Защо мъжете предпочитат бързия секс

  • Сподели:
Защо мъжете предпочитат бързия секс

Повечето мъже се стремят да направят партньорката си щастлива в леглото и много пъти, за да се случи това е нужно, да позабавят темпото и да и дадат нужните ласки, внимание и любовна игра, от които тя има нужда.

Но от време на време мъжът започва да изпитва силна нужда от бърз секс, който просто да го вкара отново в нужния ритъм. Бързият секс дава нужната възможност на мъжа да изпита бърза сексуална възбуда, без да влага много усилия в акта.

Повечето мъже изпитват дълбоката нужда, просто да се освободят и задоволят своите потребности, именно чрез бърз секс, в който не се изискват разговори, любовни игри и разчупване на леда. 
За да може да се наслаждава на нормалния секс мъжът, трябва да изпита от време на време и това разтърсване от импулсивния и дори груб секс. Тогава той ще може да задоволи своите животински нужди и да се върне към своето ежедневие – разтоварен и щастлив. 

Дори и повечето жени да го смятат за егоистично и за животинско желание, мъжът изпитва силната нужда да промени рутинния секс и просто да се разтовари. Когато двамата партньори успеят да си поставят правила и имат ясна уговорка, в която присъства взаимното задоволяване -  сексът става по-интересен и задоволителен и за двамата партньори.

Междувременно, те могат да се разберат, как по-лесно да съчетават нуждата на мъжа от бърз секс, а в другите дни да се наслаждават на секс изпълнен с ласки и романтика, който да даде нужното и на жената.

Повечето жени възприемат бързия секс, който правят със своя партньор, като незадоволителен за тях самите, тъй като в повечето случаи, той приключва в рамките на няколко минути.

В много случаи бързият секс е начин, мъжът да получи нужното удоволствие, но за сметка на женската любовна игра, но въпреки това, когато двамата партньори съумеят да направят компромис, нещата ще започнат да се получават повече от перфектно. 

Уговорката може да включва редуване на бърз секс с ласки и любовна игра, както и избухващ секс, в който двамата си отделят нужното време и внимание, за да задоволяват своите фантазии и животински страсти. 
За повечето мъже свободата да правят бърз секс, без да изпитват вина, че не са обърнали нужното внимание на своята партньорка, е свързано с тяхното вътрешно усещане за задоволяване на техните сексуални пориви.

Тази свобода им носи истинско удовлетворение, както от самия секс, така и от жената, която им го е предоставила. 
Когато жената започне да откликва по-често на сексуалните нужди на мъжа за бърз секс, тя започва да прави общия им сексуален живот по-вълнуващ, по-страстен и по-интересен.

Освобождението, което носи бързият секс, може да се използва, както от мъжа, така и от жената, защото не е нужно, тя да чувства необходимостта, задължително да изпита оргазъм, а просто може да се наслади на тръпката, която сам по себе си носи бързият секс, особено, когато жената не е в настроение за дълъг полов акт.

Това е една чудесна възможност да не бие отбой, а просто да се позабавлява, докато направи щастлив своя партньор.
Независимо какви са желанията на мъжа за бърз секс или предхождан от любовна игра и романтика, той не трябва да бъде отхвърлян, тъй като колкото по-често получава отказ за секс от своята партньорка, толкова по-вероятно е да потърси този бърз секс при друга жена или просто да изгуби желание за секс.