както и да ни накара да поискаме секс от своя партньор. Тези моменти са изключително приятни, когато искаме да подобрим своя сексуален живот и да доставим нужното удоволствие на половинката си.

Вана за отпускане
Поканете своята половинка на отпускаща вана, в която можете спокойно да реализирате сексуалните си фантазии и да усетите отпускането и удоволствието, което ще ви донесе секса във водата. 

Вечеря на свещи
Доза романтика никога не е излишна, а какъв по-прекрасен начин да демонстрирате своите чувства от една домашно приготвена вкусна вечеря на свещи.

За да направите това не ви е нужен повод, нито пък специален ден, просто желание и време, това е всичко, което ви трябва за да подобрите своите отношения с любимия човек. 

Ароматни масла 
Ароматните пръчки, свещи и масла са способни да ни пренесат в други вселени и да ни накарат да се отпуснем и да мечтаем, затова е добре да изпълните домът си с ненатрапчив аромат, който ще създаде желание за интимност във вас самите, но и във вашата половинка.

Много влюбени двойки признават, че приятните миризми, които влияят на сетивата им, ги карат да се възбудят още повече и ги изпълват с огромно количество страст.

Красиво и секси бельо
Дрехите винаги са били от значение, няма защо да се лъжем и ако искаме да привлечем своя партньор и той да ни пожелае, е нужно да обърнем внимание на своето бельо.

Най-добрият избор, на който можем да се спрем, ако искаме да събудим желанието за секс в мъжа до нас е еротично бельо, което казва – обладай ме или пък толкова нестандартно, че да се запечата в главата му, като най-добрата сексуална фантазия, която е имал някога през живота си. 

Винаги трябва да търсим начин да разнообразим своите отношения в леглото, защото застоя в интимния живот сам по себе си носи едно чувство за неудовлетворение и в двамата партньори, и колкото повече време минава, толкова повече партньорите се отдалечават един от друг и толкова по-трудно става да намерят пътя обратно и да се радват на своята страстна любов.

Трябва да се научим ние самите да създаваме тези моменти – моментите, които ни карат да се чувстваме щастливи, задоволени и които не спират да ни сближават с човека, когото обичаме.

Никога не спирайте да експериментирате в леглото, ако искате да съхраните своя брак или връзка, защото сексът винаги е бил основен приоритет и изключително важен детайл за едни наистина прекрасни отношения.