Разбери какъв характер има мъжът според зодията му – Козирог, Водолей и Риби

  • Сподели:
Разбери какъв характер има мъжът според зодията му – Козирог, Водолей и Риби

Всяка една от тези зодии изпъква със своя собствен почерк, но днес ще разгледаме какъв характер притежават представителите на зодия – Козирог, Водолей и Риби.

Козирог
Прекрасен организатор, мотивиран, дисциплиниран и определено знае кой е правилният път към успеха. Козирогът винаги се стреми към върха и никога не поглежда назад. За този мъж е от изключително значение материалната сигурност и никога не губи време или сили в неща, които няма да му донесат нужната печалба и финансово удовлетворение.

Мъжът Козирог определено обича да спазва правилата, стриктен е и точен. Знае, че няма как да получи нещо, без да е вложил в него много труд и сили. Прекрасен организатор, изключително интелигентен и стигащ винаги бързо до най-правилното решение на проблема.

Той наистина вярва, че в многото усилия и положен труд, стои истинският успех, за това дава всичко по силите си, за да се развива и да постигне един наистина добър стандарт на живот.

Жената, която може да го привлече силно е интелигентна, добре възпитана и спокойна дама, която умее да се вихри в кухнята и държи стриктно под контрол домакинските задълженията, защото за Козирога е изключително важно всичко у дома да бъде изпънато и повече от перфектно. В това отношение той е истински тиранин.

Тази жена трябва да умее да го следва плътно по пътят му към успеха, да го разбира и да има същите материални стремежи като неговите.

Водолей
Този мъж е напълно различен от останалите зодиакални знаци, тъй като определено не го привличат – показността, грубостта, мъжкарството и нещата, на които силно държат останалите мъже.

Той е силно привлечен от това на всяка цена да открие истината, да подобри света, в който живее, както и хората в него. Водолеят трудно би се шокирал от нещо и трудно нещо би го накарало да се почувства странно.

Той е отворен към света, към новаторството, науките и експериментите. Трудно се влюбва - свободолюбив е и по-скоро спазва определена дистанция, докато наистина някоя дама не му завърти главата и не го накара да хлътне до полуда.

Жената, която търси този мъж, трябва да носи свободен дух, да е практична, честна и да разбира неговата силна потребност от свобода и пространство.

Риби
Този мъж е мил, чувствителен и е способен, да попие всякакви емоции и чувства на околните хора като истинска гъба. Мъжът от зодия Риби, наистина се стреми да се впише в реалния свят, но неговата боязливост и отдръпнатост определено го правят някак по-различен от останалите мъже.

Този мъж е силно привлечен от чувствата духовното и невидимото за другите. Той притежава наистина огромно въображение, което много често го откъсва от реалния свят.

Работи упорито, но често запълва емоционалните си страдания с алкохол или опиати, които имат способността да го откъснат за миг от негативните усещания, които е натрупал.

Мъжът Риби е мил, грижовен, любезен, но един негов недостатък е, че прекалено лесно се подава на внушения и манипулации, които са способни напълно да объркат живота му.

Той обича да дава кураж на хората около себе си, да ги подкрепя и изслушва, когато те имат нужда точно от това. Жената, която силно би привлякла вниманието на представителите от тази зодия е нежна, мила, мечтателка – романтичка, но да бъде и силна, да може да го подкрепя в трудните моменти и да разбира неговите нужди.