Виктория Бекъм и нейната wellness рутина

  • Сподели:
Виктория Бекъм и нейната wellness рутина

Зад стройното тяло и сияйния тен на 47-годишната Виктория, има един интензивен и постоянен wellness режим, съчетан с много строга диета. Тя никога не си ляга с грим и за блестящата ù кожа се грижи професор Августин Бадер.
Професор Августин Бадер е световно признат биомедицински учен, лекар и един от най -известните експерти в областта на биологията на стволовите клетки и регенеративната медицина. Заедно с него Бекъм разработва продуктите за грижа за кожата от своята линия "VB Beauty".

Култура на хранене

Виктория Бекъм знае значението на включването на добри мазнини в диетата, източник на подхранване за красотата на кожата и косата. Консумира авокадо всеки ден, за да се зареди с мононенаситени мазнини, витамин Е и антиоксиданти, които предотвратяват стареенето. 
За да се противодейства на възпалението от храна и всяка непоносимост, е добро правило често да се променя диетата. На закуска Виктория предпочита смутита, приготвени от семена от ябълка, киви, лимон, спанак, броколи и чиа. 
Както показа в някои story-та в Instagram, които сподели в началото на януари, денят ù започва с две супени лъжици ябълков оцет, последван от чаша гореща вода с лимонСлед това менюто включва купа с чиа семена, червени плодове, бадемово мляко и кафе.

"Трябва да бъдеш мил с тялото си, ако очакваш много от него и искаш то да ти се отплати. Аз съм много дисциплинирана спрямо начина, по който тренирам и какво ям. Така съм най-щастлива."
Това е мантрата за здравословното хранене на Виктория, която изрази пред "The Guardian".
Дизайнерката обича зеленчуци, особено броколи, боб и грах, които обикновено комбинира с риба, особено сьомга. Неотдавна сподели, че напълно е прекъснала диетата с мляко и сирене. 
{GALLERY}
Тренировъчен режим

Виктория тренира с личния си треньор Трейси Андерсън, 6 дни в седмицата, двучасова тренировка, започваща в 6 ч. сутринта. Разполага с бягаща пътека в къщата си и започва своя ден с 45 минути бягане, което се редува с ходене. Общо изминати километри: 7.
С инструкторката Трейси прави 30 минути упражнения за краката, 30 за ръцете и упражнения за укрепване на тялото. „Гуинет Полтроу ме запозна с Трейси Андерсън преди девет години и оттогава тренирам с нея", написа Бекъм в публикация в Instagram. „Помолих я да създаде видеоклипове с моите тренировки, за да можете да ги следвате, докато сте у дома." 
Първият видеоклип на Трейси, публикуван от Виктория, е посветен на тонизиране на ръцете, следван от тези за корем и крака. 

Методът на Андерсън започва с тонизиране на движенията в ритъма на танца. Тежестите се вземат през втората половина на тренировката, която включва и използването на кърпа, сякаш е пръчка на щанга. Десет минутните упражнения с гири тежат килограм и половина. 

Йога&Бокс

От гимнастическите пози на Posh Spice най-социалната е тази, в която пие кафе с тънък изпънат крак нагоре.
Благодарение на възстановяващите си свойства и способността да успокоява и концентрира ума, йога е много популярна тренировка сред известните личности. Дами като Ел Макферсън, Холи Бери и Камила Мороне, са почитатели на популярния стил на тренировка, който може да се практикува с различна интензивност и да се фокусира върху различни части на тялото.
Бекъм също е почитателка на друг спорт - боксът. Освен ръцете, този вид спорт оформя и скулптурира краката и цялото тяло.
Запалена по бокса е и супер моделът Адриана Франческа Лима.

Виктория Бекъм и нейната wellness рутина
Фото кредит: instagram/@victoriabeckham
Виктория Бекъм и нейната wellness рутина
Фото кредит: instagram/@victoriabeckham