Разберете какви сте били в предишния си живот – Овен, Телец, Близнаци, Рак

  • Сподели:
Разберете какви сте били в предишния си живот – Овен, Телец, Близнаци, Рак

Разберете какви сте били в предишните си животи, какво сте пренесли от тях в сегашния си, както и няколко съвета какво трябва да направите, ако искате да сте щастливи и удовлетворени от съдбата си. 

Овен

Предишен живот 

В предишния си живот, вие сте се доверявали прекомерно и не сте успявали да гоните собствените си интереси и цели. Били сте податливи на манипулации и сте живеели прекалено улеснен живот, в който сте предпочитали да не поемате отговорност за нищо. Вие сте били в голяма група или племе, но въпреки това сте избягвали социалния живот.

Какво сте пренесли в сегашния си живот

От предишните си животи, вие сте успели да пренесете лекотата на общуване и дипломацията, която безспорно и в ден днешен ви помага, много в трудни моменти. В сегашния си живот, вие не изпитвате никаква трудност да комуникирате с останалите хора, както и да представяте гледната си точка и желания пред останалите. 

Съвет

Може би вече сте наясно, че сами пишете съдбата си. Вие сте тези, които трябва да се борите за своята независимост и постепенно да изградите една силна личност, която не се поддава на никакви обстоятелства, която следва своите принципи и притежава силата да бъде лидер.

Животът ще ви предложи тази възможност да обогатите своя социален живот и да изиграете важна роля в този на останалите хора, но единственото което трябва да направите, е да контролирате своята избухливост и да не навлизате по никакъв повод в конфликтни ситуации. 

Телец

Предишен живот

В предишният си живот определено сте били оплетени в тъмни сделки и сте били част от подземния живот, в който сте се занимавали с пране на пари, мафиотски сделки и дори трафик на хора. Разполагали сте с огромна власт над другите и вашият глас е бил основен и решаващ.

Без проблем вие сте успявали да накарате хората да правят това, което искате и да следват вашия злокобен план. Магиите не са ви били чужди, както манипулацията и шантажа.

Какво сте пренесли в сегашния си живот

От предишния си живот, сте пренесли силата да постигате желаното, но сте пренесли и част от тъмните си сили – ревност, перверзен поглед над живота и доза манипулация.

В сегашния си живот вие се учите на умереност и спокойствие, непрекъснато срещате трудности в желанието си да бъдете по-добри и по- уравновесени, тъй като сте свикнали от предишни животи да изживявате изпепеляващи емоции, но постепенно ще отвиквате да използвате своите тъмни сили и ще намерите така нужното ви търпение и равновесие.

Съвет

Ако искате да ви се усмихва късметът е нужно да подчините желанията си на по-висши цели, които да бъдат в услуга на другите, да се стремите към смирение и почтеност, да следвате справедливи цели, които не са в ущърб на другите - единствено тогава ще намерите истинското щастие.

Добре би било е и да канализирате борбения си характер и да избягвате избухливите състояния, особено пред най-скъпите си хора - вашето семейство, а борбеният дух и упоритостта да ги влагате само и единствено в работата си.

Близнаци

Предишен живот
В предишния си живот вие сте били солидни богаташи и сте имали достатъчно време в което да се занимавате с духовни и културни събития. Изпитвали сте огромна празнота, а хората около вас не са успявали да намерят допирни точки с вас.

Самотата ви е карала да се вглеждате и да търсите незнайни и чужди страни в небесното пространство – мечтите са запълвали целия ви живот.

Какво сте пренесли в сегашния си живот

В този живот вие сте пренесли силното си желание да изучавате нови неща, както и да гледате по-философски на живота. От своите предишни животи, вие сте погълнали солидна доза информация, която в момента имате възможност да предадете и на другите хора.

Вие се стремите да покажете на останалите хора, как чрез добър диалог, могат да се породят здрави връзки, стремите се да предавате своята духовност и мъдрост.

Съвет

Разпиляването е едно от нещата, които трябва задължително да избягвате, ако искате всичко да върви по план. В личния си живот е добре да намерите по- уравновесен, както и либерален човек, който да ви дава пълната свобода, от която имате нужда.

Най-главното предизвикателство за вас в този живот, ще бъде да се опитате да предаде всичко, което знаете на останалите хора.

Рак

Предишен живот

В предишния си живот вие най-вероятно сте стояли на висока позиция – управленческа и за вас на първо място е било професионалното развитие, както и печеленето на допълнителна власт пред всичко останало.

Като човек вие сте били груб, надменен и лишен от чувства. Не сте приемали съвети, нито пък сте позволявали да ви критикуват.

Какво сте пренесли в сегашния си живот

В сегашния си живот, вие сте пренесли желанието си да създадете семейство и именно това е вашата карма. В този живот вие сте стабилен, уравновесен и почтен - определено вдъхвате доверие на останалите хора.

А вашите близки усещат сигурност, когато са близко до вас. Цялата тази амбициозност, надменност и преследване на власт, сте успели да оставите в предишните си животи. Вие се стремите да опазите спокойствието и уюта на своите близки, грижите се тях, усърдни сте в желанието си да направите семейството си щастливо.

Съвет

Опитайте се да опознаете околния свят  - опознайте своите чувства, предавайте тази топлота и нежност на останалите хора и не се притеснявайте да отворите сърцето и душата си за другите.