Жените и зодиите

  • Сподели:
Жените и зодиите

Ще разгледаме всички зодии поотделно, но свързани с женското царство и господство. Ще разберем какъв характер и заложби притежава всяка дама от зодиака, какви са нейните стремежи и цели в живота и как възприема любовта.

Жена Овен

Това е жената боец, тежката кавалерия в Зодиака. Тя се впуска в атака мигновено и няма сила в света, която може да я спре. Тази дама е нетърпелива, припряна, енергична и импулсивна. Всяка своя задача извършва експедитивно и бързо.

Жената Овен е целеустремена и докато върви напред, никога не се обръща, за да погледне кой я следва. Обича предизвикателствата, нещо повече, тя тръпне непрекъснато за нови приключения и предизвикателства. Тази дама е истински борец, който не се спира пред нищо и когато има цел, атакува директно.

Нейната спонтанност я кара първо да реже, чак след това да мери. Битката е в кръвта ѝ, а нейната силна интуиция, никога не я подвежда и първото впечатление за нея е решаващо. Тази силна дама носи романтична душа, която търси своя силен и мъжествен принц.

Въпреки че е склонна да доминира във връзките си има моменти, в които тя мечтае да прехвърли своите отговорности на някой, който е почти толкова силен, колкото нея и да се опита да бъде просто жена и любима.

Жена Телец

Мотото на жената Телец е – Искам сигурност! Тази земна зодия е издръжлива, въпреки че е по- бавна от останалите. Тя е силна и напориста, и най-важното, никога не се отказва. Тя може да издържи дълго време на напрежение, работа и стрес - последователна е и организирана. Инатлива и когато реши нещо никога не се отказва от своя избор.

Тази жена обича земните неща – храната, парите, земята и секса. А колкото до секса, тя е способна да му се наслаждава с дни, истинска почитателка е на добрия секс. Жената Телец обича допира, галенето, докосването, така най-добре може да усети чувствата на своя партньор.

Тя търси мъж, от който може да получи така нужната ѝ сигурност. Мъж, който е истински мъжкар, защото никога няма да избере за свой партньор – ревльо или мамино синче. Представителките на зодия Телец са привлечени силно от удобствата и красотата, и когато намерят човек, който може да им ги осигури, не се замислят да се впуснат в дългосрочни отношения с него.

Жена Близнаци

Тази жена определено обича разговорите, обича да комуникира и да говори с часове. Дори около нея да няма хора, тя пак няма да се спре. Близначката е интелигентна и проницателна в главата ѝ има милиони идеи, с които тя жонглира денонощно.

Човек може да я спечели единствено с голяма доза интелигентност и остроумие. Тази жена обича разнообразието, а едно от нещата, които истински може да я депресира и потисне е скуката, затова тя постоянно си намира забавления, с които да тренира своя ум. Обича да флиртува, защото флиртът за нея е нова възможност да срещне по-интересен човек.

Тя не се вълнува особено от приказките за любов и романтика. Единственото, което ѝ е нужно, е да намери партньор с чувство за хумор, който я подкрепя и изслушва – тогава Близначката има всичко. Тя не обича мелодрамите и сапунките всичко това ѝ действа отегчително.

Винаги се хвърля в нови предизвикателства и страстни приключения, дори и да е във връзка, това няма да попречи на свободния ѝ дух да експериментира постоянно. Тази жена държи на ума много повече, отколкото всички останали жени в зодиака.

Жена Рак

Тази жена е изградила дебела външна обвивка, тъй като е чувствителна и лесно ранима, но под тази обвивка се крие романтична и сантиментална мечтателка. Дори и често да е меланхолична и затворена, тя носи в себе си огромно чувство за оригиналност, което я прави различна и неповторима спрямо останалите жени.

Останалите хора истински грешат, когато я смятат за слаба, съдейки по нейната уязвимост. В действителност тази жена е изключително амбициозна, целеустремена и упорита. Винаги се бори докрай и има супер издръжливост. За тази жена е от изключителна важност финансовата стабилност. Точно поради тази причина се стреми на всяка цена да я получи. Жената Рак е способна да проявява майчинска загриженост към всяко живо създание в този свят. Домашният уют и добрата храна са всичко, което може да ѝ даде нужния комфорт.

Тя е истински домошар, къщовник, а към своите близки е грижовна, всеотдайна лечителка. Готова е да помогне винаги и на всеки човек. Когато се почувства спокойна и щастлива от своята връзка, тя е готова да се наслади на тези отношения сексуално и да разкрие своите еротични фантазии на своя любим.

