Реакциите на зодиите в трудни ситуации

  • Сподели:
Реакциите на зодиите в трудни ситуации

Ще разгледаме как реагират зодиите, когато са изправени пред по-екстремна ситуация и когато трябва да предприемат някакви действия, за да се справят с трудностите, пред които са поставени.

Ще разберем кои са зодиите, които без много да мислят, директно се изправят пред проблема и без страх, предприемат конкретни действия за разрешаването му и тези зодии, които предпочитат да се скрият някъде, докато нещата не отшумят от само себе си.

Овен
Първа реакция в трудна ситуация – Овенът е особено припрян и хаотичен, а в трудни ситуации действа бързо и без много да му мисли. Директно се насочва към възникналия проблем и на секундата предприема мерки за разрешаването му.

Овенът е пробивен, спонтанен и изключително активен, а когато попадне в трудна ситуация действа мигновено.

Телец
Телецът запазва смъртоносно спокойствие, дори и в най-трудните ситуации, той предпочита да запази хладнокръвие и добре да обмисля всеки детайл от случващото се.

Прекаленото му спокойствие е способно да вбеси всички останали, но това не го притеснява особено, тъй като той е на принципа хиляда пъти мери и веднъж режи, а това правило го прилага и в екстремните ситуации, в които се изисква особено бърза реакция и мисъл, но уви.

Близнаци
Близнакът действа по коренно различен принцип от останалите зодии. Когато попадне в екстремна ситуация, той започва да събира информация и факти, които биха му били полезни за разрешаването на проблема.

Когато е силно притеснен, той не може да си затвори устата и започва да залива хората около себе си с всякакъв вид мисли, даже и такива, които не са пряко свързани с конкретната ситуация.

В тези ситуации, той използва своя мозък до краен предел в анализиране на случващото се и в търсене на правилното решение.

Рак
В трудни ситуации Ракът действа предпазливо и на първо място се стреми да запази сигурността, както на себе си, така и на своите близки.

В тези ситуации, той се стреми да се погрижи за най-близките си хора и да действа хладнокръвно.

Лъв
Царят в зодиака, директно поема юздите и действа. Той не се нуждае от подбутване, за да предприеме експресни мерки и да защити, както своята позиция, така и благото на своите близки. '

В трудни ситуации Лъвът действа директно, хладнокръвно и бързо, дори може да се каже, че той е една от зодиите, на които умът се избистря, а тялото се изпълва с адреналин, именно когато попадне в по-екстремна ситуация.

Въпреки всичко това, той се стреми да бъде подготвен за всичко, както и да е няколко крачки пред останалите, но дори когато се случи нещо непредвидено, Лъвът умее да комбинира своята физическа сила с умствен потенциал и директно да се изправи пред проблема.

Дева
Когато попадне в трудна ситуация, Девата започва да анализира случващото се, след което се стреми да разграничи проблемите и да ги погледне от най-различни ъгли и накрая търси някакво конкретно решение.

За Девата е важно да мине известно време, в което да помисли над детайлите и да се съсредоточи над важното, за нея времето е от съществено значение, тъй като тя добре знае, че с времето нещата се променят, а някои от проблемите се избистрят, други пък директно изчезват от хоризонта.

Везни
В по-напрегнати ситуации Везните не се замислят особено и реагират директно, но въпреки това се стремят да запазят самообладание и да потърсят, най-мирният и спокоен вариант за разрешаване на проблема. Дори и в трудните ситуации, Везните търсят нещо положително както и правилния път за постигане на хармония.

Скорпион
В трудни ситуации Скорпионът действа хладнокръвно – първо преценява ситуацията, след което своите възможности и изчаква напрежението да премине. Често пъти му се случва да изкаже своето мнение и да предприеме действия, за които на по-късен етап да съжали, но главната стратегия в трудни ситуации на тази зодия е да изчака, просто докато не преминат тъмните облаци и отново не изгрее слънцето.

Стрелец
Стрелецът определено действа напълно различно в трудни ситуации от останалите единадесет зодии. Независимо дали е попаднал в трудна или пък приятна ситуация, той действа по един и същи начин – стреми се да погледне на цялата картина от високо и да се наслади на всеки един конкретен детайл в нея.

Колкото и психарско да звучи това, Стрелецът, освен че запазва хладнокръвие, но се старае да се зареди положително, дори и от неприятните моменти в живота си.

Козирог
В трудни ситуации Козирогът започва да прави задълбочено проучване, което включва пълно разгръщане на детайлите, след което търси най-доброто възможно решение.

Над трудните ситуации той гледа реално и търси най-различни варианти, чрез които да намали неприятните последствия. Козирогът е интелигентен и се съобразява с всички гледни точки, както и със своите конкретни възможности в дадената ситуация.

Водолей
Дори и в трудните ситуации Водолеят предпочита да остане безпристрастен и да не поема, особена отговорност за случващото се, нито пък да натоварва мислите си с конкретни възможни изходи от настъпилата трудност.

Той по-скоро предпочита всичко да отшуми от само себе си и нещата да дойдат по местата си, без да предприема конкретни действа за разрешаване на пъзела.

Риби
В трудни ситуации Рибите се стремят да действат хладнокръвно и категорично, въпреки че не винаги успяват да координират правилно своите действия.

Когато усетят някаква трудност или попаднат в по-екстремен ситуация, те започват да се допитват до все общото мнение по възникналия въпрос, евентуално чак след като разберат на къде клонят везните, са готови да предприемат конкретно действие за разрешаване на проблема.