За какво си мислят мъжете по време на полов акт

  • Сподели:
За какво си мислят мъжете по време на полов акт

Често пъти жените си задават един и същи въпрос, който е свързан с това за какво всъщност си мисли мъжът, когато правят секс.

Мъжете определено се различават от жените по това, че никак не обичат да споделят своите мисли, особено пък по време на секс – това за тях е забранено пространство, в което се стремят да не допускат представителки на женския пол.

Сега ще разгледаме какви мисли точно се въртят в мъжката глава по време на сексуалния акт.

Други жени 
Дори и да не си го признават голям процент от мъжете мислят за други жени, докато правят секс със своята любима или съпруга. Често пъти техните мисли са свързани с жена, с която са имали интимни отношения в миналото, други пък си представят някаква известната сексапилна личност, която истински харесват.

Почти всички мъже са склонни да мислят за други жени, докато правят секс със сегашната си партньорка, а причината може да бъде свързана с факта, че просто са навлезли в един етап от тази връзка, който е еднообразен и те се възбуждат, когато мислено сменят своята половинка, но това не значи директно, че са готови да изневерят – единственото, което означава, е че търсят някаква промяна и разнообразие и чрез тези мисли си го набавят.

Страх от ранна еякулация  
Почти всеки мъж иска да достави незабравимо и разтърсващо удоволствие на жената до себе си, а преждевременната еякулация определено е нещо, което би му попречило да задоволи напълно жената до себе си, както и да се представи на ниво в леглото.

За това повечето мъже, когато правят секс си мислят как да задържат този момент, а някои мъже се опитват да постигнат двойно удоволствие, като дочакат своята партньорка и свършат заедно.

Тя дали наистина изпита оргазъм
Мъжете често си мислят за това и се питат дали са постигнали желания резултат, както и дали тяхната спътница е останала очарована от представянето им. За мъжа е важно да бъде сигурен, че е успял да достави съвършено удоволствие на жената до себе си и че тя наистина ще го запомни и ще му се възхищава за креватните маневри.

Тя наистина е страхотна – Обичам я
За огромно съжаление повечето мъже предпочитат да си го мислят, но не и да го споделят, когато е дошъл моментът. Голям процент от мъжете, дори и да не си го признават, започват да осъзнават колко много държат на своята партньорка, именно по време на половия акт. Тогава те разбират колко е страстна, красива и съвършена жената до тях.

Какво темпо трябва да спазвам 
''Дали да забързам или да забавя темпото'' – това също са част от мислите, които преминават през мъжката глава по време на секс. В дадени моменти мъжът искрено се притеснява да не избърза и да свърши преждевременно, както е силно притеснен от момент, в който не успява да свърши – всякакви подобни мисли са способни да обладаят съзнанието на мъжете по време на полов акт. 

Коя е тази жена 
Особено при пиянски секс, това е най-честата мисъл в мъжките глави. Ако нямат много спомени от изминалата вечер, този въпрос неминуемо ще присъства в мислите им.

Проблеми свързани с презерватива  
В мъжката глава минават и мисли свързани с предпазните средства, а именно дали презервативът не се е изхлузил, на мястото ли си е, дано да не е спукан и подобни мисли могат да преминат през мъжката глава.

Тя дали ще иска да изпробваме нещо по-нестандартно  
Тази мисъл също е доста често срещана в мъжката глава и е свързана с нови преживявания, които имат за цел малко да разнообразят обстановката, това са всякакъв тип играчки, групов секс, двойки, тройки, както и други нестандартни пособия, имащи за цел да набавят по-нови усещания и в двамата партньори.

Грозни гледки 
Често пъти се случва мъжът да мисли за неща, които ще го накарат малко да позабави темпото – като за страховити случки, хора, гледки и неприятни усещания и всичко това пак, за да може да дочака жената да достигне до точката си на кипене – незабравим оргазъм.

Мъжете са склонни да мислят за супер гнусни и ужасни неща, само и само да не свършат бързо и да се изложат пред дамата по някакъв начин. 

Някои мъжки мисли по време на секс могат да бъдат насочени към сериозни теми – работа, срещи и предстоящи ангажименти - те отново са умишлено насочени от мъжа, за да може да позабави малко темпото и да не свърши преждевременно.

Странна е мъжката природата и никога не можем да бъдем на 100 % убедени какво си мисли мъжът, когато е с нас и когато сме се отдали на ласки, но сега вече може да си имате едно на ум за мислите, които протичат в мъжката глава по време на секс.