Зодиите, които не умеят да спазват правилата

  • Сподели:
Зодиите, които не умеят да спазват правилата

Това са зодиите със свободно мислене и дух. Те умеят достатъчно добре да планират своя живот и не намират за нужно, да се съобразяват с каквито и да било норми и правила.

Може даже да се каже, че притежават бунтарски характер, който не им позволява да се огъват пред препятствия, а с високо вдигната глава се борят за правото си на избор и свобода.

Близнаци
Близнакът е способен така да извърти ситуацията, че с финес да се изниже от всеки закон и правило, което не му допада. Тази зодия притежава свободен дух и директно прави това, което му идва отвътре. Близнакът никога не се вслушва в съвети, мрази някой да го напътства и да му дава наклон на мислите, защото той е достатъчно интелигентен и борбен да се справи с всичко, което се изправи на пътят му.

Тази зодия винаги извършва действия, които са плод на нейните мисли, но не и на правилото, което важи за всички останали хора. Близнакът заобикаля всякакви закони, тъй като има смелостта и борбеният дух да се справи с последствията от своя избор. Дори, когато всички хора се движат в колона, Близнакът се цепи встрани, именно заради неговия непредсказуем характер и бунтарски дух.

Скорпион
Скорпионът също е над нещата, никак не обича някой да го ръководи, още повече да го командва – законите за него не важат. Тази водна зодия умее да тропне с крак и да се изправи срещу всички.

Единственият правилен подход е именно неговият, той не признава никакви правила и норми. Скорпионът е вълк единак и единствените неща, с които е способен да се съобрази, са неговите  собствени амбиции и желания. Определено не е човек, който ще се вслуша в някой друг, нито пък ще спазва каквито и да е било правила. Той е достатъчно силен, смел и упорит сам да гради собственото си бъдеще, без да зависи от чужди мнения и правила. 

Лъв
Тази величествена особа не само, че не се съобразява с никакви правила, но се стреми да ръководи хората около себе си и именно Лъвът диктува правилата. Той е истински диктатор, който създава правилата и измисля законите, с които са длъжни да се съобразяват всички около него.

Неговата сила и властен нрав не му позволяват да се прекланя пред никого и за нищо на света не би се водил от чуждо мнение, правила и заповеди. Царствеността, която носи в себе си, му позволява да бъде сам командир на собствения си живот, дори може да се каже, че в кръвта на тази зодия е да издава закони, с които трябва да се съобразяват останалите хора.

Овен
Той особено много държи на своите принципи. За него не съществуват писани правила, които е нужно да спазва, просто защото вярва, че единственият човек, който трябва да решава бъдещето му, е единствено той самият.

Нещо повече, Овенът не е склонен да се вслушва, дори и в съветите на най-близките си хора. Той е изключително твърдоглав и каквото си е наумил, това и ще направи, дори и да е грешно. Овенът винаги подхожда първо с рогата напред, след което обмисля действията си. Тази рогата зодия е истински бунтар, който не е склонен да се съобразява, нито с чуждо мнение, нито с каквито и да е било правила и закони.