Разберете какви сте били в предишния си живот – Стрелец, Козирог, Водолей, Риби

  • Сподели:
Разберете какви сте били в предишния си живот – Стрелец, Козирог, Водолей, Риби

Ще разгледаме последните четири зодии от Зодиака и какви са били те в предишните си животи.

Стрелец
Предишен живот

В предишните си животи сте раздавали любовта си на всеки срещнат, нещо повече, имали сте сексуални контакти почти с всички познати и непознати хора, които са били част от живота ви.

Подавали сте се на разгулен живот, пиянство и сексуални ритуали - не сте успявали да приемете любовта насериозно и сте излизали с няколко човека едновременно. Живота ви е преминавал в лентяйство, сексуални маратони и вечни веселби.

В предишните си животи, директно сте прахосвали своя умствен потенциал, защото сте били пристрастени към плътските наслаждения.

Какво сте пренесли в сегашния си живот

От предишния си живот сте се научили как да общувате с останалите, как само с един поглед да разбирате техните желания и нужди. Пренесли сте своето любопитство и желание непрекъснато да изпробвате нови неща и да се впускате във всяко приключение.

Съвет

Когато не разхвърляте своите мисли и енергия излишно, вие сте способни да постигнете възвишени цели, да промените както своя собствен свят, така и света на останалите хора. След себе си вие носите много настроение и позитивизъм, който с лекота предавате и на останалите хора. Вие сте енергични и смели, но по някой път е нужно да си поставяте спирачка и хубаво да премисляте стъпките си, ако искате късметът да ви следва винаги.
 

Козирог
Предишен живот

В предишния си живот сте били добре обгрижвани от вашите роднини, най-вероятно сте били дете на царска особа, нищо не ви е липсвало, което пък от своя страна е отключвало във вас желание постоянно да се тъпчете и да консумирате всичко, което е пред очите ви или за което се сетите.

Притежавали сте силна емоционалност, която по-често сте изразявали, като чувство за недоволство, въпреки че нищо не ви е липсвало, пак не сте успявали да се зарадвате напълно на своя живот. Били сте изключително привързани към роднините си и през целия си живот сте стояли единствено в тяхната сянка, която ви е пазила.

Какво сте пренесли в сегашния си живот

Пренесли сте от предишния си живот тази силна емоционалност, която на моменти ви превръща в буреносен облак от когото всички трябва да се пазят. Пренесли сте желанието си да бъдете закриляни и обгрижвани, но с разликата, че в този живот вие сте достатъчно самостоятелни, амбициозни и силни, за да постигате сами желаните цели.

Съвет

Вие сте упорити, работливи и определено знаете какво искате да получите от живота и стремглаво преследвате своите цели, единственото, което е нужно да направите в този живот е, да победите вътрешните си страхове, да се отворите към другите хора и да се опитате да не избягвате общуването с тях, ако искате да ви се отворят различни светове, в които господстват положителните емоции и щастието, за което мечтаете.

Водолей
Предишен живот

В предишния си живот сте били на високо положение, а желанието ви за власт и да изпъквате пред другите е било по-силно от вас. Държали сте се с останалите хора арогантно и снобски, директно сте гледали на тях като на по-нисша класа организми, които са ставали единствено за ваша прислуга.

В желанието си да се представите в по-добра светлина сте правили и благотворителни дарения, но въпреки тях вие сте били снизходителни и жестоки с всички останали. 

Какво сте пренесли в сегашния си живот

Пренесли сте от предишния си живот дарбата да се противопоставяте на другите, да извъртате нещата в своя полза, както и с лекота да ги убеждавате в своите твърдения. От предишния си живот сте пренесли силната любов към луксозното и скъпият начин на живот, който и в днешно време силно ви привлича.

Съвет

Ако се опитате да възприемате останалите хора, като равни, ще можете по-лесно да създавате истински приятелства, както и любовните ви връзки, ще бъдат значително по-здрави.

Трябва да забравите за своя егоизъм и да се научите да поставяте желанията на любимите хора, пред своите собствени, ако искате да съхраните брака си и да създадете стабилно семейство.

Риби
Предишен живот

В предишния си живот вие сте били свръх надарен учен, може би помощник на някой голям и известен в сегашно време математик. Всички чувства вие сте поставяли на заден план, тъй като по-голяма сила над вас са имали амбициите ви да развивате своят умствен потенциал и да не спирате да го надграждате.

В главата ви са се въртели единствено числа, които е трябвало да разкодирате.

Какво сте пренесли в сегашния си живот

От предишния си живот сте пренесли една интересна дарба, а именно бързото пресмятане и разкодиране на сложни задачи. Пренесли сте желанието да преследвате неизвестното, а всичко останало да поставяте на заден план. 

Съвет

В този живот вие не се подчинявате на своя разум, а използвате своето сърце, което ви прави свръх чувствителни, лесно раними и изпълнени с любовни терзания. Ако се опитате да развиете емоционалните си качества, както и да опознаете заобикалящия ви свят, без да е нужно да си поставяте маски и да се криете зад своите чувства, ще разберете, че има много прекрасни неща, които пропускате, докато се вглъбявате непрекъснато в незначителните неща и в света който сте изградили единствено за себе си.

Променете мирогледа си и излезте навън, опознайте света, в който живеят всички останали хора. Може би така ще можете да добиете повече опит в интимния си живот и да срещнете любовта.