Знакът на Скорпиона и кога се пораждат неговите тъмни сили

  • Сподели:
Знакът на Скорпиона и кога се пораждат неговите тъмни сили

Силен сексуален магнетизъм, неспирно бушуващи страсти и една тайнственост, предначертават пътя на този зодиакален знак.

Скорпионът е пряко свързан с жаждата за надмощие и оцеляване, както и с най-примитивните животински инстинкти, които всъщност почти винаги ръководят неговите сексуални пориви.

Той изпитва силна нужда за себеизява, а силният инстинкт за оцеляване много често му помага да се измъкне между капките. Още при създаването си той е получил солидна чанта изпълнена с най-различни видове емоции.

Скорпионът е най-борбената зодия, която би надживяла враговете си, благодарение на своите силни инстинкти, борбена природа и решителност, той напълно се е бронирал срещу ударите на своите опоненти.

Когато той е твърдо решен да направи някаква промяна в своя живот, това не подлежи на коментар и няма сила в света, която да успее да го спре – той винаги преследва целите си докрай и разполага със силна дарба да предусеща заплахата и неприятностите.

Неговата опитност и силен нюх му помагат да усети, кога е моментът да действа и кога просто трябва да изчака.

Скорпионът е пулсираща жила, която е в постоянна бойна готовност, но именно това подържа ритъма на съществуването му. Той бързо се ориентира, а неговата воля е несъизмерима с човешката, в него се преплитат всякакъв тип състояния, които го обличат в потайност и го трансформират напълно.

Той е необикновено човешко създание, което в един даден миг има желанието да манипулира, а в следващия момент желанието му е свързано с творчеството.

Скорпионът е зодията, която не познава страха, защото винаги е готов да се изправи с него челно и да демонстрира своето надмощие, той е истинско въплъщение на смелостта и е изключително безстрашен.

Опасностите са неговата силна мотивация да покаже, че той е роден, за да бъде победител и това няма как да бъде променено. Неговото безстрашие го отвежда до края на пътя - на върха на скалата, там където всичко приключва, но за него това е начин да надскочи собствените си страхове и да се зареди с още повече жизнена сила, често пъти той се мята директно в пропастта, за да преживее някаква трансформация и промяна.

И точно в този момент той оживява, като феникс завърнал се от пепелта, но вече е напълно различен, превърнал се е в едно необикновено и съвършено човешко създание.