Седмичният хороскоп на High View Art за 20-26 март

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art за 20-26 март

Седмицата ще ни предостави възможности да погледнем ситуацията от друг ъгъл и да заменим прибързания импулс с повече търпение и разсъждения над тези ситуации, които по някакъв начин силно ни влияят и от които, всъщност, зависи нашето професионално развитие.

Част от зодиите ще успеят да довършат своите задачи в срок и да се радват на мащабни постижения.

Земните знаци трябва да избягват конфликтните ситуации и да насочат мисълта си към хармоничния и спокоен диалог.

Водните знаци могат да очакват една изключително успешна седмица, която буквално ще им поднесе на поднос всичко онова, което е присъствало и в най-смелите им мечти.

Огнените знаци трябва да внимават да не натоварят своята нервна система и да поемат въздух тогава, когато усетят силен натиск върху своята емоционалност и психика.

Въздушните знаци ще имат възможността да развият своите таланти и да покажат завидни резултати в начинания, свързани със творчество и новаторски изобретения.


Овен

През тази седмица ще осъзнаете, колко в действителност е важно търпението за постигането на по качествени резултати и за доближаване до целите ви. Колкото по напрегнати и нетърпеливи сте през следващите дни, толкова повече загуби ще понесете. Затова вдишвайте бавно и насочете вниманието си върху тези събития, които по някакъв начин ви обграждат с хармония и щастие, само така ще можете да преодолеете непредвидените ситуации и да се радвате на големи успехи.
Позитивни дни – сряда и петък.

 
Телец

През следващите няколко дни ще се заинатите да покажете на останалите колко трудоспособни и бързи можете да бъдете на своето работно място, но внимавайте, защото бързината невинаги е гаранция за добре свършена работа и във вашия случай по скоро ще ви донесе много пропуски.
Позитивни дни – вторник и сряда.Близнаци

Седмицата ще започне с драматични събития, които ще доведат дисбаланс в личния ви живот. Пазете от хора, които кроят планове да ви препънат и да видят как се проваляте. През тази седмица бъдете нащрек и не доверявайте своите тайни пред никого.
Позитивни дни – вторник, четвъртък и събота.


Рак

През следващите няколко дни оставете капризите настрана и се постарайте да не натоварвате своите близки с маловажни проблеми, които са предимно във вашата глава. В края на седмицата ще усетите един по различен аромат, а цветовете в деня ви ще станат все по-наситени и красиви, което ще се дължи на една специална среща с един, още по-интересен човек.
Позитивни дни – сряда и събота.


Лъв

През тази седмица ще навлезете в един интересен романтичен период, а това ще бъде и причината всички важи мисли да бъдат свързани със един много специален за вас човек. През уикенда ви предстои пътуване, на което ще можете да се полюбувате в компанията на този човек, който ще успее да ви зареди с голяма доза позитивизъм и ще ви накара да преоткривате различни кътчета от вашето душевност.
Позитивни дни – понеделник сряда и неделя.


Дева

През тази седмица се постарайте да бъдете по-отговорни към своето хранене като една балансирана диета може да ви спести бъдещи стомашни проблеми. Обръщайте повече внимание на своето здраве - само така ще можете да изглеждате все по-зашеметяващо, както и да се чувствате винаги изпълнени с енергия.
Позитивни дни  - петък и неделя.


Везни

През тази седмица няма да можете да се концентрирате успешно, както и да покажете най-добре развитите си дарби и таланти пред хора, които биха ви помогнали да ги доразвиете и усъвършенствате. Към края на седмицата интуицията ще ви подсказва, че срещу вас се крои някакъв заговор, имащ за цел да обърка напълно вашите професионални планове и да попречи за успешното стартиране на дълго очакван проект, в който през последните седмици сте успели да вложите много време и енергия. Не бъдете като отворена книга за другите и си имайте едно на ум за всички мили думи, които чувате от отсрещната страна, само така ще можете да намалите загубите.
Позитивни дни – четвъртък и неделя.

 
Скорпион

Понеделник ще бъде напрегнат и хаотичен, но за сметка на това през следващите няколко дни ще се радвате на спокойствие и хармония. Сега е моментът, в който в главата ви ще се раждат много нови идеи, които в бъдеще време ще ви помогнат да стартирате свой успешен бизнес. В четвъртък ще се радвате на един наистина скъп романтичен жест, който не само, че ще ви остави без думи, но ще внесе още повече настроение в живота ви.
Положителни дни – вторник, сряда, петък и неделя.


Стрелец

Заблудени ще се лутате в различни посоки, докато не осъзнаете, че тези хора, на които можете да разчитате, в действителност се броят на пръстите на едната ви ръка. Към средата на седмицата можете да очаквате семейни разногласия, които наистина ще ви вбесят и ще ви накарат да вземете важно съдбоносно решение, което ще се отрази на любимите ви хора.
Позитивни дни – сряда и петък.


Козирог

Амбицирани да покажете на останалите как човек може да успее само когато разчита на  своите знания и вкара в действие двете си ръце, вие успешно ще ръководите работния процес през следващите няколко дни, нещо повече - хората около вас ще се вслушват във вашите съвети и ще ви демонстрират своята бойна готовност. По-напрегнатите дни от седмицата ще бъдат сряда и петък, тогава е хубаво да внимавате със нервите и да броите до десет преди да изречете дадено послание към своите колеги, само така ще успеете да запазите мира и хармонията в работната среда и да се радвате на завидни постижения от своя екип.
Положителни дни – понеделник вторник и неделя.


Водолей

Ентусиазирани и мотивирани за работа, през следващите няколко дни ще бъдете истинска фурия, която не спира и за миг, а отстрани пред своите колеги ще изглеждате като неуморим навит до краен предел часовник, който отмерва всяка стъпка към своята победа. Прекрасна седмица за забавления и прекарано време с най-близките ви хора.
Положителни дни – понеделник, вторник, четвъртък и събота.


Риби

През следващите няколко дни нещата определено няма да се случват по начина, по който сте планирали, но това не значи непременно, че тези събития ще донесат негативи към вас. По-скоро с малки и бавни стъпки ще ви доближават до победата, стига да не се отклонявате от пътя и да вярвате силно във своите свръх естествени способности.
Положителни дни – сряда, петък и неделя.