Жена Лъв

Лъвицата е родена да управлява независимо в коя сфера от нейния живот, тя е готова да ръководи останалите. Тя е привлечена от всичко, с което се занимава и има способността да оставя своя траен отпечатък върху всичко, до което се е докоснала. Тази жена живее на принципа – Ако правиш нещо се постарай, да го направиш повече от перфектно! –  тя не обича недовършените неща.

Лъвицата е горда, откровена и амбициозна жена, която винаги гони докрай своите цели и никога, не се огъва под натиска на трудностите. Жената Лъв притежава лидерски способности. Тя може да поеме отговорността, както и последствията от своите действия. Може да се каже, че на моменти е егоцентрична, но никога не може да бъде алчна, егоистична и скъперница.

Тя е готова да отвори сърцето и дома си, за тези които харесва. Тя подхожда с топлина и внимание, обича да вижда щастието в очите на своите близки. Тя има същите очаквания и от други, да се държат така благородно с нея, както тя е подходила с тях. Тази жена трудно признава своите грешки и дори понякога е нужно човек сурово да я обори и убеди с много факти, каква всъщност е самата истина.

Тази жена не може да се задоволи с посредственото и безличното - нужно и е поле за творческа изява, като не трябва да ѝ се поставят никакви ограничения. Тази жена ненавижда сивотата на ежедневието и е винаги отворена за нещо ново и разнообразно, което може да вкара цвят и емоции в денят ѝ.

В любовта тя търси приказното и вълшебното, всичко което изглежда обикновено я отблъсква. Лъвицата обича да се закача, лудува и да се бори със своят партньор, за да може да оцени кой е по-силният. За нея е от изключително голямо значение да си подхожда сексуално със своя партньор, иначе за нея няма смисъл от обвързване.

Тя търси силен мъж, целеустремен, интелигентен и със свой собствен стил, а когато го намери, Лъвицата ще е готова да му угажда на капризите, ще е всеотдайна и истински ще го обожава.

Жена Дева

Тази жена обича да изпипва детайлите и всичко върши с много внимание към всяка най-малка подробност. Девата е практична, работлива и според нея всичко трябва да се върши с точна последователност. Харесва реда и влага рационална интелигентност, за да го създаде около себе си. Безпорядъкът я вбесява и я кара да излезе извън кожата си.

За нея са от особено значение малките неща, имено те придават смисъл на живота ѝ. Девата се стреми към съвършенство и обича да развива своите умения. Жената Дева е изключително грижовна, може на моменти да изглежда критична, но сърцето което носи, е наистина голямо. Тя е силно привлечена от изтънчените, но работливи мъже.

Жена Везни

Жената Везни не е амбициозна, нещо повече, тя не разбира амбициозните хора и смисъла от това непрекъснато да се напъваш, за да подобриш живота  си.  Тази жена не обича да спори, но в моментите, когато вижда несправедливост, е готова да се впусне директно в пламъците.  Разбира се, пред всичко останало, тя предпочита спокойните отношения и хармонията.

Жената Везни е привлечена от различен тип мъже и когато е в сериозна връзка, тя трудно може да сложи първа край на тази връзка, дори и да не е щастлива в нея, тя ще остане и ще наблюдава събитията със затаен дъх, но няма да сложи край на тези отношения. Тъй като ненавижда отрицателните чувства е склонна често да отстъпва.

В леглото е обикновена, придържа се към традиционния секс, не обича експериментите. За нея сексът е форма на общуване, която сама по себе си задължително, трябва да включва романтична музика, вкусна храна и задушевни разговори с любимия човек.

Жена Скорпион

Тази жена не се страхува да бъде в центъра на риска – и във всичко е способна да вложи емоции страст и душа, независимо дали моментите ще са тъжни или щастливи, тя просто е достатъчно импулсивна и не може да задържи за дълго чувствата в себе си. Тя е изключително рязка в своите реакции и действия.

За секунди може да вземе решение, от което зависи целият ѝ живот и бъдеще. Тя умее да обича, а когато е влюбена е всеотдайна, грижовна и страстна. За нея сексуалният живот е от особено значение и винаги го поставя на преден план. Тя обича да експериментира сексуално, както със своето собствено тяло, така и с това на партньора си – всичко ново я възбужда и изпълва с още по-голяма страст.

Тя не се плаши от несполуките, даже на моменти е способна да зареже всичко до пропастта и да гледа как се сгромолясва, защото е убедена, че на старото място ще се появи, нещо много по-хубаво и добро, от това което е било досега. Жената Скорпион обича да анализира нещата от всички позиции, дори и не винаги да е обективна, тя е проницателна. Когато мрази, тя мрази с цялото си сърце, дори може да достигне степен на самоунищожение.

