Разбери какъв характер има мъжът според зодията му – Рак, Лъв, Дева

  • Сподели:
Разбери какъв характер има мъжът според зодията му – Рак, Лъв, Дева

Ще разгледаме някои от чертите на представителите на силният пол, според зодията която са – Рак, Лъв и Дева. Ще открием техните положителни и отрицателни черти от характера.

Рак
Мъжът Рак е сантиментален, странен и дори може да се каже, че на моменти е мекушав. Той държи на семейството, дома и традициите. Всячески се стреми да прикрива своята наистина болезнена чувствителност, която го прави срамежлив и затворен.

На мъжа Рак, наистина му харесва да се грижи за другите, той е мечтател, който държи на любимите си хора. Този мъж трудно се доверява и винаги е нащрек за предстоящата опасност – по този начин, той се стреми да предпази, както себе си, така и най-близките си хора. Където и да отиде по света, Ракът винаги пренася със себе си частица от дома, в който се чувства спокоен и щастлив, и така успява да си създаде собствен уют.

Упорит е и не се отказва лесно, а неговата силна амбиция му помага да гони своите мечти и да се развива успешно в сферата в която си е избрал. Мъжът Рак лесно се привързва към хора, към работа, към средата и в него има една бащинска закрила към всеки, който е изпаднал в нужда.

Той е изключително упорит, така подхожда и в любовта. Когато намери идеалната половинка мъжът Рак, трудно би се отказал от нея. По-скоро ще направи всичко по силите си тази връзка да потръгне. Той е изключително постоянен в своите чувства и намерения. Ракът го привличат интересни, грижовни и силни жени.

Лъв
Този мъж е мъж на честта, достойнството и истината. В него няма нищо пошло, арогантно и дребнаво. Лъвът коренно се отличава от всички останали хора, благодарение на своята сила, целеустременост и борбеност, именно чрез тях, постига своите най-възвишени цели.

Той е човек, на когото истински може да разчитате, никога няма да ви подведе или излъже, за да се облагодетелства от вас. Той наистина е царствен, амбициозен и героичен образ, който успява да постави нещата в ред и да покаже на останалите хора, че именно редът е в основата на добрия и подреден живот. Лъвът е благороден и добронамерен - към всеки човек, подхожда с доза откровение.

Царят сред зодиите наистина е силно привлечен от властта и безспорно е добър ръководител и умело се справя в организирането на останалите хора. Мъжът Лъв презира хората, които лентяйстват, лъжат, интригантстват и клюкарстват – защото той няма какво да крие и винаги изкарва всичко на показ - безкрайно откровен е с всички.

Когато нещата се развиват добре за Лъва, той наистина е лъчезарен и усмихнат и жените предпочитат неговата компания, защото е интересен, забавен и различен от останалите мъже. Цар Лъв обича показността, шегите и забавленията - стига всичко това да граничи с добрия тон и разбира се, с вкус.

Лъвът обича контактите с публиката, а аплодисментите го карат още повече да се раздава, той е силно привлечен от прожекторите и от погледите на другите, това му дава нужният адреналин и сила да надскочи себе си.  

Той винаги ще намери основателна причина, поради която да обича живота – чувствителен е и любвеобилен, а когато намери подходящата жена е готов да направи всичко в името на нейното щастие. Той става щедър, сърдечен и грижовен към своята любима и я закриля наистина от всеки и от всичко.

Обича ли, е готов на саможертви, раздава се без остатък и отрупва любимата жена с всичко, което има. Лъвът харесва магнетичните и необикновени дами, които ще успеят да го накарат да се чувства силен и няма да потъпкват неговото достойнство. Ще се наслаждават на романтичните му жестове и ще оценяват неговото раздаване в името на любовта.

Дева
Справедлив, открит и честен, той наистина обича равновесието между силите. Интелигентен, обичащ дебатите. Колеблив е и наистина обича да спори. Артистичен е и успява да открие и разбере и двете страни на проблема. Дипломатичен и общителен, стремящ се да потушава скандалите и да изглажда недоразуменията.

Не харесва конфликтите и грубостта, всячески се стреми да ги избягва. Обича естествеността във всичко, което го заобикаля. Мъжът Везни има склонността да се грижи повече за комфорта и потребностите на останалите хора, отколкото за своите собствени.

Когато е влюбен той е склонен търпеливо да обсъди всеки възникнал проблем със своята половинка, стига разговорът да е спокоен и да има нужното разбирателство. Този мъж се нуждае от жена, която може да му осигури нужната хармония, да е истинска, естествена, мила и романтична.