Жената Лъв – сексапилна, интелигентна и емоционална

  • Сподели:
Жената Лъв – сексапилна, интелигентна и емоционална

Тези така специални жени са родени в периода от 23.07 до 22.08. Лъвиците носят петият астрологичен знак в зодиака, а техният елемент е огън.

Лъвицата е интелигентна, целеустремена и пламенна жена, а нейната управляваща планета е Слънце.

Тази жена се отличава от останалите, чрез своето силно излъчване, напоено с благородство и топлина. Лъвиците са страстни, емоционални и талантливи жени, които обичат да са в центъра на събитията и под светлината на прожекторите.

За тях е особено важно, какво мислят другите хора и как точно ги възприемат, именно затова се стараят да подържат висок стандарт. Като всички останали зодии, така и при жената Лъв се намират няколко недостатъка, а те са, че жената Лъв влага прекалено много време в това да получи одобрението на другите.

Тя държи останалите хора да ѝ се възхищават и да я харесват истински. При нея на моменти може да се усети и доза егоцентризъм, както и лек мързел, но това са обичайни недостатъци на голям процент от зодиите, ако все пак забравим за тези черти, можем да кажем, че Лъвицата е някак необикновена, красива, амбициозна, силна, щедра, лоялна и независима жена.

В нея са се въплътили всички прекрасни черти на съвършения завършек и както казахме с леки и незначителни драскотини, които не влияят особено много на изящните черти на представителките от тази царствена зодия.  

Любов и секс
Лъвицата винаги добре обмисля своите перспективи и никога не се впуска във връзка, ако не е напълно сигурна, както в своите собствени чувства, така и в тези на човека срещу нея.

Дори и на моменти да изпъква нейния лидерски замах, тя е готова напълно да се отдаде на любимия човек и да подходи с любов и разбиране към него. Когато е влюбена Лъвицата се превръща в инициаторка, която следи всичко да върви по план и да бъде повече от съвършено.

Жената Лъв е чувствителна въпреки, че на пръв поглед това не си личи, но под твърдата черупка в действителност се крие една нежна душа, която търси внимание и нежност.

Тази жена е прекрасен партньор, на който може да се разчита – отдадена, енергична, разумна и инициативна, тя е пламък, който умее да те стопли бързо мъжкото сърце, но ако се разпали твърде много е способна и да го изгори.

Жената Лъв търси човек, който напълно да пасва на нейните изисквания и да прилича на самата нея, а именно – щедър, грижовен, почтен, интелигентен и обичащ, да експериментира в леглото.

За тази жена е от особено значение добрият и разнообразен секс и ако партньорът притежава повечето от качествата, които изброихме по-горе, но е твърда нула в леглото, жената Лъв ще намери начин, тактично да прекрати тези отношения.

Лъвицата е пламенна и страстна натура, която търси приключение, както в любовта, така и в секса - никога не би се задоволила с нещо, което не я устройва напълно и е реплика на това, за което мечтае.

Интелигентност и чувства
Жената Лъв е социална, адаптивна и бързо завързва нови контакти. Тя е общителна и често успява да намери общ език с хора, които дори нямат нейния стандарт, нито пък умствен потенциал, но въпреки това тя не игнорира възможността да черпи опит от различни култури, раси и прослойки.

Често пъти тя се превръща, като огнено кълбо, което помита всичко около себе си, тъй като обича нещата да стават бързо и почти винаги нейната емоционалност, изпреварва събитията.

Тя е припряна и бърза, както в своите мисли, така и в своите действа. Често пъти дори още когато нейната работна група планира детайлите и е в началото на даден проект, тя вече го е финализирала в главата си.

Свръх интелигентна, дисциплинирана и обиграна - тази жена може да постигне неща, от които да изуми както своите конкуренти, така и сътрудници.

Тази жена винаги е във вихъра си, а нейните сили са просто неизчерпаеми – тя никога не се отказва да преследва, това което силно желае.

Жената Лъв е жертвоготовна, особено когато става на дума за нейните близки, тя е готова и в огъня да се метне за тях. Когато обича Лъвицата е грижовна, страстна и изключително лоялна към половинката си, но когато по някакъв начин усети предателство, тя е способна да изгори всичко около себе си до основи и да не остави и спомен от тези отношения.