Перфектният мъж за жената Скорпион, трябва да притежава качества на лидер, силна сексуалност, както и чувство за хумор. Този човек, трябва да бъде посветен на идеите си и стремглаво да преследва целите си, да бъде по-упорит, дори и от самата нея.

Жена Стрелец

Това е жената движение. Тя обича разходките, излетите, екскурзиите, вълнува се от всичко, което е по-различно от нейната култура – храна, език, култура. Готова е винаги да експериментира с нещо ново и по-различно. Тази жена прави всичко по един неповторим начин, който я прави наистина необикновена.

Жената Стрелец винаги мисли самостоятелно, никога не се нагърбва с чужди идеи, защото е достатъчно интелигентна сама да стигне до извода. Тя вярва в идеите си и има смелостта да опитва и рискува в името на успеха.

В секса тази жена не е от стеснителните, напротив, тя обича да експериментира и научава всеки път по нещо ново в леглото. Тя е неуморна и страстна, но силно се нуждае от своята свобода. Единствено, когато е свободна, тя може да се чувства истински щастлива.

Жена Козирог

Колкото и материалистично да звучи, тази жена обича парите. Тя е упорита и не се бои от работа, а нейните цели са насочени към финансовия успех и сигурност. Жената Козирог се стреми винаги да бъде сдържана в своите изказвания и мнения, тъй като според нея е по-добре да изчака развитието на събитията, преди да взима и да изказва мнение.

Тази жена е стилна и елегантна, тя определено знае значението на думите етика, дискретност и морал. Тя се стреми към финансово надмощие, с което да осигури на себе си и своите близки, един по-спокоен живот, защото нищетата и безпаричието, могат да я накарат за секунди да се срине. Точно поради тази причина до себе си търси материално стабилен, уравновесен и грижовен мъж, който да може да я закриля.

И въпреки че в повечето случаи тази жена действа така, сякаш не ѝ е нужен никой, за да бъде щастлива, тя иска да усеща любовта въпреки това. Жената Козирог не успява да покаже чувствата си, за да не бъде пренебрегната, нещо повече, тя си поставя маска на хладнокръвен човек, който може да понесе всякакви битки и да премине през всякакви трудности, абсолютно сама без подкрепата на никого.

Тази жена харесва уравновесените и силни мъже, които знаят как правилно да отреагират в кризисни ситуации.

 Жена Водолей

За тази жена свободата е наистина най-важното предимство, което може да има. Тя е пълна индивидуалистка, която не подлежи на контрол – каквото си е наумила, просто го прави, никога не се вслушва в съвети. Не е нужно да бъде командвана и подтиквана да изпълнява своите задължения, тъй като тя е достатъчно съвестна и никога не бяга от отговорност.

Мъжът, който е способен да ѝ грабне сърцето, също трябва да носи свободен дух, да се противопоставя на нормите и правилата, да бъде бунтар, учен или откривател.

В секса тази жена няма нищо против свободните бракове, отворените връзки, безбрачните отношения, хомосексуалността, би сексуалността и груповия секс. На тази жена винаги ѝ е приятно да бъде сред хора, нейното свобода не ѝ позволява да се замисля чак толкова над детайлите, затова е готова да експериментира винаги, както с тялото си, така и със своята душевност.

Жена Риби

Тази жена е чувствителна мила и носи романтична душа. Тя винаги, трябва да има муза за своите начинания, нещо, което да я изпълва с радост и красота за действие. Когато се въодушеви тя е способна на всичко. Тази жена притежава изключително силна интуиция, която ѝ позволява да се свързва с хора, които вече не се намират на земята.

Жената Риби не харесва конфронтациите и винаги се стреми да остане встрани, когато усети, че обстановката започва да се нажежава. В леглото, тази жена е изключително романтична. Тя не държи толкова на секса, колкото на самата обстановка, която задължително трябва да я предразположи – музика, свещи, миризми, за нея това са важни части от това да остане удовлетворена от половия акт. Жената Риби има склонността да идеализира своя любим.

В главата ѝ се въртят мисли за блестящия принц, който е силен, смел и красив, а в реалния живот, дори и Жената Риби да е срещнала пълен неудачник, тя ще започне да го променя в своята глава, докато не създаде мечтания образ, от който да остане наистина удовлетворена. Тази жена е в непрекъснато търсене на магическа личност, която да може да се грижи за нея и да не се страхува, да се пренесе в нейния собствен свят.