Зодиите, които мразят романтиката 

  • Сподели:
Зодиите, които мразят романтиката 

Това са зодиите, които трудно успяват да покажат чувствата си, а неща - като изненади, подаръци, мили обещания и лигави реплики, с цел да разтопят нечие сърце, просто смятат за напълно ненужни.

Зодия Овен

Овенът трудно се подава на своите чувства и още по-трудно може да покаже любовта си. За него романтичните жестове и изненадите са абсолютна загуба на време и средства.

Щом е избрал един човек за свой спътник, той задължително трябва да е наясно с неговите чувства, без да е нужно ежедневно да му се припомнят, чрез някакви мили думи или пък жестове.

Овенът трудно изразява своите емоции особено, когато става на въпрос за думата - ''Обичам те'' – по-скоро, Земята ще се разтвори, отколкото той да се пречупи и да изрече тези така трудни за изричане две думички.

Представителите на тази зодия предпочитат да подхождат предпазливо към подобни изказвания. За Овена е изключително трудно да се настрои на романтична вълна, той по-скоро предпочита нещата да се случват без много обяснения и ненужна еуфория.

Тази зодия мрази показността особено, когато става на дума за чувства, той по-скоро би се скрил под някоя пейка в парка, отколкото някой да го види как се е отдал на близост с друг човек.

Романтиката присъства при тази зодия, колкото присъства при някоя мебел.

Овенът е напълно затворен от към показна интимност, а фантазията му не е чак толкова обширна, че да включва какъвто и да е било тип изненади към любимия човек.

Зодия Козирог

В света на Козирогът романтичните чувства са поставени на най-задната възможна позиция, защото за него има къде-къде по-важни неща от любовта. И той, като Овена, остава абсолютно хладнокръвен пред споделянето на чувства, както и при романтични изненади.

Всички тези неща не присъстват в натовареното ежедневие на така работохоличния Козирог, а когато се наложи да попадне в подобна ситуация, в която неговият любим се опива да демонстрира силни чувства, Козирогът директно онемява и не знае какво точно се очаква от него, за да го направи.

Козирозите не са романтични натури, за тях е по-важно да изградят добър живот, отколкото да го подържат с мили жестове и красиви спомени, просто всичко това е някак далеч от тях.

Козирогът не смята за нужно да изрича трогващи думи, нито пък да влага усилия в премислянето на план - изненада за своя любим човек, той предпочита да живее спокойно, без излишна показност на чувства.

Зодия Близнаци

Това е зодията, която лети в своите мечти и докато днес е напълно убеден, че обича някой с цялото си сърце и душа, утре вече е размислил над тези силни чувства и е променил мнението си минимум 200 пъти.

Близнакът е ходещ хаос – който трудно би организирал изненада за някой друг, както и още по-трудно би му било да намери подарък за своя любим.

Дори и да живее 60 години с този човек, Близнакът пак няма да сметне за нужно да покаже уважение, чрез мил жест на своя любим, защото се опитва винаги да бъде различен и нестандартен, което от своя страна му пречи да се радва на малките неща както и на вълшебните моменти с половинката си, защото всички тези неща му изглеждат някак лигави и абсолютно ненужни.

На моменти Близнакът е по-склонен да мисли за себе си, за своите чувства, дори да бъде обладан от своята личност до такава степен, че да забрави важни дати и годишнини, след което да си каже ''спокойно, другата година ще пробвам пак''. 

Той просто си е такъв хаотичен, разсеян и бързо променящ своето настроение и чувства, именно затова не смята за нужно да прави излишни демонстрации, като не е сигурен дали утре ще се събуди до същия човек и дали още ще изпитва същите чувства към него.

Може да се каже, че Близнакът е напълно опериран от романтика и колкото и да обича някой, той ще намери други начини да затвърди чувствата си пред милите жестове и изненадите, които не са му приоритет - няма и да бъдат.