Сексуалните фантазии значително подобряват половия ни живот

  • Сподели:
Сексуалните фантазии значително подобряват половия ни живот

Когато сме в продължителна връзка, безспорно идва момент, в който нещата се променят и партньорите изгубват постепенно желанието си за секс с половинката. Затова можем да не спираме да се вихрим в леглото, ако изпробваме един прост метод за възвръщане на сексуалното желание, а именно сексуалните фантазии. Освен, че са способни да разнообразят скучния ни полов живот, ни позволяват да разгърнем своята фантазия и да изпробваме нови и различни неща. Няма нищо лошо в това да помечтаем и да вкараме на практика своите фантазии. Когато всичко е достигнало да еднообразен етап, в който постепенно се изпарило и в двамата партньори желанието за секс, можем да изпробваме няколко лесни трика.

1. Да фантазираме, че сме на друго място.

2. Да фантазираме за нестандартни пози, които всъщност можем да използваме и в реалния живот.

3. Да се постараем да не вкарваме много мисъл, а просто да се отдадем на самия момент.

4. Да се опитаме да пренесем постепенно своите фантазии, без страх от експерименти в леглото.

5. Да разберем, че сексуалния ни живот е пряко свързан с нашето настроение.

6. Да се научим да удовлетворяваме желанията на половинката си.

7. Да експериментираме със секси дрехи и играчи.

8. Да разберем, че сексуалните фантазии са част от добрия и запомнящ се секс.

Когато разберем как правилно да използваме своите фантазии, ще успеем да се чувстваме удовлетворени от половия си живот и не само ние, но и партньорът ни. Със сигурност има неща, за които нашата половинка фантазира и мечтае, и ако успеем взаимно да споделим своите фантазии, ще можем да се радваме на перфектен секс. Ако искаме да не стигаме до скучния момент, в който се познаваме безкрайно добре и вече сме изпробвали почти всичко в леглото с половинката – просто трябва да се научим да експериментираме, като използваме и своите фантазии. Всеки независимо от пола има своите сексуални фантазии – някои хора мечтаят за нестандартни пози, други за известни личности, трети за екзотични места.

Най-важното е да се опитаме да приложим всяка фантазия на практика, стига да е в рамките на нормалното и изпълнимото, разбира се. Защото колкото повече изчакваме да подобрим сексуалния си живот с половинката и нищо не правим, за да го разнообразим, толкова по-неудовлетворени от секса ще бъдем. Дори и да сме достигнали до този етап, в който желанието и при двамата просто се е изпарило – не е късно да вложим малко сили и фантазия, да го разнообразим и да си възвърнем приятните моменти с любимия човек.

Не забравяйте, че сексът е изключително важен и не само за отношенията ни с любимия, но и за самите нас – за психическото и за физическото ни разтоварване.

Затова е полезно да го практикуваме често и да е приятно за двамата партньори. Дори и да сме в дългогодишна връзка, от която сме започнали да изпитваме скука, трябва да направим опити да подобрим усещанията си.

Сексуалните фантазии са най-добрия помощник, чрез който можем да получим пълно удовлетворение от сексуалния акт. И независимо дали ще мечтаете за известни личности, екстремни пози или нестандартни места, се опитайте да включите и своя партньор в тях, ако желаете да споделяте перфектни изживявания – просто го направете.