Ритуали за прогонване на каръка и за привличане на щастие 

  • Сподели:
Ритуали за прогонване на каръка и за привличане на щастие 

Има хора, на които не им върви и дори да се затрупат с различни амулети за благополучие и щастие - късметът от своя страна отново решава да ги пропусне. Понякога всички от нас имат лоши дни, но винаги след тях успява отново да изгрее слънцето, но за една минимална част от хората лошият късмет е не само ежедневие, но и целогодишно явление. 

Как ще ни помогне ритуалът за прогонване на лошия късмет?
Всъщност повечето ритуали чупещи каръка са заредени с мощна енергия, която превръща негативните мисли и преживявания в положителна реалност, достатъчно е само човек за секунда да промени нагласата си и да вникне в дълбочина в тази мистична сила. Когато правим специални ритуали за пречистване на енергията и ума ни, всъщност поканваме определени ангелски сили, които са пряко свързани с благополучието, щастието и късмета. 

Кои са най-добрите ритуали за привикване на късмет и благополучие?
Според стари вярвания най-успешният ритуал за да привлечем щастието и спокойствието в живота си е просто да запалим нечетен брой бели свещи. За да изчистим целия негативизъм и лош късмет от живота си трябва да седнем на пода и да направим един малък кръг от нечетен брой бели свещи, след което да кажем на глас избрана от нас молитва за благополучие и късмет. 

Вторият ритуал включва бял лист хартия и химикал, с който да напишем върху листа колко щастливи искаме да бъдем, както и пет неща, които мечтаем да преживеем през следващата година. Затваряме листа с бял конец, след което го поставяме на високо място в близост до входната врата.

Третият ритуал за прогонване на каръка е свързан със солта и чистата мисъл. Дори и да не ви се вярва тази мащабно използвана подправка може да се превърне във вълшебен магнит предизвикващ хубави моменти в живота ни. Достатъчно е само да прогоним от ума си отрицанието и страховете, след което да се заредим с положително настроение и да разпръснем малко сол във всички ъгли в близост до входната врата. По този начин ще изолираме лошия късмет и няма да му позволяваме да се доближи до нас, а когато излизаме навън бихме могли да сложим едно малко пакетче сол и в чантата или джоба си. По този начин освен от зли очи, ще се предпазим и от тъмните сили, които предизвикват нещастия в живота ни.

Гледайте най-новия ни подкаст ''Красивата част от живота''.