Разберете какви сте били в предишния си живот – Лъв, Дева, Везни, Скорпион

  • Сподели:
Разберете какви сте били в предишния си живот – Лъв, Дева, Везни, Скорпион

Лъв
Предишен живот

В предишния си живот най-вероятно сте били учен или изследовател, отворен към света човек, който всички са харесвали и обичали, тъй като сте били изключително щедър към останалите хора. Но не така са стояли нещата в любовта – били сте затворени от към връзки и определено сте изпитвали силен страх от любовта.

Какво сте пренесли в сегашният си живот 

В сегашния си живот сте запазили страха от обвързване, както и своята огромна щедрост към останалите хора. Както в предишния си живот, така и в този – вие продължавате изключително много да държите на своята независимост и свобода.

Съвет

В този живот ще ви е изключително трудно да разграничавате своя личен живот от служебния, а чувството за власт ще ви кара да надскачате собствените си възможности, както и много пъти ще ви вкара в неприятни ситуации.

Ще се случва да срещате хора от предишния си живот, към които сте изпитвали силни чувства, но не сте успели да се обвържете трайно, може би сега е момент да поправите тази грешка и да се доверите на сърцето си.

Дева
Предишен живот

В предишния си живот сте били човек, който не се е съобразявал с всеобщите принципи, противопоставял се е по всевъзможни начини на властта и именно поради тази причини е бил непрекъснато преследван от нея.

Притежавали сте силна дарба, която ви е позволявала да лекувате душите на страдащите и поради този факт сте прекарвали много време, заключени в тъмници или затвори.

Какво сте пренесли в сегашният си живот

От предишните си животи сте запазили готовността си да помагате на останалите хора, пренесли сте своята състрадателност към неоправданите, както и силното си шесто чувство. Променливостта във вашето настроение също е завещание от предишни животи.

Съвет

В този живот трябва да се научите да бъдете по-силни и упорити, да бъдете по-хладнокръвни. Трябва да разберете каква е вашата цел в живота и да я преследвате, като не се огъвате пред хорските приказки и спънки по пътя към нея.

Когато станете по-организирани и имате конкретни мечти за преследване, вие ще успеете да съберете своите мисли и да се чувствате значително по добре в кожата си.

Везни
Предишен живот

В предишния си живот вие сте били справедливи, работливи, съсредоточени в задачите си и сте имали силен авторитет, хората около вас са ви уважавали истински. Ръководили сте голяма група от хора или дори цяла нация.

Благодарение на своята упоритост и сила, вие сте успявали без проблем да подчините останалите хора и да ги накарате да се вслушат във вашия глас.

Какво сте пренесли в сегашният си живот

От предишният си живот вие сте запазили своя силен ентусиазъм, както и чувството за справедливост. Запазили сте най-крайните и силни черти на характера от предишният си живот, а именно откровеността и агресията.

Каквото и да се случва, то е неспособно да сломи вашия борбен дух и да ви накара да се предадете, дори и любимият човек да ви зареже - вие с бодра крачка просто ще продължите напред с живота си.

Съвет

Хубаво би било е да се научите да бъдете по-търпеливи, по-дипломатични и да цените личното пространство на останалите хора, както и да се научите да давате, без да съжалявате след това.

В този живот е хубаво да се опитате първо да помислите внимателно, преди да действате със своите пориви и прекалено емоционално - всичко това ще ви позволи да бъдете по-отворени и толерантни към другите.

Скорпион
Предишен живот

В предишния си живот, вие сте притежавали много власт, както и материални средства, чрез които по-лесно да се отдавате на плътските си желания. Били сте човек, който е успявал да граби с пълни шепи от всички земни наслади.

Вашата борба е била свързана с добиване на още материални средства, въпреки че сте имали повече от достатъчно. Не сте харесвали хора, които вярват в духовното и божественото, били сте изключително далече от тези вярвания.

Какво сте пренесли в сегашният си живот

От предишния си живот, вие сте пренесли своята сила, упоритост, както и властен нрав. И в този живот сте силно привлечени от материалните блага, неудържимите страсти и всичко, което би ви донесло някакво сексуално и физическо удовлетворение.

Пренесли сте и своето трудолюбие, за което в сегашния живот, почти всички хора около вас искрено ви завиждат. Както и в предишния ви живот така и в този, кармата ще ви събира с хора и предмети, които не искате нито да виждате, нито да са в близост до вас – именно поради тази причина, ще се наложи да преживеете много любовни сътресения, които ще оставят траен отпечатък в сърцето ви.

Съвет

Най-голямата грешка, която допускате в своя любовен живот е, че оставете своя властен характер да ръководи здравия ви разум и се опитвате всячески да поставите своето мнение над желанията и нуждите на останалите хора.

Може би е нужно да се научите да давате без да очаквате нещо в замяна, както и да си тръгвате без таите лоши чувства към другите.

Нужно е да се опитате да не обвинявате останалите хора за собствените си грешки, както и непременно да се стремите да ръководите всичко около себе си.

За да бъдете щастливи трябва просто да се оставите на обстоятелствата, да си поемете дълбоко въздух, да се отпуснете и да изпитате духовно удовлетворение.