Разбери какъв характер има мъжът според зодията му – Везни, Скорпион, Стрелец

  • Сподели:
Разбери какъв характер има мъжът според зодията му – Везни, Скорпион, Стрелец

Ако искате да разберете всички силни и слаби страни на своя партньор може да го направите като прочетете неговия профил на зодията.

Везни
Мъжът Везни е възпитан, интелигентен и определено притежава добри маниери. Неговата борба е свързана със справедливостта и правото на избор. Той е истински джентълмен, който се стреми да поставя желанията на другите, пред своите собствени и го прави наистина с желание, тъй като уважава мнението на другите хора.

Този мъж е изтънчен, внимателен и притежава естествен чар, който му помага изключително много в запознанствата с нежния пол. Много рядко показва, че е ядосан от нещо, той по-скоро предпочита да запази хармонията в отношенията си с другите и да стабилизира обстановката, отколкото да изпада в недвусмислени пререкания. Везните са на принципа по-добре първо пробвай с добро, пък каквото стане.

Мъжете представители на тази зодия са силно привлечени от интелигентни, грациозни и с вкус жени, които притежават собствен стил и доза елегантност. В секса този мъж е истински джентълмен, който се стреми първо да задоволи нуждите на партньорката си. Любовта той свързва с много нежност, споделеност и един взаимен синхрон в отношенията.

Жената до него, трябва да е амбициозна и умна. Този мъж има склонността да се колебае между двете крайности – глупава и красива жена или умна и не чак, толкова привлекателна. За него просто е важно да има партньорка до себе си. 

Скорпион
Този мъж обича да рискува във всички сфери от своя живот. Той наистина е мистичен и силно привлечен от противоположностите на живота, в които намира особено възбуждащо тайнство, като живота и смъртта, доброто и лошото, красивото и грозното.

Мъжът Скорпион притежава хипнотизиращ поглед, който му позволява да разобличи хората пред себе си, да ги опознае за секунди и да разбере, както техните силни страни, така и слабостите им. Скорпионът обича да проверява нещата по няколко пъти, например дали вратата е заключена, печката и ютията дали са изключени и т. н.  

Харесва му да изгражда нови неща, но още повече му допада да ги разрушава, тъй като смята, че би успял да ги направи много по-съвършени. Този мъж доброволно би се подложил на всякакъв вид изпитания, за да може да опознае още по-добре своята физика и психика, а най-добре би постигнал този резултат, когато наистина достигне предела на силите си.

Мъжът Скорпион е магнетичен, интересен, но и някак потаен - винаги има нещо скрито дълбоко в дълбините на душата му, за което повечето хора и представа си нямат. Импулсивен е и обича да довършва започнатите неща, но по възможност бързо. Не харесва мудните хора, които нямат желание да се развиват.

Всичките си сили този мъж изразходва в леглото, там той е истински бог, който владее всякакви техники за постигане на свръх удоволствие и от двамата партньори. В секса той е необуздан експериментатор, който харесва всичко ново и нестандартно. В любовта, Скорпионът не се доверява лесно и подходящата жена за него е жена, с която е прекарал наистина дълго време. Жена, която притежава огромен умствен потенциал и разбира се, е богиня в леглото. 

Стрелец
Този мъж е в едно постоянно движение, обича експериментите и приключенията. Стрелецът се интересува от всичко - различни култури, раси, страни, общности, традиции, езици.

Любопитен, остроумен и наистина интересен събеседник, с когото човек трудно може да изпита скука. Той е оптимист, а сърцето му е голямо и в него има място за всички. Свободолюбив е и независим и никак не обича някой да се меси в личния му живот. Откривател е и в името на своята цел е готов да рискува всичко.

Този мъж винаги споделя своето мнение, дори и на моменти, то да не отговаря на очакванията на другите, той ще изгори отвътре, ако не си каже какво му е на душата. Припрян, разсеян и бърз в своите действия. Този мъж мрази бавните, тромави и надменни хора.

По някой път и той е способен да покаже своята непохватност и в желанието си да поправи дадена вещ, силите които ще вложи, ще му помогнат да я разруши на парчета, но просто не му е силна черта да поправя, повече го бива да разрушава.

Много пъти в желанието си да сподели всичко, което му идва на ум, казва неща които не трябва, но тогава влиза наред и наистина забавната му страна и превъзходното чувство за хумор, с което замива некомфортната ситуация, в която е попаднал. Този мъж е непрестанно усмихнат и наистина му харесва, да вижда усмивките и на другите хора.

В търсене на идеалната жена, той е склонен да експериментира с всякакъв вид дами, дори и напълно неподходящи за него. Но когато намери своята любима, той спира с това търсене и е способен да и се отдаде изцяло.