Зодиите, които мразят скуката

  • Сподели:
Зодиите, които мразят скуката

Това са зодиите, на които е трудно да останат в застой, да релаксират и просто да не правят нищо. Скуката ги кара да се чувстват изнервени и да тъпчат на едно място. Тези зодии непрекъснато са в движение и винаги намират с какво да се занимават.

Стрелец

Стрелецът е една от зодиите, които обича движението. Той успява винаги да си намери интересно занимание, с което да запълни времето си. Тази зодия наистина кипи от енергия и малко след като е успяла да довърши поредната задача, директно се захваща с нова, защото не обича да стои на едно място.

Когато няма какво да прави, акълът на Стрелеца е способен да го вкара в поредната беля, затова той винаги се стреми да си намира някое интересно хоби. Дори и това да е разглобяването на нещо, което след това няма да успее да сглоби. Стрелецът е силно енергичен, а скуката за него е изключително отегчителна и в моментите, в които не може да си намери подходящо занимание, той ще направи поредната глупост.

Близнаци

Близнакът също ужасно много мрази скуката и тъй като е всестранно развита личност, почти винаги успява да си намери нещо интересно, с което да се захване. Скуката поражда в Близнака натрапчиви мисли и точно в този момент се отключва и неговото черногледство.

Когато скуката завладее животът на Близнака, той обикновено изпада в депресия или посяга към големи количества алкохол, или храна. За да си запълни времето, той е способен да измисли нещо напълно налудничаво, за което друг човек трудно би се сетил. Близнаците приемат скуката, като враг, тъй като държат постоянно да развиват интелектуалните си умения, а скуката ги отегчава и директно зациклят.

Овен

Овенът трудно успява да стои на едно място и непрестанно е в движение, а неговата енергия просто извира незнайно от къде. Скуката кара Овена да бъде по-нападателен и дори заядлив с обкръжението си, просто защото когато запълва мислите с изпълнението на дадено действие, той пренасочва цялото си внимание и сили към него, а когато няма какво да прави и е навлязъл в скучните си периоди.

Акълът може да му роди някоя съвършена глупост. Скучната част от своето ежедневие, половината от Овните възприемат просто като малко време за заслужена почивка, а другата половина възприемат като възможност да си изкарат рогата напред и каквото стане.

Скорпион

Тъй като Скорпионът е находчив и припрян, сами разбирате, колко му е трудно да стои и нищо да не прави. Скуката наистина го кара да посегне към неща, които преди това не е имал особено желание да свърши като: чистене, подреждане, боядисване или подновяване на нещо. Скорпионът обича да е в движение, да опознава нови хора, да разглежда нови места, но не и да тъпче на едно място.

Това наистина е един от периодите, които може да изкара Скорпиона извън кожата му. Скуката е способна да убие и желанието му за работа и за каквото и да било. Той е склонен да използва и моментите, в които няма какво да прави за почивка и отдих. Скорпионът наистина мрази скуката и точно в тези периоди е способен да се хвърли в поредния експеримент, за който на по-късен етап да съжалява.