Разбери характера на мъжa според зодията му – Овен, Телец, Близнаци

  • Сподели:
Разбери характера на мъжa според зодията му – Овен, Телец, Близнаци

Зодиите разкриват много тайни за личността, нрава и качествата на човек - неговите положителни и отрицателни страни. Ще разберем какъв характер притежава мъжът роден под знаците – Овен Телец и Близнаци.

Овен
Мъжът Овен е истински мъжкар, който не се плаши от битките, а стремглаво се мята във всяка с рогата напред. Този мъж е нетърпелив и обича нещата да се случват сега и на момента. За него не съществуват забранени средства, особено когато воюва.

Той наистина обича живота и кипи от ентусиазъм и енергия. Истински мъжкар е, който без да се обяснява много е готов да стисне ръката на своя противник и просто така да прекрати спора. Сърцето на Овена е чисто и голямо, изпълнено с топлина и любов. Непрекъснато търсещ нови усещания и разтърсващи емоции, той се впуска във всяко предизвикателство, без особено много да се замисля.

Интелигентен е и определено знае, как да преследва целите си, обича да се изявява в различни поприща. Дори и на моменти да изглежда безотговорен, в главата му не спират да извират нови и странни идеи.

Може да се каже, че мъжът Овен е амбициозен, честен и открит, а неговата бързина наистина изумява останалите хора. Той директно реже, преди да е премерил, бързо се пали, но пък и още по-бързо му минава.

Телец
Мъжът Телец е стабилен, бавен и съсредоточен, той определено мрази промените. Обича нещата, които му носят истинска наслада, като материалните придобивки, природата и храната. Мъжът Телец определено не е повърхностен, знае как да защитава своите тези и да използва солидни факти за тази цел.

Неговият начин на живот е прост, спокоен и лишен от излишна показност. Този мъж е силно привлечен от всичко, което е пряко свързано с природата – животните, цветята, дори земята на която стъпва, го кара да се чувства изпълнен с удовлетворение и задоволство.

Той наистина се радва на малките неща – чувствителен, нежен и мил – умее да показва своята любов, въпреки че на моменти изглежда някак обсебващ. Работлив е и знае стойността на парите, затова се стреми да спестява, както и добре да премисля всяка своя покупка.

Телецът по природа е инатлив и държи да става на неговото, точно поради тази причина най-подходящата жена за него е именно жена, която отстоява своите принципи. Тази жена, трябва да е готова да угажда на неговите капризи, като хубава храна, грижа за дома и семейството.

Близнаци
Този мъж е весел, бърз и многостранен. Близнакът е изключително интелигентен и силно го привлича интелектуалното стимулиране, точно поради тази причина, той се чувства в свои води, когато е заобиколен от хора, които умеят правилно да комуникират и разбира се, притежават чувство за хумор.

Той обича да развива своя интелект, чрез мисловни игри, кръстословици и всякакъв тип умствени задачи. Мъжът Близнак не може да се ангажира с нищо, просто защото не харесва сериозните неща, обича животът, свободата си и да прави, това което си поиска.

Той е непостоянен, както в мислите си, така и в движенията си - днес е тук, утре там, днес мисли едно, утре съвсем различно. Като истински хамелеон, той не спира да променя своя облик. Моногамията не му е присъща, тъй като еднообразните хора, връзки и ситуации го карат да изпитва скука и колкото по-разнообразен и интересен е животът му, толкова по-щастлив е той.

По природа Близнакът е скептик, който не вярва почти в нищо, дори и в научно доказаните теории, той е готов да ги оспори. Променлив, хаотичен и непрестанно търсещ новото, той държи на своята свобода и дамата, която е способна да привлече неговото внимание, трябва да е интересна, забавна и интелигентна личност.